Sport og FitnessPilates

Tibetanske hormonelle gymnastik: Læs anmeldelser og diskussion

For at bevare sundhed, vitalitet og ungdom har at gøre med den daglige stimulering af dets energi centre. I denne udfordring en masse mennesker, der hjælper tibetanske hormonelle gymnastik, anmeldelser af hvilke overvejende positiv. Blandt russiske borgere, bliver det hver dag mere og mere populær som en øvelse for gymnastik er meget enkel og kræver ingen forudgående fysisk træning.

Hvad er tibetanske hormonelle gymnastik?

For mange årtusinder, munke holdt det i hemmelighed. Hendes mirakuløse resultater kun anvendes kreds af de udvalgte. Faktisk hormonelle gymnastik fra tibetanske munke - forbedring praksis. Det hjælper til at genoprette balancen i menneskets vitalitet og åbner chakraerne.

Hvorfor munke afsløret hemmeligheden bag healing?

I løbet af årene, hormonelle gymnastik praktiseret tibetanske munke. Det er kendt, at de var en isoleret liv, så folk ikke vidste om det. Når i bjergene, sovjetiske ingeniører byggede et kraftværk. Og når den elektriske ledning strakt i bjergene, bemærkede vi en lille kloster. Det blev besluttet at afholde en "kvist" i det. Munke modtaget elektricitet for gaven. I taknemmelighed, har de opdaget hemmeligheden om hans levetid. Opdaget hemmeligheden af foryngelse, som giver tibetanske hormonelle gymnastik. Diskussion af sine mirakuløse egenskaber har stået på i over 30 år og er stadig relevant.

Grundlæggende krav til øvelserne i kurset

For opstår mange spørgsmål, hvad er de hormonelle gymnastik tibetanske munke. Anmeldelser vil hjælpe almindelige mennesker til at forstå dette. Ifølge dem, et kursus af lektioner - i hvert fald nyttigt, og overkommelige tidsfordriv for alle. Efter motion følte en eksplosion af energi og forbedrer humør. Før du gå direkte til den faktiske udøvelse, bør være opmærksomme på nogle nuancer.

  • Når du motionerer kurset vil kræve 20 minutters tid.

  • Af behovet for at engagere sig i gymnastik om morgenen, umiddelbart efter at vågne op. Det bør vågne op om morgenen til 8, som kroppen er herredømme hormonelle system, som aktiveres i morgen og varer 6 til 8. Den tid er det aktive hormon systemet biorytme. Det er, hvad munkene har understreget.

  • Start et kursus kaldet "tibetanske hormonelle gymnastik" - kommentarer fra eksperterne om det siger - skal være med tre gentagelser pr dag i den første uge af klasser. Så er det nødvendigt at øge antallet af gentagelser to gange om ugen indtil den 21. gentagelse ad gangen. Udøve motion mere end 21-fold gentagelse er ikke nødvendig. Hvis kun manden selv ikke ønsker at.

  • Når du motionerer, er det vigtigt at trække vejret rigtigt. Vejrtrækning bør lempes, dybt og jævnt.

  • Du er nødt til at gøre øvelser, mens liggende på en hård overflade.

  • Hvis der under forløbet af øvelserne begynder at vise nogen kronisk sygdom, kan du ikke stoppe. Det er nødvendigt at fortsætte deres studier i et langsommere tempo, så vidt muligt.

Tibetanske hormonelle gymnastik, anmeldelser, hvoraf i de fleste tilfælde positive, gode for den menneskelige krop. Ved hjælp af det accelereres fysiologiske forandringer til det bedre på grund af fysisk og mental afslapning.

Hvad skal være den fysiske forberedelse?

Ingen tidligere fysisk træning kræver ikke tibetanske øvelser. Hormonelle gymnastik til nyttiggørelse kun kræve en person et minimum af fysisk anstrengelse og tid til en lille mellemrum, som det kan øge mental fokus, samt fleksibilitet og fysisk styrke. Utrænede mennesker, der ikke beskæftiger sig med aldrig yoga, forme, trin og andre former for sportsaktiviteter fysiske aktiviteter, afslappende føler gavnlig indvirkning på sundheden. De er garanteret strøm af fysisk og mental styrke, som vil give det tibetanske hormonelle gymnastik. Anmeldelser har prøvet det en mirakuløs virkning på folk selv vidner om denne kendsgerning.

Sådan gør øvelserne af tibetanske munke?

Performing hormonelle gymnastik vil tillade en person at slippe af med mange sygdomme. Lad os vende os mod beskrivelsen af øvelserne selv.

1. Rubbing hænder. Liggende i sengen, skal du gnide i din hule hånd i et par sekunder, så længe de ikke bliver varm. Denne form for diagnose din biofield, som giver signaler om tilstanden af den menneskelige krop i en given periode. Hvis din hule hånd ikke varm eller fugtig - dette indikerer et alvorligt sundhedsproblem. Varm palme læses som et fald i energi. Tør og varm håndflade - biofield i orden.

2. Øvelse for øjnene. Efter gnider hænderne skal placeres på øjet, og tryk forsigtigt på øjnene. At vælge tempo: én sekund - et enkelt tryk. Vi gør 21 bevægelse i 21 sekunder. Så har du brug for at holde hænderne for øjnene og holde dem i denne tilstand i 2 minutter.

3. Øvelse for ørerne. Det er nødvendigt at sætte sine hænder på hans ører, og fingrene på bagsiden af hovedet starte og begynde at presse hendes hænder til hendes ører. Gør 21 bevægelse i et tempo på én pr sekund.

4. Øvelse for ansigtsløftning. Fingre knyttede i næver. Thumbs forlade lige. Gør motion følger hagen centrum op til ørerne. Tommelfingeren skal gå mod bunden af kæben, og fingrene knyttede ind i en knytnæve, - på niveau med det ovale ansigt til toppen af ørerne. Hver bevægelse udført med indsats, systematisk at skubbe personen. Gå derefter tilbage i samme retning.

5. Massage panden. Placer højre håndflade på panden, venstre dække det. Start massage i en cirkulær handling fra venstre tempel til højre og tilbage. Dette vil gøre det muligt at udjævne rynker i panden. Hvis problemet med rynker ikke er bekymret mand, du har brug for at massere et par centimeter fra panden uden at røre den med hænderne.

6. Det område af hovedet. Hvis du vil gendanne biofield nødt til at gentage denne øvelse hver dag. For at gøre dette skal du sætte din nakke på rullen, fingrene flette ind i ringen. Skal flytte fra front til bag og tilbage til 4 inches fra hovedet. Derefter flytte fra venstre øre til højre.

7. Øvelse for kroppen. Højre sat på skjoldbruskkirtlen, venstre - til toppen trykke den til højre. Gennem luft langs kroppen flyttes venstre hånd til navlen og tilbage. Ved slutningen af øvelsen presset til hinandens hænder, foldede på kroppen, træk maven.

8. Massere maven. Lav en cirkulær bevægelse med uret hænderne over hans mave.

9. Det er nødvendigt at løfte ben og arme, bør fødder og hænder placeres parallelt med gulvet. Start rotation med uret fødder på ankelled af hænder og håndled. Først gør rotationen i én retning, så i en anden. Efter at du ønsker at gøre skråningerne af fødder og hænder frem og tilbage.

10. Massage af leddene i ben og fødder. Sæt dig op i sengen og begyndte at gnide hele overfladen grundigt fødder. Den bør være særlig opmærksom på midten af foden og smerte punkter. Derefter i en cirkulær bevægelse til massage leddene i benet op fra bunden.

De gavnlige virkninger af hormonale gymnastik på den menneskelige krop

Med regelmæssige gymnastik forbedrer fordøjelsen, inddrive hans ånde. Det har gavnlige virkninger på det kardiovaskulære system, lindrer nervøse og muskelspændinger, fremmer velvære og dyb afslapning. Hormonelle gymnastik tibetanske munke (gennemgår sundhed bevidste mennesker bekræfte det) kan være et effektivt værktøj ikke blot for brug af vitale energi den ydre og indre forvandling, men også for at stimulere sanserne.

Forhøjelse af sensualitet og seksuel energi

Efter den første træning resultaterne vil være synlige med det samme. Det efterlader en følelse af ubehag på grund af det faktum, at genoprette den normale drift af de endokrine kirtler i kroppen og stabiliserer energibalance. Manden, der lige havde startet deres studier, næsten med det samme føle en kraftfuld bølge af energi og vitalitet. I de fleste tilfælde, når en kirtel ikke fungerer ordentligt, den anden kirtel ophører med at interagere ordentligt. I denne henseende hormon anvendt gymnastik som har gode resultater og derfor en positiv feedback. Tibetan øvelser letter overgangsalderen og PMS, og giver en eksplosion af seksuel energi på bekostning af stabile og afbalancerede hormonal niveauer. Således skyldes hormonelle gymnastik, bliver den forsikrede fra humørsvingninger og alle former for sygdomme.

Forbedre Udseende

På grund af regelmæssig motion, kan du slippe af med en dobbelthage. Muskler bliver den ønskede tone. Huden glattes, bliver det stramt og yngre udseende.

Slank sexet form giver kroppen hormonelle gymnastik tibetanske munke, anmeldelser, hvoraf på en positiv måde spredes blandt sine omgivelser følger hans udseende smukke unge kvinder. Det reducerer også livvidde. Med hjælp af øvelserne går mave. Hvis du udfører alle øvelserne korrekt, vil de uden tvivl bidrage til at slippe af med grimme rynker på maven.

Og for at forbedre muskeltonus af en hormonelle gymnastik vil ikke være nok, men disse øvelser vil helt sikkert være starten på forbedret uddannelse.

smuk kropsholdning

Unik tibetansk morgen motion hjælper med at naturligt og let i en kort periode for at forbedre din kropsholdning. Den daglige motion forbedrer fleksibilitet. Manden begynder at styre din krop, at føle dine led og muskler. Sådanne øvelser er også nyttige for ryggen. Gymnastik bevarer knoglemasse, fordi det giver den nødvendige belastning på hver sten, der er i den menneskelige krop.

Fodring ilt til væv

Oxygen er et væsentligt element for energien af forbrænding. Jo bedre ernæring af væv med oxygen, jo bedre bliver stofskiftet. Og under normal stofskifte opstår korrekte vægt reduktion. hormonale gymnastik øvelserne udføres med en dyb indånding og udånding. På grund af dette, i lyset kommer mere ilt. I dagens verden, flere og flere mennesker fører en stillesiddende livsstil. De har tendens til at tilbringe hele dagen indendørs, ikke udendørs, så ikke får nok ilt. Denne mangel på ilt fører ofte til stress og en række sygdomme.

Udrensning lymfesystemet

Det lymfe system giver fjernelsen af toksiner fra det menneskelige legeme, men hun, i modsætning til andre organ systemer, er der ingen funktion, der giver dig mulighed for at slippe af toksiner for evigt. Derfor, for at rense den har brug for regelmæssig motion og stress.

Øvelser hormonelle tibetanske gymnastik bare føre til en udvidelse og sammentrækning af forskellige muskler, som hjælper med at rense lymfesystemet. Således er alle de giftstoffer, der kommer ind i kroppen fra mad, vand og luft, hurtigt udskilles.

En person kan opleve kvalme eller svimmelhed i begyndelsen studieforløb kaldes "hormonelle gymnastik tibetanske munke," anmeldelser tilflyttere bekræfte dette besvær. Bekymre dig om det ikke burde være, fordi det er normen. Du skal blot sætte farten ned og begynde at bevæge sig langsomt. Disse fornemmelser er bare på grund af det faktum, at begik afgiftning af kroppen, med andre ord - det er renset af toksiner.

Forbedring af hjernefunktion

Tibetansk af sengen udøver en gavnlig effekt på hjernens funktion. Det hjælper til at balancere funktionen af venstre og højre hjernehalvdel, og også involveret i stimulering af det retikulære aktiverende system i hjernen. Tanker bliver klarere, personen begynder at intelligent formulere dem og tænke bedre.

Gymnastik tibetanske munke: hemmeligheden bag levetiden eller et fupnummer?

Til behandling af sygdomme healere i tusinder af år har brugt teorien om chakraer. Det ligger i det faktum, at den menneskelige krop har syv energicentre kommissorium, som er forbundet med de syv endokrine kirtler. Disse centre er kendt for masserne under navnet af chakraerne. Nylige medicinske undersøgelser har fundet stærke beviser for, at hormonelle tibetansk morgen gymnastik - den gennemgår uomtvistelige fakta - sinker modningen. Og derfor, det har en gavnlig effekt på den menneskelige organisme som helhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.