FormationHistorie

Traveller Robert Piri, hans opdagelser og resultater

Polarforsker Robert Piri er bedst kendt for det faktum, at det var ham, der først besøgte Nordpolen. For denne præstation var han hele sit liv med obsessiv dedikation at udføre en opgave efter den anden.

yngre år

6 maj 1856 født Robert Piri. Hans hjemby var Cresson, der er ikke langt fra Pittsburgh. Han har også studeret på østkysten, i Maine, hvor gik til at tjene i flåde USA. Army scorede sin gæld i Latinamerika, herunder Panama og Nicaragua, hvor dengang amerikanerne forsøgte at bygge Nicaraguakanalen for nem navigation mellem Stillehavet og Atlanterhavet.

Men den virkelige entusiasme og lidenskab af en ung mand var Nord. Mens den arktiske tema affyrede det videnskabelige samfund og bare eventyr elskere, der ønsker at være på kanten af verden. Næsten alle de år af livet i Roberta Piri (1856 - 1920) blev givet til polarforskning. Kun 15 år blev brugt blandt eskimoerne. Selv datter Mary blev født i pioner ekspeditionen.

Den første ekspedition

I 1886, først gik han mod nord, en gang i Grønland. Rejse på øen var organiseret gennem brug af slædehunde. Peary var eventyrer, der ønsker at krydse øen alene. Men hans danske ven overtalt den unge forsker. I stedet gik de sammen og efterlod omkring hundrede miles, eller 160 kilometer. På det tidspunkt var det den anden tur for varigheden af den "grønne ø". Robert Piri ønskede at forbedre deres resultater, men allerede i 1888 blev Grønland erobret af Fridtjof Nansen.

Efter at polar blev besat af at nå Nordpolen, som stadig ikke har indgivet til nogen. For ikke at dø i den første ekspedition, Peary konsekvent i flere år studeret de færdigheder til at overleve under barske klimatiske forhold i det fjerne nord. For dette, han studerede livet i eskimoerne. Senere de indfødte i disse mennesker vil hjælpe forskeren i hans vanskelige rejse.

Eksotiske erfaring var ikke forgæves. Robert helt opgivet det sædvanlige udstyr for europæere og amerikanere. Selv før, at mange ekspiditsii døde på grund af manglende forberedelse til kritiske temperaturer under opholdet parkeret. Der brugte telte og tasker, der var sårbare over for arktiske vinde og katastrofer. Eskimoerne i stedet bygge ly for sneen, eller nålen. Deres erfaring og vedtaget Robert Piri. Biografi af opdageren siger, at denne person har lånt en masse fra den indfødte befolkning i nord.

innovationer

Det første forsøg på at nå Nordpolen blev gennemført i 1895. Forud for, at der var flere rejser til Grønland, hvor Peary fået erfaring og viden om overlevelse i de barske forhold i nord. Han skabte et system af overførselspunkter at forenkle kommunikationen af ekspeditionen. Med hensyn til transport, blev prioriteringen af hundene, mens deres antal var altid højere end nødvendigt.

Robert er meget nøje udvalgt udstyr, styret af den regel, at en renteforhøjelse er nødvendigt at tage kun, hvad der er den mindste vægt og kan bringe maksimalt udbytte. Unødvendige ting kunne være en byrde, bremse forskeren, og i den nordlige hver time er kostbar, som regelmæssigt med misundelsesværdig uventede vejrskift, og life-support ressourcer blev beregnet ved minut.

Vigtigt var det psykiske arbejdsmiljø i teamet af polarforskere. Peary overtog oplevelsen af hærens disciplin. I sine ekspeditioner myndighed chef var uberørt. Ordrerne givet til dem, der udføres med det samme, så lykkedes at undgå afvigelser fra opgaven.

Målet - Nordpolen

Alt dette viden og færdigheder blev anvendt i 1895, men at forsøg mislykkedes. Hertil kommer, at mange har lidt af forfrysninger, inklusive ham selv Robert Piri. Nordpolen berøvede ham otte tæer, som måtte amputeres.

Det andet forsøg fandt sted kun fem år senere - i 1900, da Peary var i stand til at forbedre deres sundhed og træffe beslutning om organisatoriske spørgsmål. Denne gang var han i stand til at bevæge sig på, men han nåede aldrig målet.

Erobring af Nordpolen

I 1908 blev den sjette Peary Arctic ekspedition organiseret. Det var hans tredje forsøg på at erobre Nordpolen. Kampagnen involverede et team af amerikanere og oprindelige grønlændere. Måneder lange vej til målet omfatter varigheden af vinteren på isen. På visse strækninger af ruten, nogle deltagere tilbage til fastlandet, for at rapportere resultaterne. Langsomt, men sikkert gjorde han sin vej til sit mål Robert Piri. Hvad han opdagede var klart april 6, 1909 når hans mænd indstille en stribet-stjerne flag i sneen, på det sted, hvor der ifølge beregningerne var stangen. Her holdet opholdt sig 30 timer, og derefter vendte sig mod huset. Afkastet fandt sted den 21. september 1909.

Traveller døde i 1920, dækket med herlighed. Kort før det, den amerikanske regering har gjort det en kontreadmiral.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.