HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en pompom garn med deres hænder

Pompom fremstillet af garn, kan bruges ikke kun som dekorativt element i tøj. Af pomponer af forskellig størrelse og farve kan gøre en masse af de oprindelige dekorative elementer, såsom et sjovt legetøj for børn at bruge som dekorationer til gaveindpakning.

Og hvis du sætter børn til denne proces, vil fremstillingen af pomponer blive deres foretrukne tidsfordriv. Artiklen beskriver i detaljer om hvordan man laver en pompon garn, og at behovet for dette.

I dag, i butikker for håndarbejde at købe diverse tilbehør til fremstilling af pomponer, hvilket i høj grad lette processen. Men vi vil bruge den gamle "bedstemor" ved at beskrive, hvordan man laver en pompom garn med deres hænder.

Hvad vi har brug for at arbejde?

  • Garn.
  • Saks.
  • Blyant.
  • Tynd pap eller kraftigt papir.
  • Hæklenål (som assistent).
  • Kompas, men det kan nemt udskiftes med en kop eller glas.

Den første ting at gøre - er at producere en skabelon for den fremtidige pompon. Skabelon - det vigtigste element er , hvordan man laver en pompon garn. Lav en cirkel lidt større prospektive pom-pom, vil det overskydende blive klippet. Tag pap og tegne en cirkel kompas, og inden for det - er meget mindre i diameter. Hvis der ikke kompas - bruge materialer ved hånden: kopper, krukker, vinglas. Skåret langs konturen af den ydre første (stor) cirkel, og derefter den inderste cirkel - midtvejs. Du bør have en ring - "bagel". At arbejde har brug for to identiske præforme for denne cirkel en klar ring på karton og klippe det.

Ringe er klar, kan du gå videre til garnet. At gøre det lettere for det at vikle tråden selv skal skæres i stykker på ca. 1,5 eller 2 meter og foldet flere gange.

To ringe stablet på hinanden og holde trådenderne, start viklingen af arbejdsemnet. Måske fremstillede garn er lille, derefter skæres et andet stykke og wrap top. Tråd bliver nødt til at vikle rundt i cirklen, så længe skabelonen giver dig mulighed for at gøre dette. Når tråden vil være vanskeligt at passere, bruge hæklenålen.

Fuldføre processen med snoede behov, når den inderste cirkel bliver meget lille.

Nu tager en saks og klippe garnet, så saksen selv fanget mellem ringene. Skær alle strengene langs konturen af emnet. På dette stadium, kan du allerede se din pompon.

For at vores arbejde ikke er brudt op, tage en stærk tråd, passerer den mellem pap tom, kraftigt træk sammen og binde en knude. Muligt for troskab gøre det flere gange.

Derefter skæres de papir ringe og fjerne dem fra pompon. Udført! Det er fortsat kun at bringe den i orden. Tag din pom-pom for haler og trykke den på bordet eller på håndfladen (let). Dette skal gøres til tråd vold og fluffed. Alle fremspringende strenge skal skæres med en saks, hvilket gør en pæn runde form pomponer.

Lang tråd, hvor du fast pompon, kan du stå tilbage med ham til nogle trailere.

Du undrer dig måske, hvordan man laver pom-pom fra garn, som det var farverige? På samme måde, bare bruge stykker af forskelligt farvede garner.

Hvis du kan lide håndværk, kan du vide, hvordan man strikker garn med pomponer. Pomponer i dette garn er af forskellig størrelse, så du kan lave strikkede ting originalitet og eksklusivitet.

Nu hvor du ved hvordan man laver pomponer af garn, og vil være i stand til at realisere deres fantasier til livet. Glem ikke at bringe deres børn til håndarbejde, de er sikker på at nyde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.