SundhedPræparater

Det stof 'Flemoksin soljutab': brugsanvisning

Dag frigivet en række forskellige semisyntetiske penicillin narkotika. Deres ejendommelighed er, at skelne dem fra den naturlige penicillin, som producerer svampe, og nogle ændre den oprindelige struktur. Det viser sig, at teknologien er billigere end produktion af fuldt syntetiske stoffer.

Lægemiddel "Flemoksin soljutab" er et syntetisk antibiotikum og hører til gruppen af penicilliner bred indsats. Medicinen er produceret i tabletter, der er resistente over for mavesaft.

Lægemiddel "Flemoksin soljutab": sammensætning og terapeutiske virkning

Antibiotika aktiv mod forskellige typer af patogene organismer. Med baktericid virkning, lægemidlet dræber infektionen ved at stoppe syntese af cellemembrankomponenter. Men ligesom andre penicillin, kan det ikke modvirke de mikroorganismer, der kan producere enzymet penicillinase.

Medikament aktive mod forskellige arter af streptokokker, Escherichia coli, Staphylococcus, Salmonella, Shigella, og meningoencephalitis gonokokker, Helicobacter pylori og klamydia.

Efter brug er hurtig absorption af lægemidlet, så den træder i væv og organer, er leveren nedbrydes på metabolitter og urinproduktion.

Drug "Flemoksin soljutab": brugsanvisning og indikationer

Antibiotika er effektive til behandling af bakterielle infektioner ENT og luftveje. Det anvendes i bronkitis, lungebetændelse, strube, luftrør, svælg, til behandling af angina og kronisk tonsillitis, og også inflammatoriske processer, der forekommer i de nasale bihuler.

Et godt resultat er anvendelsen af lægemidlet til betændelse i urinvejene og nyrer. Dette skyldes det faktum, at lægemidlet elimineres via nyrerne, og indholdet af det aktive stof stigninger i dem. Men en sådan handling er fyldt med fare: præparat "Flemoksin soljutab" (betjeningsvejledning omfatter information) er ikke indiceret til alvorlige nyre lidelser.

Høje niveauer af antibiotika og er dannet i leveren, da der i dette organ spaltning af lægemidlet på stofskifteprodukter. Derfor fordelagtigt til lægemiddelterapi af betændelse i galdeblæren og galdegangene. Gennem antibiotikum behandlet og inflammatoriske processer i kønsdelene. Behandling påbegyndes først efter bekræftelse af følsomhed over for lægemidlet patogen.

bruges værktøj til at slippe af gonokokinfektion (gonorré). Det stof er også ordineret til at dræbe H. pylori, er det agens af mavesår i maven og tarmene.

Drug "Flemoksin soljutab": brugsanvisning og kontraindikationer

Lægemidlet er ikke indikeret er overfølsom over for bestanddele af midler, visse former for leukæmi, infektiøs mononukleose.

Tabletter "Flemoksin soljutab" Graviditet og amning tager kun under strenge indikationer og ordinerende læge. Du må ikke bruge antibiotiske colitis tarm sygdomme, såvel som i alvorlige læsioner i mave-tarmsystemet, hvilket fører til diarré, opkastning og dehydrering.

Drug "Flemoksin soljutab": brugsanvisning og bivirkninger

Ligesom ethvert effektivt middel, medikamentet "Flemoksin" har skadelige virkninger, der er manifesteret i form af opkastning, oppustethed, diarré, appetitforstyrrelser, irritabel tarm slimhinden. Der findes også leverfunktionsabnormiteter, ændringer i kredsløbssystemet, hvilket fører til øget blødning, nedsat immunitet og allergiske reaktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.