FormationUngdomsuddannelse og skoler

Plan for historien om et kæledyr (2. klasse på gymnasiet)

Kæledyr altid omgiver barnet. I nogle familier, kæledyr - katte, hunde, kaniner. I andre - skildpadde eller marsvin, endnu mere eksotiske for eksempel leguaner. Alle af dem - vores firbenede venner siden barndommen. Om dem så ivrig efter at fortælle deres venner og slægtninge, så meget desto mere i skolen er blot dette emne. Hvis du vil vide, hvordan man laver en plan af historien om kæledyr (2 klasse), vil blive drøftet i denne artikel. Dette materiale kan være en god hjælp for børn, der kommer til at skrive et essay om et givet emne, og for forældre, der hjælper dem i denne tradition.

Sådan Plan

Så hvor skal begynde at lave en plan for historien om et kæledyr (2 klasse)?

  1. Den første ting du kan fortælle: hvem er en kæledyr (hund, kat, kanin, hamster, andre dyr), som det blev kaldt (kælenavn - murzik, Tishka, Rocky, og så videre).
  2. I det følgende beskrives forekomsten af et kæledyr. Hvad er hans pels, farve og lignende.
  3. Så gør et kæledyr historie plan (Grad 2), kan det konstateres træk dyr bor i dit hjem: blid eller ej, alvorlig eller munter, venlig, snu, smart.
  4. I hver familie er der absolut historier om kæledyr, der var sket for dem. Fortæl en af dem, den mest sjovt og interessant.
  5. Ved afslutningen af den fælles husstand kreative værker kan lave en detaljeret konklusion af, hvad jeg gerne klappe, eller hvad hans karakter jeg mest kærlighed. Planen af historien om kæledyr (2 klasse) er klar, kan du begynde at skrive! Her er nogle eksempler på prøven.

Historien om en kat

"En dag min mor og jeg købte en lille killing, var han ganske pjevs, og passe på min mor foldede hænderne Tikhon Vi kaldte ham, og forsigtigt -. Tishka.

Tisha lidt ældre. Han har en lang pels, og farven - hvid og rød. Poter og tykke lyserøde puder, kløer der næsten. Og han sød og bud. Murcit kommer og om aftenen i armene på mor eller mig. Og stadig meget lide at blive kælet og ridset under hagen.

Det tog lidt mere tid, og min mor og jeg ved, at det var kat. Men det er ikke noget, ikke engang navnet ikke skal ændres: forblev Tishka. Især da det allerede er på hans kaldenavn reagerer og kører til køkkenet, især hvis du har givet. Og snart venter vi på killinger og vil distribuere dem til alle dine venner.

Jeg elsker Tisha fordi hun kærlig og murcit. Og meget sjovt, vi købte en kat, og i sidste ende fik vi en kat, men det er endnu bedre! "

Historien om et kæledyr: Hund

"I tre år, jeg ville have en hund. At ikke alt for store og meget venlige, ligesom en spaniel, for eksempel. Så for hans fødselsdag fik jeg en hvalp. Jeg kaldte ham Rocky. Og han er allerede begyndt at reagere på hans øgenavn.

Han pushistenky ører hænge næsten til gulvet, og farverne hvid og grå og sort. Meget omgængelig og kærlig. Du kommer hjem fra skole, og han sprang rundt og yapping - møder. Han er endnu meget lille og sover på min seng, men min mor vil have ham til at flytte til sin plads i nærheden af døren.

Nogle gange er vi gå en tur med Rocky. Vi er nødt til at tage ham i snor, men han er ikke meget glad for. Og han jagter duer og spurve på banen! "

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.