SundhedMedicin

Hvad kan behandles æble cider eddike derhjemme

Sammensætningen af æble eddike er mineraler såsom kalium, magnesium, natrium, jern, calcium, bor, vitaminer, enzymer, fibre og essentielle aminosyrer. Ved hjælp af de nyttige egenskaber af dette værktøj, kan du helbrede mange sygdomme.

Når folk begynder at behandle æble cider eddike, er det meget vigtigt at definere formålet og tage hensyn til kontraindikationer. Dette produkt kan være en reel hjælper med at genoprette sundhed, men vil ikke være den eliksir af alting. Derfor skal du omhyggeligt observere dosering og varigheden af brugen. Vent ikke på en mirakelkur det samme, men på lang sigt og kompetent program kan du regne med succes.

Æble cider eddike kan aldrig erstatte den medicin ordineret af lægen, men det kan øge immunitet, fremskynde helbredelse, og endda forstærke effekten af lægemidler på den menneskelige krop. Efter en sygdom, til forebyggelse af akut og hurtig genopretning af sundhed, det er simpelthen uerstattelige. Æblesyre i kroppen er produceret af en person selv, men dens manglende behandling af cider eddike vil tillade, at organet kan fungere normalt.

Siden oldtiden kendt egenskab af eddike til at nedbryde fedt og kulhydrater, for at mindske appetitten og holde slank figur. Dette dokumenteres af eksemplet Cleopatra og Byron, der dagligt drak en kop fortyndet eddike.

I øjeblikket er behandlingen af æble cider eddike bruges til at bekæmpe fedme. Det bruges til salater og saucer og snacks. Populære "Middelhavsområdet" kost i Europa og "Vermont" kost i USA garantien sundhed og levetid, takket være brug af æble cider eddike i salater og garnishes.

Mad og farmaceutisk produktion forberede denne populære produkt af den industrielle metode. Men det er nyttigt at bruge dem til medicinske formål, hvis det er kogt i hjemmet. Dette æble cider eddike fjerner skadelige stoffer fra kroppen, det stimulerer produktionen af mavesyren, normaliserer stofskiftet og mikroflora i tarmen, hurtigt genopretter menneskelig styrke efter en alvorlig sygdom.

Behandling af æble cider eddike er nyttig til hypertension og gigt, hudsygdomme og tarmlidelser. Det lindrer hovedpine og ledsmerter, sænker blodtrykket og reducerer ødem, fjerner betændelse i halsbetændelse og hjælper med heling af sår. Høje indhold af kalium og normaliserer nervesystemet og hjertet, opretholder normalt blodtryk, styrker immunforsvaret. Som et naturligt konserveringsmiddel det har antimikrobielle og svampedræbende aktivitet.

Æble cider eddike har en positiv effekt på blodcirkulationen, forbedrer blodpropper og er et præventivt redskab til udvikling af åreforkalkning fartøjer. Det helt fjerner negative symptomer på overgangsalder hos kvinder er forebyggelse af grå stær og kræftsygdomme, astma og allergiske sygdomme.

Det anvendes topisk til behandling af hæmorider og sår, til skylning hals og mund, til at lindre smerter i gigt som salver og tinkturer som gigt, anvendes til behandling af psoriasis og eksem, ligtorne og hård hud. Komprimerer med æble cider eddike kur hæmatom kvæstelser. Med brandsår 1 og 2 grader i hjemmet kan anvendes direkte til stedet for skade bandage med koncentreret æble eddike. Denne metode gør det muligt at tage smerten hurtigt og vil ikke forlade ar på huden.

Naturprodukt bruges til at hjælpe bid af myg og bier, at stoppe blødning fra næsen, med stomatitis, massere kroppen huden til at fjerne bumser, til vask med pustler i ansigtet, skyl håret, styrker negle og lindre træthed.

Åreknuder reelt anvende aftørring og cool fodbad med æblecidereddike. Efter proceduren, tørre tørre fødder ikke gør det, tværtimod, skal have lov at lufttørre. God effekt wrap æblecidereddike i morgen og aften i 1,5 måneder. For at gøre dette, våd klud i ufortyndet æblecidereddike, let at trykke på det og wrap benet skinneben. Ovenfra, er det nødvendigt at indpakke benene med et håndklæde og ligge ned i en halv time med hævede ben.

Påfør anti-cellulite kropsindpakninger og hofter, skuldre, mave og balder. Det er nødvendigt at sætte på en lang varm frakke, krop wrap en klud dyppet i æble eddike, dæk med folie, og disse steder gå under tæppet på timen. Efter indgrebet skylning med eddike vand, Tør huden og smøre med fløde. Et kursus af behandlinger er 15-20 gange om dagen.

Behandling af åreknuder i tillæg til æblecidereddike giver udvortes brug, og modtage det inde. For at gøre dette, 1 spsk. l. betyder fortyndes i et glas koldt vand, omrøres og drikke slurke.

Denne naturlige produkt anvendes i folkemedicinen og i madlavning, i kosmetik og i hverdagen. Nyttig produkt giver fadet en lækker smag, der bruges som et naturligt rensemiddel bruges i behandlingen af sygdomme, der ikke kræver lægens hurtig indgriben.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.