Nyheder og SamfundPolitik

Sergey Yastrebov: biografi og foto

Sergey Yastrebov, hvis biografi er beskrevet i denne artikel - guvernøren i Yaroslavl region. På denne stilling blev han valgt til maj 2017 men i 2016 blev afvist. På guvernørens kontor, lykkedes det ham at gennemføre mange projekter.

barndom

Sergey Nikolaevich Yastrebov født den tredivte af juni 1954 i Yaroslavl-regionen, Rybinsk. Hans forældre arbejdede på en lokal fremstillingsvirksomhedens Motors (nu den "Saturn"). Fra den tidlige barndom, Sergei var glad for sport. Meget glad for håndbold, basketball og atletik. I sidstnævnte sporten selv har opnået stor succes, ikke blot at få højdespring mester i Yaroslavl-regionen.

formation

Efter primær gymnasiet Yastrebov Sergey indtastet Rybinskoe aviatehuchilische til separation af flymotorer og metalbearbejdning. Skolen Sergey fortsatte øvelse, som var glad for siden barndommen. Han er uddannet fra gymnasiet i 1976, og fordelingen var i Moskva-regionen. Sergei blev sendt til arbejde i Stupino metalværker.

hær år

Mens han arbejdede på fabrikken fik Sergey en tilsigelse til hæren. Han var nødt til at tjene i særlige motochastyah MIA. Efter gudstjenesten i hæren Sergey besluttede at vende tilbage til sin hjemby.

arbejde

Umiddelbart efter hæren, i 1977, fik han et job som designer på RPOM. Guide til hurtigt at vurdere evnen af en ung ingeniør, og et år senere blev souschef Sergey tekniske afdeling. Samtidig var han aktivt engageret i offentlige arbejde. Som et resultat, blev virksomheden ledes af et udvalg af Komsomol.

Den første offentlige præstation

I denne rolle, han tilbragte flere år og i den tid var i stand til at gennemføre en række projekter. En af dem - STCY (Youth Science and Technology Centre). I produktionen af organiseret socialistisk konkurrence og en konkurrence om den bedste specialist af erhvervet.

Youth Dage og festivaler af ophavsretligt beskyttede sange er startet på initiativ af Sergei Nikolaevich. Dette blev efterfulgt af agitprobegi og turslety. Meget opmærksomhed er betalt KVN Sergey og sport. Det startede ungdomsboliger (SWC).

Op ad karrierestigen

Ved roret Sergey Yastrebov (Yaroslavl-regionen) viste deres bedste kvaliteter. Som et resultat, blev han inviteret til den regionale Komsomol. Sergey flyttede sammen med sin familie. I sit nye job tog han op for udviklingen af dyrehold regionale ungdomsgrupper. Labor trommeslagere modtog boligstøtte på tidspunktet for optagelse på universitetet. Løn var høje. Siden 1988 Sergey Yastrebov begyndte at arbejde i Frunze distriktet udvalg i SUKP. Siden 1999, vandt lokalvalgene i anden runde, blev leder af bestyrelsen. Og den yngste. På det tidspunkt var han kun seksogtredive år.

Nye projekter og en hektisk aktivitet

I spidsen for den Frunze distriktet administration vendte Sergei Nikolayevich sin opmærksomhed mod opførelse af boliger, veje, landskabspleje område. Under ledelse af Yastrebova femte og sjette distrikter, to skoler, børnehaver, hospitaler, blev Transdanubien distriktet bygget, som senere blev omdøbt til "Falcon".

Siden 1998 Sergey blev lederen af Kirov distriktet administration. Og der er nye udfordringer. Mange af kilderne til de begivenheder, der indgår i historien om Yaroslavl, var Hawks. Han deltog aktivt i skabelsen af et museum "Musik og klokkeslæt", den første i Rusland. Sergey var engageret i planer for restaurering af historiske bygninger Yaroslavl Teater Volkova, opførelsen af Assumption Cathedral, genopbygningen af gaden. Kirov og mange andre kommunale anlæg.

Sergei Nikolaevich kraftig aktivitet blev bemærket i rådhuset. Som et resultat, i 2004 Yastrebov blev tilbudt posten som viceborgmester. Hans ansvar omfattede ledelsen af byspørgsmål. Efter et stykke tid, Sergey var den første viceborgmester. Han beskæftiger sig med socio-økonomiske spørgsmål.

Takket være Sergey Nikolayevich kommunale service fungerede perfekt, i henhold til den normale tilstand. nye planetarium blev bygget, renoveret og istandsat Volzhskaya naberezhnaya mange byens gader. Siden begyndelsen af foråret 2012 Sergey Yastrebov - guvernør i Yaroslavl-regionen. Jeg arbejdede på lokale myndigheder. I maj blev den regionale Duma og præsentationen af formanden for Den Russiske Føderation godkendt af guvernøren i fem år.

Made guvernør planer

I løbet af sin tid Yastrebova Sergei Nikolaevich som guvernør i Yaroslavl-regionen blev gennemført en masse målrettede programmer. For eksempel forældre, der ikke kunne arrangere barn i børnehaven, kompenseres. Made engangsbetalinger til fødsel (begge) af to eller flere børn. De blev leveret og andre fordele på dette område. Arbejde program for boligbyggeri, beregnet frem til 2020

Udendørs aktiviteter

I august 2012 besøgte Sergey Yastrebov landsbyen. Red Weavers, mærkning sin 85. års jubilæum. Hawks var medlem af juryen, evaluerer de konkurrencemæssige præsentationer, som blev afholdt i landsbyen til ære for ferien.

I februar 2013 tog Sergey del i ceremonien af æglæggende kranse og blomster ved mindesmærke steder af militær herlighed. I samme år deltog han i et møde i hovedbestyrelsen i den regionale FSB og en koncert dedikeret til sikkerheden i Yaroslavl-regionen. Han deltog i forummet medicinsk i Tokyo. Som følge heraf blev indgået aftaler om samarbejde på området for kræftbehandling. Forummet samtidig drøftet muligheden for at bygge i Yaroslavl japansk onkologi klinik.

Han deltog i regionale station blodtransfusion og personligt overrakte hende. Han deltog aktivt i rengøring centrum af Yaroslavl. Og på et nationalt ren-holdt inspektion af alle sponsorerede områder, turnerede dem på en cykel. Han deltog i en maj-demonstration i 2013

familie

Sergey Yastrebov, guvernøren i Yaroslavl-regionen, der ledede regionen frem til 2016, gift med Olge Anatolevne. Har børn. Den ældste, Elena arbejder i CJSC "R-Pharm". Hun er uddannet fra Moskvas Statsuniversitet, Faculty of World Politics. Han bor i Moskva. Wife Yastrebova - direktør for "Yaristok". Selskabet er involveret i leveringen af deres egen ejendom til leje.

indtjening

I 2011 Sergei Nikolaevich indkomst, i henhold til den erklæring, beløb sig til RUR 5.349.000. I Yastrebova ejendom er to grunde samlet areal på 3650 kvadratmeter, og garagen, lejlighed og personbil.

Skandaler og fratræden

Sergey Yastrebov i stand til at gøre meget for at guvernørens kontor. Først i de senere år blev det klart, at han begyndte at bruge tjenesten position til personlig vinding. Dette fremgår af nogle bedrageri, hengivne omtale.

Først begyndte de deputerede til at hævde, at Sergey Hawks stoppet aktivt engageret i udvikling af regionen i de seneste år. Så det viste sig, at hans familie har boet over evne. De bruger millioner, selv om mange ikke tjene penge. For eksempel, Sergey købt til sin datter Helen-værelses lejlighed i det eksklusive landsbyen Moskva. Udgifterne til boliger - en million dollars.

Hawks bekræftet købet af en lejlighed, men sagde, at han betalte ca. sytten millioner rubler mindre, siden den blev lavet af. Men selv guvernørens løn er ikke tilladt at gøre sådan en bekostelig køb. Det bør tage hensyn til, at lejligheden blev solgt Yastrebov S. Baccini.

Jeg spekulerer på, hvad hans virksomhed "Yaroslavl kyst" Sergey finansieret. Projektet blev investeret 194 millioner rubler fra budgettet. Mange antager, at den erhvervede Yastrebov for sin datter en lejlighed - det er "tak" af S. Baccini. Måske endda en gave, tilsløret under salg af fast ejendom med rabat.

Som et resultat, otteogtyve juli 2016 Sergey Yastrebov, guvernøren, blev afskediget Vladimirom Putinym fra deres hverv i dette indlæg. Formanden godkendte opgørelsen af Sergei Nikolaevich fratræden.

En anden skandale er direkte forbundet med sin datter Elena. Efter endt uddannelse tog hun et job i virksomheden "R-Pharm". Gennem dette selskab afholdt køb dyrt Herceptin. Drug solgt på auktion. "R-Pharm" selskab sælger stoffet efterfølgende købt til priser væsentligt højere end apoteket.

Efter analysen af de sidste halvtreds eksperter kontrakter viste sig, at indkøbene blev foretaget i de fleste tilfælde selv uden bud eller konkurrenter er der slet ikke. Og køb foretaget Elenoy Yastrebovoy. Som et resultat af aktivitet i selskabet for 2013-budgettet af området blev beskadiget i sytten og en halv million rubler.

Det er værd at bemærke, at Elena Yastrebova opererer i en konventionel manager. Og i hendes ansvar omfatter interaktion med udenlandske virksomheder. Og organisere udbudsprocedurer det har ikke ret. Dette antyder, at regeringens ordrer blev givet en eller anden grund virksomheden "R-Pharm", og Sergey Yastrebov hjalp igen venlige forretning og samtidig sin egen datter. Og Elena for året var i stand til at købe to dyre udenlandsk fremstillede personbiler. Selv lederen løn ikke ville tillade selv købe en.

interessante fakta

Sergey Yastrebov er blevet udpeget af "Forenede Rusland" til posten som borgmester i Yaroslavl. Men for at deltage i valget ikke. Om Yastrebova Sergei Nikolaevich skrevet bog. Det fortæller om livet i eks-guvernør i Yaroslavl, hans hobbyer, antipatier, præferencer og hobbyer. I slutningen af 2013 i Yaroslavl Chamber Theater var vært for premieren på stykket dedikeret Yastrebov. I august samme år, butikkerne dukkede ler, opkaldt efter ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.