HjemlighedVærktøj og udstyr

Vestel vaskemaskiner: de funktioner og karakteristika for modellerne

Kan nogen forestille sig et liv uden en vaskemaskine? Næsten alle svarede i én stemme - nej! På nuværende tidspunkt at købe en sådan anordning er ikke et problem. Butikkerne er repræsenteret som budget indstillinger, og dyrere. Men ikke kun på bekostning af forskellige vaskemaskiner. Nu kan du se mere end et dusin fabrikanter, og en af dem - verdens mærker, andre - ikke så kendte indenlandske køber. Selvfølgelig, mange foretrækker kun kendte mærker, stole på deres omdømme. Men som regel omkostningerne ved sådanne indretninger er en overdrivelse. De, der ikke ønsker at betale for meget, anbefales det at være opmærksom på vaskemaskiner Vestel. Hvad er deres fordele og funktioner? For at besvare dette spørgsmål, lad os se på et par modeller af dette mærke.

Kort om virksomheden

Vestel - den virksomhed, der er involveret i produktion af forskellige husholdningsapparater. På det har længe været førende på det globale marked. Det fusionerede 19 virksomheder er involveret i udvikling, produktion, markedsføring og så videre. Grenene er placeret i forskellige lande i Asien, Europa. I Rusland blev det bygget i 2003, den første fabrik. Den blev gennemført samling af tv. Og andre produkter, herunder vaskemaskiner Vestel, begyndte at blive produceret i 2006. For private forbrugere samling teknik udføres på fabrikken, som er beliggende i byen Alexandrov. Alle enheder er i overensstemmelse med de højeste europæiske standarder, der er udstyret med innovativ teknologi og gennemgår streng kvalitetskontrol.

Forholdet til TM Vestel produkter

På det område i Den Russiske Føderation i høj efterspørgsel finanspolitiske maskineri. Det er i dette segment omfatter vaskemaskiner Vestel. På trods af den lave pris, funktionalitet og kvalitet af disse enheder er ganske høj. Hvert år er producenten udvikle nye modeller, der er i stand til at tilfredsstille de mest krævende kunder. Nu på salg repræsenterede omkring 20 muligheder. de alle har den samme type belastning - hjulet. Også værd at bemærke, er, at højden og bredden af standard instrumenter, og udgør 85 og 60 cm (henholdsvis). Dimensionerne kan variere kun dybde, eftersom den direkte afhænger af mængden af vasketøj indlæst. De smalleste udførelsesformer -. 37 og 42 cm pr cyklus deri kan vaskes ikke mere end 5 kg. Vandforbruget er i gennemsnit omkring 45 liter. Farveområdet - fortrinsvis hvid. Med hensyn til registrering af designet, er der et temmelig bredt udvalg.

Fordele og ulemper

Vestel vaskemaskiner har en række klare fordele. Først og fremmest er det nødvendigt at afsætte en lav pris. Hvis du sammenligner tilsvarende modeller fra andre mærker, produkter af dette mærke mange gange billigere. Det er umuligt at tie om det store udvalg. Først og fremmest kan du vælge modeller i forskellige størrelser. Med dette sæt er det muligt vaskemaskinen selv i små rum. En væsentlig fordel ved dette mærke er et moderne design. De fleste modeller er designet i klassisk stil. Dette giver mulighed for en perfekt passe dem ind i ethvert rum. Særlig opmærksomhed bør styre panel. Alle knapper har et navn, der i høj grad letter driften af enhederne. Vælg en bestemt funktion er ganske enkel, da ledelsen er forståeligt på et intuitivt niveau. Nogle modeller er udstyret med selv-diagnose mulighed. Takket være denne løsning er det muligt hurtigt at reagere på mindre problemer. Vi anbefaler dog, reparation af vaskemaskiner Vestel kun udføres på værksted.

Mangler som sådanne købere er ikke fundet. Det eneste, du kan fokusere, så denne fabrik ægteskab. I princippet er der ulemper til hvert mærke. Hvis den opdager fejl af denne type, er det nødvendigt at kontakte salgscenter for at løse problemet.

Vestel WM 1034 TS

Model WM 1034 TS - automatisk vaskemaskine Vestel. Manuelle, garantibevis, slanger og skruenøgle - som alle bør indgå. Rigtigheden af påfyldning skal kontrolleres på salgsstedet de dokumenter, ellers du kan have problemer med en garanti.

Opladning port på frontpanelet. korpusdybde er 34 cm højde og bredde -. standard. Designet til 3,5 kg vasketøj. Ifølge den type installation - villaer, topdækslet er aftageligt. Enhed Klassificering: energiforbrug - En vask - En tur - P. Kontrolpanelet er en mekanisk regulator 3 og 5 knapper. Oplysninger om tydningen programmet er placeret på kassen vaskemidlet. Den maksimale rotationshastighed af tromlen i presseretningen tilstand er 1000 rpm. (. 12 stykker) Automatiske programmer er designet til følgende typer af stoffer: bomuld, syntetiske og sarte (uld, silke, viskose, etc ...). Yderligere funktioner: Vask ved dellast, valg af centrifugeringshastighed, ekstra skyl, forsinkelse start.

Vaskemaskine Vestel F2WM 840

. Kompakt model F2WM 840, koster omkring 14 tusind rubler, har følgende dimensioner: 85 × 60 × 42 cm Lavet i et klassisk design .. Kontrolpanel temmelig praktisk. Beliggende midt i en mekanisk knap til at vælge de automatiske programmer. På højre side stammer knapper til styring af temperaturen, spin-sats og andre funktioner. Effektivitet af anordningen: vask - A, strømforbrug - A ++ Spin - D. For en gangs skyld kan du uploade op til 5 kg vasketøj. Automatiske modes - 15. Drum rotationshastighed per minut er 800 omdrejninger. Dens volumen - 40 liter. Diameteren af indfyldningsporten -. 30 cm Ifølge de tilbagemeldinger, under vaskemaskinen ikke høre. Når spinding støjniveauet stiger en smule og er lig med 75 decibel. Modellen er udstyret med en operation indikator, børnesikring, selvdiagnostik, beskyttelse mod lækager, skum kontrol, og ubalance. Hvis det er nødvendigt, kan du manuelt vælge centrifugeringshastigheden og temperatur.

Vestel FLWM 1240

Denne model, front-loading typen, i en vaskecyklus kan rumme op til 5 kg vasketøj. Har dimensioner på 60 × 85 × 42 cm. 10 Udstyret med automatiske funktioner. Blandt dem er programmer til vask babytøj, sarte stoffer, sportsudstyr. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge Sparefunktion, "rynke-fri" iblødsætning. Den maksimale hastighed under centrifugering - 1200 omdr./min. Kontrolpanel - elektronisk. Klasse energieffektivitet og vask - A Spin - C. For en cyklus på højst 40 liter vand forbruges, denne vaskemaskine Vestel. Anmeldelser af alle de modeller af dette mærke i de fleste eneste positive. Kommentarer og krav til at arbejde helt fraværende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.