Kunst og underholdningFilm

"Fast and Furious" Hvor er de farligste og spektakulære film

En af de mest profitable medier franchise er en serie af amerikanske film "Fast and Furious". Hvordan kan jeg skyde disse religiøse malerier, jeg ønsker at alle skal kende deres fans. Vi undersøger nogle af funktionerne i skyderiet proces.

Hovedkomponenterne

"At tvinge" repræsenterer en handling, hvor en flerhed predstatochno underholdning scener, slagsmål, skyderier. Da hver del af plottet er bygget op omkring et bilspil drev er til rådighed. Ellers vil der ikke være nogen interesse for at se de nye eventyr af hovedpersonerne i teamet. Fra del til en del af hele virksomheden, herunder de forfattere, instruktører og pyroteknik prop, skrabe deres hoveder over, hvad så interessant at lokke beskueren. Prisværdigt én - når det er muligt at berømmelse.

nøgle interesse

Hver seer spørger, hvordan optagelserne "Fast and Furious", da det er virkelig svært ud fra et teknisk aspekt film. Men moderne fremskridt står ikke stille. Periode justeret sæt og computer dorisovki ringere maksimal realisme udvundet via første klasse tildelte tricks. Mærkeligt, men sandt: studiet klar til at betale gennem næsen, bryde snesevis af luksusbiler, hvad der sker på skærmen look med 100 procent sikkerhed.

Fans af franchisen ved første undrede sig over, hvordan den sværeste og ansvarlig del af optagelserne - skydning af farlige scener. Segotdnya du kan se en masse videoer, som demonstrerer hele processen.

interessante fakta

Hver ny trick bør være stejlere end den tidligere - måske skrig i lang tid blev den vigtigste slogan for hele franchisen "Fast and the Furious". Sådan fjerne de fleste kontante omkostninger film, sagde i sit interview med skaberne og aktører, samt tilskuere, der befinder sig på sættet. Tag for eksempel den femte del. Alle husker den kraftfulde "Chardzher"? Selvfølgelig, fordi der var to, og de rejser over hele byen! Traileren var fastgjort en bankboks, der blev den Scripted karakter af denne dynamiske scene. Vi var nødt til at forhandle med byen administrationen til at give særlig tilladelse til optagelserne. I hver af dem med deltagelse af stuntmen, og on-site brigade pligt brandmænd og ambulancer, hvis noget går galt.

Ligeledes var tilfældet med den sjette "Fast and the Furious". Enig set farende med fuld fart tanken er værd en masse. Det er ikke en film om krigen, og billedet af løbet! I fortiden, har det vist sig at være i stand til at deltage som helst teknik, gennem modet pyromekanismer instruktører.

For at overraske publikum en fantastisk forestilling

Sidstnævnte er i øjeblikket en del kom ud i 2015. Som filme "Fast & Furious 7"? De, der ser frem til dens udgivelse, den første ting bemærkede en fantastisk scene med udgivelsen af køretøjer fra flyet. Mange fans selv forstyrret, siger, at alt er så realistisk, at det forekommer usandsynligt. Beroligende publikum, filmskaberne præsenterede video, som tydeligt viser, at alt hvad der sker filmet i nøje overensstemmelse med scenariet.

Denne scene - det mest vanvittige. I en højde på 4000 meter af flyets last døren åbnes, hvorfra bilerne faldt. Adskillige kameraer er blevet installeret på dem, såvel som faldskærmsfolk operatører og cirklede nær helikopteren.

Maskine faldt ned i en frygtelig fart og ukontrollabel flyvning sti. Forudsige deres landing var umuligt, fordi den scene blev skudt i et take. I øvrigt har de biler, faste slisker, der åbnede lige efter deres løsladelse fra lastrummet på et fly. Ingen af maskinerne er ikke påvirket. Nødvendige ekstra tegninger blev foretaget senere på computeren, men det vigtigste - at være baseret på de kvalitative og naturalistiske billeder af frit fald.

syvendedel af produktionen skæmmet trist nyhed - Pol Uoker døde. Som optagelserne "Fast and Furious" uden det? kinobossy spekulerede i lang tid, hvad de skal gøre med optagelserne fra dem materiale, og hvordan man udfylder den resterende tomrum. Som følge heraf blev fundet løsningen: en delvis ændring scenarie, inddragelse doubler, elegiske farvel, hvor Walker helten vælger en anden vej i livet. I nedskydningen af individuelle scener med deltagelse af Paul brødre, Caleb og Cody.

Plads i historien

For mange biografgængere blev "Fast and Furious" favorit historie i mange år fremover. Hvordan til at skyde sin del, fyldt med en masse af farlige stunts, er det ikke længere et mysterium i dag. Det er værd at bemærke, at under den nuværende rigdom af teknologier udsender fabelagtige summer på at forsøge at gøre optagelserne processen virkelig "drayvovym". Med dette, seeren føler adrenalin, som ikke erstatter computeren dorisovki. I dag, "Fast and Furious" - et par af de film med en reel risiko for skuespillere og stuntmen, men de farligste, skøre scener minerede levende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.