Hjem og familieBørn

Chistogovorki for børn 3-4 år i børnehaven

Som regel børn 3-4 år, det er veludviklet. Men mange babyer næppe hvæsende lyde og bogstavet R. Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige trommen og chistogovorki for børn 3-4 år. Med fyrene nødt til at beskæftige ikke kun med forældre eller talepædagoger, men også en børnehave lærer. Så barnet vil begynde at sige alle de lyde, og senere breve.

Hvad er chistogovorki og tunge Twisters

Denne form for træning er nødvendig for at sikre, at barnet har udviklet den rigtige diktion. Med hjælp fra chistogovorok og tunge Twisters udvikle hørelse, ordforråd, tænkning, hukommelse, og meget mere.

Læreren skal ikke blot klart udtale lydene, men også for at ændre tonen. Efter alt, for børn er det meget vigtigt at forstå essensen af digtet eller chistogovorki. Intonation kan være gode noter, tavse eller høje lyde. I denne artikel ser vi de tunge Twisters og chistogovorki for børn 3-4 år på de mest komplekse lyde.

Hvis barnet ikke hører individuelle lyde, så skal du være opmærksom på fonemiske hørelse, hvor udtalen af de enkelte lyde, ord og derefter sætninger. Til barnet hver dag forbedret sproglige udvikling, skal løses i en tidlig alder.

Chistogovorki for børn: simple lyde

Nogle børn kan ikke udtale bogstaverne såsom A, H, T og C er nødvendigt at starte. Så længe barnet ikke lære at tale simple lyde, vil ikke være i stand til at udtale og mere komplekse. Chistogovorki til børn i børnehaven læring både kollektivt og individuelt.

Alt afhænger af barnets om, hvordan han lærer materiale. Først chistogovorki lærer os ikke kun at lave lyde, men også for at dele med dine venner.

1. Al-al-al - hare på marken rode

Ol-ol-ol - der fandt han en gulerod,

IL-v-v - hans ven spurgte,

Vivo Optagelse-vivo Optagelse-vivo-optagelse - du dele det med mig,

Al-al-al - og han gav en anden gulerod.

2. En en-en - vi banke på tromlen,

Yang-yang-yang - bragt os harmonika,

Na-na-na - musikken er skrevet,

Ta-ta-ta - hun spiller tra-ta-ta.

3. Det er noget - snart vil der komme sommeren,

Ti-ti-ti - sjovt at gå børnene,

Tu-tu-tu - vi tager en mønt,

Tu-tu-tu - købe en stor slik.

chistogovorki kompleksitet;

Når man har været et enkelt trin, kan du gå videre til mere vanskelig. For at gøre dette, er du nødt til at lære børn mere komplekse chistogovorki. For børn 3-4 år er det meget vigtigt at lære hvordan man udtaler dem.

Efter alt, de bestemmer udviklingen af tale i fremtiden. Komplekse lyde betragtes som følger: R, W, B, C.

1. Al-al-al - børn bygget en ny hytte,

Oui-oui-oui - få huset er god,

Sho-sho-sho - i vores hus godt,

Sha-sha-sha - kommer til os, vores Masha,

Al-al-al - været med til at bygge en hytte.

2. Chu-Chu-Chu - Jeg vil på gaden,

Cha-cha-cha - min opgave,

Th-Th-Th - er det nødvendigt at spise, ikke på anden måde,

Chi-chi-chi - spise på gaden galop.

3. Tso-tso-TSO - Kohl fundet ægget,

Tsu-tsu-tsu - så så jeg den kylling,

Tso-tso-TSO - realiseret, hvis æg

Tse-tse-tse - igen givet kylling.

4. Ro-Ro-Ro - vinter kommer snart,

Ra-ra-ra - sneen vil blive lavet af sølv,

Ri-ri-ri - børn gå til solnedgang,

Re-re-re - spillet er i fuld gang.

Chistogovorki for børn 3-4 år i versene hjælpe dem bedre til at huske og udtale. I denne alder, børn er mere rastløs, så du skal arbejde med dem en kort tid, maksimalt 10 minutter. Så er det ønskeligt at tage en pause og re-engagere sig i en legende måde.

Tunge Twisters til børn yngre gruppe

Klasser med børn skal være sjovt og nonauthoritatively. Hvis barnet ikke ønsker at lære, ikke at tvinge. Efter alt, hvis han havde mistet lysten til at gøre. Tongue Twisters - det er et fantastisk spil, hvilket yderligere er med til at udvikle et barns tale. Det er vigtigt, at barnet blev udviklet fonemiske hørelse.

1. Sa-sa-sa - der flyver os hveps, på bagsiden af en masse hvepse sorte striber.

2. Tanya, Sani og Ani er en celle med en stor edderkop.

3. Sasha og Masha gå med Dasha. De kom mere Natasha. De går i gården af vores.

4. Kanin hoppe på græsset, gik han og sprang og fangede en græshoppe.

5. Åh, hvad smukt får spilletid på store og lyse tromme.

6. Dejlige røde ræve tog min mor matcher. Kantareller gik til kanten, næsten satte ild til toppen af træet.

7. På den store stigen sang Kate en sang.

8. Vores Masha spiste grød, forkælede Misha, Sasha. Børn spiste en masse korn.

9. The Hedgehog til middag har brug for slanger.

De ovennævnte tunge Twisters at hjælpe med at håndtere hårde lyde. For at gøre dette, forsøge så meget som muligt for at fokusere på udvikling af tale. Hvis du jævnligt arbejder med børn, så er der alle chancer for at lære dem at tale hurtigt og korrekt.

Spil til udvikling af tale

Nyttigt for børn at lege, ikke kun i chistogovorki eller tunge Twisters. Der skal gøres mere med børn spil, som er meget vigtige for tale udvikling. Takket være dem, kan du foretage klasser lidt længere tid tid.

Spillet "Fortsæt kæden"

Caregiver kalder det ord, og barnet vælger et adjektiv til det. For eksempel katten - hvad? Børn afhente: .. Hvid, grå, fluffy, bløde, venlig, mild, kærlig, etc. Disse kan stilles spørgsmål om ethvert emne.

Spillet "Beskrivelse af dyret"

Pædagog viser børnene et kort med en ko og bedt om at beskrive hende på skift. Et barn lad ham sige, hvad farve dyret, den anden knægt siger, det taler.

Du kan endda spørge de børn, der malker koen, og at det giver folk, hvad at spise, og så videre. D. Sådanne kort kan være en hel del. Denne havdyr, vilde eller indenlandske.

Spillet "spiselige-uspiselige"

Pædagog sætter alle børn i en cirkel, og han bliver centrum. Så læreren kaster bolden til fyrene på et tidspunkt, mens emnet for opkald. For eksempel kan en stol. Hvis det er uspiselig, er barnet ikke fange bolden. Og hvis læreren kaldte for eksempel et æble, et barn har brug for at fange bolden. Dette spil for børn er ikke kun oplysende, men også meget interessant. Hvis barnet ikke helt forstår betydningen af 3 år, derefter 4 år love at spille.

psykologer rådgive

Chistogovorki interessant for børn 3-4 år. Yngre gruppe kun lærer de basale lyde og bogstaver, så læreren ikke bør være i en fart, når uddannelse. Børn har brug for at langsomt og tydeligt udtale hvert ord og stoppe på en separat, mere kompleks lyd.

Hvis børnene ikke ønsker at beskæftige sig med lige nu, skal du ikke gøre dem. Fordi ellers mange børn mistede lysten til at lære og udvikle sig. Derfor engageret med børnene, når de har et godt humør og har et ønske om at.

Når du spiller med børnene, så glem ikke at bruge korte pauser til hvile, få styrke og udholdenhed.

Hvis børn ikke får en bestemt lyd, ikke skælde eller straffe dem. Husk, at hvert barn er unikt, og det skal gribes an i overensstemmelse hermed. Alle børn har brug for støtte, forståelse, kærlighed. Vær tålmodig, når engageret med små børn.

konklusion

Vi revideret chistogovorki til børn 3-4 år. I børnehaven fil sådan et fantastisk spil, og det er muligt at give hvert barn nok opmærksomhed, så han forbedrede sproglige udvikling.

Mange pædagoger og forældre er kommet op med tunge Twisters og chistogovorki. Kan knytte til denne besættelse og børn. Efter alt, hvis de havde bedre udvikle fantasi og smyshlonost.

Chistogovorki børn er både komplekse og simple. Det hele afhænger af solid viden og barnet. Mange børn kan ikke lide i lang tid til at gentage og lære, så hvis du se, at der er ingen opmærksomhed fra børnene, stoppe dem denne slags spil. Det er bedre at fortsætte den næste gang, når du indser deres parathed.

Lær dine tots, men husk, at for dem er meget vigtigt interesse. Så glem ikke at udføre alle de klasser, kun i form af et spil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.