HjemlighedKonstruktion

Komprimeringskoefficienten af sand er en nødvendig indikator ved valget af materiale

Sand anvendes i forskellige byggesektorer, så det er meget vigtigt at vide, hvordan man korrekt beregner den krævede mængde af dette materiale. Hvis det måles i volumen, er det meget vigtigt at tage hensyn til en sådan indikator som kondenseringskoefficienten for sand (forkortet Kupl). Uden det er denne beregning uundværlig. Denne indikator er vigtig for at forstå, hvor meget kondensation har fundet sted.

Mængde af materiale

Denne parameter kan påvirkes af en række eksterne faktorer, såsom transportens tilstand og rækkevidde. For at undgå at ændre sandvolumenet, skal du helt beskytte det mod mekaniske skader, såvel som gennem indtrængning af fugt og fremmedlegemer. Verifikation af det angivne materiale skal ske straks ved optagelse, så modtageren ikke har krav på leverandøren. Beregning af denne parameter er ikke vanskelig. For at gøre dette multipliceres materialets faktiske volumen med sandkomprimeringsfaktoren. Der er en Coupler, der allerede er installeret af GOST 9757-90. Det bør ikke være over 1,15. For at bestemme det faktiske volumen er det nødvendigt at måle kroppens volumen, men materialets reelle højde, og ikke siderne, antages.

Komprimeringskoefficienten af sand

Denne indikator afhænger af:

  • Temperatur og fugtighed. For eksempel om vinteren kan der forekomme frosne klumper. Deres volumen tages også i betragtning.
  • Betingelser for transport.
  • Vigtig klassificering af materialet i henhold til GOST 8736-93 og GOST 25100-95, hvilket angiver dets naturlige fugt og densitet.
  • Sandkomprimeringen afhænger også af, hvor den blev opnået. For eksempel afviger dette materiale fra stenbrættet fra det, der ekstraheres fra bunken.

Det er meget vigtigt at tage hensyn til koefficienten for relativ komprimering af sand. Denne indikator er nødvendig for denne beregning. Dybest set repræsenterer det forholdet mellem densiteten af det "tørre" materiale (skelet). Dette tager hensyn til komprimeringen af sand (SNiP 2.05.02-85) til samme parameter i produktionskilden.

Beregningen afhænger af flere faktorer:

  • Ud fra kendetegnene for den kilde, hvor materialet blev opnået (hydrovaskning, stenbrud).
  • Fra klimaforhold.
  • Fra transportplanen af levering af materiale til pakningstedet.
  • Fra kildens pasdata . Det registrerer sådanne data som sandens egenskaber, dens naturlige tæthed og fugtighed og så videre.

Rådet

For at bestemme andre indikatorer skal du tage den rigtige mængde testmateriale fra en dybde på ca. 20-25 cm fra overfladen og mindst 50 cm fra kropsvæggene. Dette er vigtigt for forskning. Prøver af det specificerede materiale skal passere i overensstemmelse med GOST 12071-84. Derudover skal hver af dem have en ledsagende etiket, hvorpå de nødvendige data skal angives. Det skal tages i betragtning: For at beskytte dig mod ekstraomkostninger under arbejdet er det nødvendigt først at beregne sandmængden korrekt. Værdien af komprimeringen af sand er meget vigtig i vejen, da strukturens styrke afhænger af dette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.