Mad og drikkevarerDesserter

Kage i 30 år, manden - en kreativ gave til arten af fødselsdagen

I løbet af årene, Kong kage er et festligt bord. Nymodens tendenser og den teknologiske udvikling i de kulinariske lækkerier gjort en reel kunstværk. Nu alle forsøger at skille sig ud, at være original, og professionelle bagere til at hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed eller fantasi.

Uden tvivl, kagen på årsdagen for 30 år, manden skal være særligt. For de stærkere køn, denne alder er en vis forskel mellem ungdom og erfaring: en mand er ikke så skødesløs, men stadig ung, aktiv og fuld af vitalitet.

Tradition underholde gæster dessert fødselsdag gået i arv fra generation til generation. For at løse problemet på to måder: bage behandle dig selv eller orden i konfekture kølige kage i 30 år for sine mænd.

Chic dessert egne hænder

Hvis du ønsker at lave en kage til 30 år i hjemmet, kan du prøve lykken i forberedelsen af en enkel, men utrolig velsmagende behandler.

Ingredienslisten er som følger:

  • hvedemel - 4 spiseskefulde;
  • hønseæg (fortrinsvis hjemmelavet) - 6 stykker;
  • konfekture sprængemiddel (eller hydratiseret soda) - 1 tsk;
  • gelé (bær eller frugt) - 500 gram.

Særlig opmærksomhed skal rettes mod valg af gelé. Det var fra ham, vil afhænge af farve og aroma af kager bare kage. Det er bedst at stole på præferencer mænd, der er beregnet gave, så vil det ikke kun sætte pris på den indsats, men vil glæde smagsløgene.

Selve processen med madlavning er ganske enkel, men resultatet er lækker. Det første trin er at slå æg i en tæt, stabilt skum. Du kan bruge et piskeris eller el-mixer. Den resulterende masse forsigtigt ind i den valgte budding (af det tørre præform) tidligere ælt indhold til pulver uden klumper. Igen alle piskeris indtil glat valgte fremgangsmåde og gradvis at indføre den mel og bagepulver (soda). Alt hvad du behøver for at blande grundigt.

Som et resultat skal dejen være flydende (næsten så syrnet fløde), samt at erhverve den karakteristiske farve afhængigt af gelé. Bemærk, at der ikke er behov for at tilsætte sukker, wienerbrød og så vil være helt søde.

Den resulterende masse skal deles i fire lige store dele. Nu gå videre til bagning af kager. Ovnen bør være opvarmet til en temperatur på 200 grader. For en diameter på 25 centimeter er nok i 15-20 minutter af bagning. Til kagen ikke sidder fast, skal smøres formen med olie og læg et pergamentpapir.

Hvordan til at dekorere kogt mesterværk

Når kagerne er klar og fuldt kølet ned, kan du starte madlavning fløde og kage udsmykning er afsluttet. Win-win-løsning for mange år er en kombination af kondenseret fløde, sukker og kokos. Du er nødt til at blande alle ingredienserne og lad i 12 timer i køleskab. Hvis cremen er forberedt på forhånd, kan du spare tid. Hver brønd smurt kage kogt masse, og derefter kombinere dem sammen.

For at give et mere appetitligt udseende af den øverste kage skal dekorere en smuk og saftige bær. Dette kan være vindruer, kiwi, banan, fersken. Men det er bedst kombineret med hvid creme jordbær og saftige røde inducerer smag mesterværk. Det er alt kage til 30 år, manden er klar.

Kage - original gave til sjælen

For en kvinde at præsentere kagen i 30 år, mand - det er en stor mulighed for ikke bare at overraske ham, og for at gøre et tip. Dessert kan være hvad som helst, der er valgt af natur, aktivitet og livsstil. Under alle omstændigheder kan du være sikker på, at sådan en gave - en win-win, fordi ethvert menneske er på hjerte en frygtelig sød tand.

Hvis der ikke er noget ønske eller evne til at tilberede et måltid, kan du gøre en ordre i en slikbutik. Føreren af kulinariske kunst er individuelt tilpasset design og skabelse af hver ny mesterværk. Den oprindelige kage til 30 år, vil en mand fra en professionel konditor glæde og beundring af ikke kun fødselsdag, men også for hver gæst.

Under udviklingen af dekorative elementer, som dekorere kagen i 30 år, skal føreren tage hensyn til naturen og hobbyer celebrant. Hvis en mand kan lide sport, så du nemt kan vælge udformningen af hockey eller fodboldbane med figurer af spillerne.

Tennis elskere vil blive forført af en kage i form af en stor ketcher bold og tematisk skriftligt. Bilejere, mekanikere og chauffører kan udvikles som en dessert i en sportsvogn.

De vigtigste ting - er at give frie tøjler til deres fantasi og ikke begrænse handlinger wienerbrød, kage og derefter få en virkelig unik og uforglemmelig.

Billeder af de spændende kager til mænd

Hvis du stadig er på jagt efter kreative design til kagen, se på et udvalg af billeder i artiklen, som kan hjælpe til at træffe et valg.

Kage i 30 år - det er den originale og utrolig lækker gave, vil mindet om hvilken bo med din mand i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.