Mad og drikkevarerOpskrifter

Som barbequing på mineralvand

Når kommer til spørgsmålet om grillen, er det nødvendigt først at bestemme marinaden. Faktum er, at for udarbejdelsen af denne parabol, der er mange forskellige opskrifter. Nogle foreslår brugen af tørblandinger og anden brug af alkoholholdige drikkevarer, og så videre. D. Samtidig ofte har spørgsmål om, hvad der er den bedste og nem marinade til grill. Mineralvand spilles en ganske stor rolle. Dette skyldes det faktum, at næsten enhver form for krydderier og krydderurter kan det bruges. Mineralvandet har et højt indhold af carbondioxid, som er i kontakt med kødet fibre blødgøre det og tillader således krydderier trænge igennem. Derfor spyd, syltede i mineralvand, er meget populær og ofte bruges til hurtig madlavning.

ingredienser

For at forberede du har brug for:

  • Svinekød - 1 kg;
  • mineralvand - 1 liter;
  • løg - 1 kg;
  • salt;
  • peber;
  • mayonnaise;
  • sukker - 2 spsk. l.;
  • rødvin - 100 ml.

Forberedelse kød

Først skal du vaske svinekød. Efter dette, skæres i lige store stykker på størrelse med en tændstikæske. Det er nødvendigt at skære striber og film. Yderligere kød salt, peber og løg skift som er skåret ringe. Som sådan er det bedre at stå i omkring tredive minutter i et varmt sted, men hvis du ønsker, at du ikke kan gøre.

bejdsning

Kebab på mineralvand er nødvendigt at marinere i flere etaper. Første - en blanding af salt og peber og løg. Det bør lade din kødsaft. Derefter dertil blev tilsat mineralvand. I denne form, bør svinekød ikke være mindre end tredive minutter. I dette tilfælde er det ikke sat på et køligt sted og er ikke loft. Derefter spyd mineralvand bliver meget blød og kødet vil løsne fibre. Det var på dette tidspunkt er det muligt at dræne saften og tilsæt de nødvendige komponenter, der vil give en særlig smag. Denne opskrift bruger en normal mayonnaise, selv om nogle gourmeter med det bruges granatæble saft og endda honning. Derefter spyd mineralvand efterlades i en time.

ristning

Når kødet er marineret, sætte det på spyd, omkring fem stykker. Med ham kan du snor løg og hakkede grøntsager. Ungerne skal være på briketterne, som begyndte at være dækket af en hvid belægning af aske. I dette tilfælde vil kødet reduceres i størrelse, komprimering og frigivelse indersiden gennemvædet marinade. På dette tidspunkt skal det vandes med en blanding af vin, sukker og vand. Så kebab på mineralvand havde en fremragende sød skorpe, som vil holde saften inde, når stegning. Det er værd at bemærke, at den søde smag vil give kødet en krydret smag, men hvis du vil vin, kan du tilføje krydderier.

foder

Til bordet serveres en grill i et stort fad på spyd. Så når stegning det er bedst at bruge specielle træstave. De vil se pænere og på samme tid, de kan næsten ikke komme til skade ved at spise. Det er også muligt at anvende til kødet sauce eller ketchup, men sande kendere foretrækker at spise grill madlavning uden ekstra krydderier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.