HobbyHåndarbejde

Ekibany egne hænder - kunsten at formuleringen

Den gamle kunst at lave blomsterdekorationer (ekibany) opstod i Japan og erobre verden. Det er beslægtet med poesi i det land, Rising Sun: lakonisk, elegant og fuld af karakter. Når du opretter ekibany muligt at bruge ikke kun farve, men også i andre planter, samt objekter: porcelæn, sten, glas, ler. Kompositionerne er beregnet til at udtrykke skønheden i naturen selv.

Hvis du vil vide, hvordan du opretter ekibany deres egne hænder, bør lære mere om det. Navnet kan oversættes som "second life farver." Ifølge legenden, har denne kunst udviklet sig takket være de buddhistiske munke. Er tre vigtige elementer. De to første - det er Himmel og Jord, og den tredje - Man og blomster på samme tid. Individuelle dele af sammensætningen også bære en mening. Fx fyr koncentration tjener som personificeringen af sjælen, forskellige frugt betegner krop.

Overveje yderligere de principper, som er lavet ekibany - deres hænder er virkelig muligt at skabe et sandt mesterværk! Altid værd at overholde historiske traditioner. På grund af det faktum, at kunsten er opstået som en tingsliggørelse af bøn, er det stadig et symbol på Guddommen tilbud. Som en base formulering indstille dens centrale del et symbol på sandhed. Til dette formål anvendes træ filialer. De betragtes boliger spiritus.

Siden oldtiden i Japan ekibany egne hænder vælgere fra fyrretræ grene, cypres, også brugt bambus og hvid krysantemum. Over tid, skiftende arrangementer, efterhånden stilarter højtidelig og naturalistisk moribana ændre retning. Den afspejlede indflydelsen af europæisk civilisation. Denne stil er bedst egnet til ethvert moderne interiør. Præparat monteret på et metal-fod. For at få udtryksfulde og smukke ekibany egne hænder er det nødvendigt at konsolidere de grene af træer og blomster mellem nålen bærende søjler. Det vigtigste i sammensætningen er en stilk, der symboliserer himlen - Blues. Som det er grundlaget for fremtiden for buketten, bør det være holdbart. Den anden blomst i nærheden. Denne ESR - personificeringen af manden. Som regel er han under en skråning. Højde, at stilken skal være 2/3 af højden af blues. Den korteste er tai - element, hvilket indikerer Jorden. Den er indrettet således, at den lidt til siden eller fronten af de vigtigste elementer i sammensætningen.

Selv en lille oversigt over, hvordan at gøre deres egne hænder ekibanu giver en idé om denne kunst og lader dig prøve din egen hånd på at skabe et mesterværk. Hovedprincippet i skabelsen af sammensætningen altid betragtet sin enkelhed, indtryk af ufuldstændige og asymmetri. For fuldt ud at beherske de teknikker og finesser af traditionel japansk forberedelse af buketter, tager det mange år. Du kan dog manuelt oprette et lille mirakel, at følge de grundlæggende kanoner. buket størrelse afhænger af dine valgte vaser: dybden og diameteren. Alle elementer skal integreres.

Hvor simpelt og perfekt kan få ekibany egne hænder, foto viser meget tydeligt. Det vil bringe positiv energi ind i huset, dekorere interiøret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.