Nyheder og SamfundPolitik

Yastrebov Sergey Nikolaevich: offentlige og politiske liv i ex-guvernør i Yaroslavl

Yastrebov Sergey Nikolaevich - guvernøren i Yaroslavl-regionen i perioden 2012-2016. Oprindeligt havde et ry som en erfaren leder, der forstår at regere regionen.

Barndom og ungdom

Biografi Yastrebova Sergeya Nikolaevicha begynder 30 Juni 1954 - den dag han blev født i byen Yaroslavl Region Shcherbakov. Grown dreng i en simpel arbejderfamilie. Hans mor og far arbejdede på den lokale Motorfabrik. Fra en ung alder de er knyttet til arbejdet i Sergei og Sport, sidstnævnte efterfølgende forvandlet til en reel passion.

Fra ord Yastrebova, som barn elskede han to ting: håndbold og højdespring. For at opnå succes i disse discipliner, han indskrevet i lokale atletik klub. Timers træning førte til, at der i hans skoleår dreng gentagne gange blev mester i Yaroslavl-regionen.

Efter eksamen fra skole Yastrebov Sergey Nikolaevich indtastet Rybinsk Aviation Technology Institute. Her studerede han vedligeholdelse af flymotorer og metalforarbejdning.

Begyndelsen af voksenlivet

Ligesom de fleste sovjetiske ungdom, Sergei Nikolaevich voksne liv begyndte straks efter opkaldet op i 1976. Det er her, at drengene blev til mænd, hærdning deres ånd og krop. Som for Yastrebova, han tjeneste kom nemt, da hans fysiske tilstand tilladt fra de tidlige dage for at blive involveret i et barsk daglig militær rutine.

Sergey demobiliseret i 1978. Umiddelbart efter, at han gik på arbejde på Rybinsk Motors Production Association. Oprindeligt blev han udnævnt til designer, men hurtigt steg i graderne.

I 1980 Yastrebov Sergey Nikolaevich allerede opført som sekretær for Komsomol. Dette var starten på hans lange rejse af kommunistiske kontrol organisationer. Så i 1982 blev han første sekretær for byen udvalg i Komsomol i Rybinsk, i 1985 - den anden sekretær i Yaroslavl regionale udvalg, og i 1988 - Sekretær for Frunze distriktet udvalg af det kommunistiske parti i Yaroslavl.

Den nye land - den nye regering

Sammenbruddet af Sovjetunionen førte til en ændring på området for aktiv effekt. For Sergey Yastrebova disse ændringer har nydt godt. I 1992 modtog han den position af hovedet af Frunze distriktet administration. Og i juni 1998, tjente han den samme position, kun i Kirovsky distriktet i Yaroslavl, som var en god grund til yderligere karriere vækst.

I april 2004 Yastrebov Sergey Nikolaevich går på arbejde i den kommunale administration af Yaroslavl. Her er han i den situation viceborgmester: han oprindeligt ledet den urbane økonomi, men i 2006 fik ansvaret for den socioøkonomiske udvikling i regionen. Her arbejdede han frem til 2011.

politisk aktivitet

I Parlamentet Yastrebov Sergey Nikolaevich del af "Forenet Rusland". Ved udgangen af 2011 inden for partiet afholdt en intern afstemning, hvor at beslutte, hvem der skal repræsentere dem i de guvernørvalget valg i Yaroslavl. Ifølge de officielle tal, blev jeg vundet af Sergey Yastrebov, men så hans kandidatur er ikke godkendt.

I stedet satte han den stedfortrædende guvernør over marts 2012. I denne rolle, manifesterer han sig som en erfaren leder og politiker, som helt sikkert er godt for hans omdømme. Det er ikke overraskende, at efter afgang af Sergei Vakhrukov på som guvernør, blev han den vigtigste udfordrer til sit sæde.

Som guvernør

Først præsidenten udnævner Sergey Yastrebova midlertidig guvernør. En dag senere en afgørelse om sin kandidatur forelagt parlamentet, hvor det er givet på forhånd. Derfor 5 maj 2012 Sergey blev en legitim guvernør i Yaroslavl-regionen.

I første omgang hans løsninger var borgere sjæl. Det var i hans regeringstid, regionen var i stand til at øge sit budget til det halve. Dette skyldtes, at Hawks aktivt udviklet industri og små virksomheder. Ak, denne tendens varede ikke længe - snart Yaroslavl begyndte at lægge mærke til, at deres guvernør reagerer på nogle problemer med forsinkelse.

For eksempel var det velkendt, at raffinaderiet dem. Mendelejev er på randen af totalt sammenbrud. Men i stedet for aktive operationer for at redde ham, fortsætter han med at ignorere problemet. Som et resultat af lukningen af raffinaderiet næsten forårsagede miljøkatastrofe. Og dette er blot en af de få eksempler på skødesløs betjening af guvernøren.

Skandaler og rygter

I de senere år styrelsesrådet Yastrebov Sergey Nikolaevich, desværre, opnåede berømmelse korrupt. Og skylden for ejendom politik, som ikke blot ikke svarede sin indkomst, så mere og er ikke blevet erklæret. Især er der to grunde under hus for et samlet areal på 3,5 tusind. M².

Som et resultat, bestyrelsen Yastrebova forårsagede en bølge af utilfredshed blandt Yaroslavl. July 28, gik 2016 Nikolai Sergeyevich i førtidspension.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.