Mad og drikkevarerHovedret

Hvad er den gode sojasovs: en gennemgang af typer, fabrikanter

Det er svært at forestille sig japanske køkken uden den klassiske sojasovs. For indbyggerne i vores land er det almindeligt refill kun for visse produkter. I Japan sovs fra sojabønner anvendes i stedet for salt. Brændt og kogt mad, kød, supper, grøntsager - alle bragt til et perfekt smag netop sådan en forbinding. Hvad er sojasovs er den bedste? "Test køb" udført sin forskning og lavet en rating på tankstationer. Men for at komme i gang er at finde ud af at forberede sojasovs og nogle versioner af dette produkt er.

Hvad er det her

For at forstå, hvad der er den gode sojasovs, bør du forstå, hvordan det er lavet. Til fremstilling af fyldet er påkrævet ikke så meget mad. Saucen fremstilles af hvede og sojabønner. Disse komponenter er hældte vand og derefter tilsat salt, saltvand og specifik kojisvamp. Den sidste ingrediens er surdej. Alle komponenter blandes grundigt. Den resulterende urt "moromi" efterlades som sådanne til gæringen. Den færdige vægt af filteret er påkrævet, og derefter opvarmet. Dette er nødvendigt for at dræbe alle de bakterier i produktet.

Sorter af sojasovs

Hvad er sojasovs? De fleste producenter af fyldet forsøger hele tiden at øge rækkevidden. Men der er kun tre grundlæggende typer af sojasovs:

  1. Tamarin. Som led i at fylde den høje koncentration af sojabønner og den minimale mængde salt.
  2. Koi-Kuti. Dette er den mørke sojasauce, som har et højt niveau af saltholdighed og lyse, udtryksfulde smag. I Japan, denne form for påfyldning er meget populære.
  3. Usu-Kuti. Denne sauce er meget lettere end den foregående og ikke så salt. Normalt er det ikke bruges til farvning fødevarer.

Soja sauce bruges til madlavning mange retter i vores land. I butikkerne vrimler denne tankning fra forskellige producenter. Let muligt at finde den klassiske sojasovs, varmt og endda champignon. Popularitet brændstofpåfyldning stiger hver dag. Men hvad er det gode soya kan købes til en overkommelig pris?

Kikkoman fra Holland

På markedet i vores land, denne sauce er en leder. Denne forbinding sker efter en opskrift skabt omkring 300 år siden. Den sammensætning af produktet kun består af naturlige ingredienser. Kikkoman sojasovs er fremstillet i overensstemmelse med alle proportioner. Til fremstilling af fyldet anvendes vand, hvede, sojabønner og salt. I sammensætningen af produktet ikke har nogen kosttilskud.

Etiketten Producenten har hele listen af komponenter. Her er listet kun naturlige ingredienser. Hertil kommer, at farven på sojasovs er også en naturlig. Nu hvor du ved, hvad der er den gode sojasovs. I øjeblikket Kikkoman produkt findes i to typer: sød og klassisk. Valget af fyldet afhænger af fadet. for eksempel, sød perfekt til grøntsager salater, samt for udarbejdelse af marinader til kød. Med hensyn til den klassiske sojasovs, den er universel. Med andre ord, kan produktet anvendes til tilberedning af en fødevare.

Amerikansk produkt Heinz

Så, hvordan du vælger den rigtige sojasovs? Hvilken er den bedste? Svarene viser, at nogle gode smag har en amerikansk tankning Heinz. Dette selskab er helt pålidelige og samtidig alsidig producent. Rækken af produkter er stort nok. Heinz Company fremstiller en bred vifte af mayonnaise og saucer. Blandt dem er soja. Som siger producenten, dette produkt er forberedt i overensstemmelse med al den teknologi, og kun den oprindelige formel. Sammensætningen af soja sauce Heinz indeholder kun naturlige ingredienser. Bekræftelse af en etiket. Her er den eneste tilgængelige fødevaretilsætningsstoffet - farvestof. I sin rolle som fortaler for naturlig karamel. At det giver sojasovs og Heinz sådan en rig farve, samt belægning og yderst delikat eftersmag.

Sojasauce fra England

Så hvad er den god sojasovs? Selvfølgelig den, hvor strukturen er der ingen syntetiske ingredienser og smagsforstærkere. Under denne kategori egnet sojasovs Blue Dragon. I dette tilfælde har fyldet ikke indeholde tvivlsomme bestanddele, og kun supplement - er mælkesyre, som er en stor regulator af surhed.

I øjeblikket producerer flere varianter af sojasovs Blue Dragon: lys og mørke. Dette vil igen, er mere som et ønske om at opfylde smagen af Japan producentens standarder.

Thai sojasovs Maxchup

Så hvordan du vælger en god sojasovs er ikke så enkelt, er det nødvendigt at undersøge etiketten på pakken omhyggeligt. Faktisk er mange producenter at foretage ændringer i deres opskrift og tilføje nogle syntetiske ingredienser, der kan forbedre smagen af produktet, men reducerer hans fordel. Maxchup Selskabet producerer saucer og ketchup. Formuleringen af mange produkter er blevet udviklet af lokale kokke og signifikant forskellig fra den klassiske én. Produkter i dette selskab er ideel for dem, der ønsker at prøve noget og skarp lidt usædvanligt. Men hvis du holder af sundhed, er det nødvendigt at opgive sådanne eksperimenter.

Sojasauce Maxchup er ideel til kød, stege, grill, ekstravagante retter af Latinamerika. Men sammensætningen af produktet er langt fra ideel.

Sammensætning af sojasovs Maxchup

Sojasauce Maxchup har en lys smag, der er ikke så let at glemme. Men efter en omhyggelig undersøgelse af emballage bliver det klart hvorfor. Sammensætningen af produktet, ud over de fysiske komponenter, der er dem, der er blevet fremstillet syntetisk. Det er samspillet mellem disse ingredienser gør dette mærke sojasovs er meget velsmagende. Den første er at vælge tilsætningsstoffer såsom E627 og E631. This smagsforstærkere, der kan forårsage tarmlidelse. Derudover produkt indeholder E440 og E415 - stabilisatorer, og E211 - konserveringsmiddel, en negativ indvirkning på menneskers sundhed, og modificeret stivelse.

Denne liste over komponenter er imponerende. Hvis du interesserer dig for dit helbred, så Maxchup sojasovs bestemt ikke for dig.

Sojasauce Mivimex

Dette produkt kan findes i næsten enhver købmand. Men sammensætningen af sojasovs do Mivimex mange mennesker ikke kan lide det. Om en fyldning på etiketten ikke siger noget. Imidlertid har fabrikanten angivet den nøjagtige sammensætning. Der er også til stede forskellige syntetiske tilsætningsstoffer, blandt hvilke: E621 - natriumglutamat, påvirker negativt kroppen, der forårsager depression, kvalme og hovedpine, E201 og E211 - konserveringsmidler, der forårsager allergiske reaktioner. Det er ikke det bedste produkt. Selv om dens pris har tiltrukket mange.

Scandalous CHIN-Su

Det er ikke helt enkel sojasovs. Hvordan vælger jeg det bedste af det hele? Nok til at dykke ned i historien om mange mærker. Mange mennesker kender den lyse begivenhed, der var forbundet med sojasovs chin-Su. For et par år siden, har dette produkt tiltrukket international opmærksomhed.

Belgisk Association, som har et godt ry, udførte undersøgelsen. Som et resultat blev præparatet CHIN-Su produkt detekteret stof 3-MCPD. Denne komponent er en sundhedsfare. Men virksomheden slap med kun en advarsel. Som for de øvrige komponenter i produktet, ud over de klassiske ingredienser, her er syntetiske tilsætningsstoffer. Det E201 og E211 og den gennemsnitlige smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.