Nyheder og SamfundNatur

I et naturområde beboet af leopard? Beskrivelse vildkat

Elegant, fleksibel, snu dyr - en leopard. Alle leoparder, om, hvordan de lever i naturen, hvordan man kan se, kan du lære fra bøger, fra film ... Det er bedre, selvfølgelig, for at observere disse dyr i deres naturlige miljø, men for få af dem tilbage på planeten, har nogle underarter allerede er opført på rød bog. I oldtiden troede man, at dyret viste sig som et resultat af krydsning løver og pantere, der havde betydning for navnet på dyret. Hvis du ønsker at lære mere om plettede rovdyr, hvordan at jage, i et naturområde levested for leoparder, læse denne artikel.

Beskrivelse leopard

Leopard - en stor vildkat. dyrekroppen langstrakt og muskuløs, med dette fleksibel og let. Den særkende - en smuk lang hale, er det mere end halvdelen af længden af kroppen. Når dyret hviler på træet, skjult i den tætte løv, kan det påvises, bortset fra halen hænger ned, selvom det let kunne forveksles med vin. Poter kraftfulde og brede, lederen ikke er for stor, afrundet, med små afrundede ører. Øjnene er små med runde elever.

Vægt og dimensioner afhænger den zone, hvori den naturlige habitat leoparder. Rovdyr, der bor i skoven, langt mindre end deres slægtninge fra det åbne område. Den gennemsnitlige vægt af vilde katte af denne art - 30-40 kg, i Afrika og Indien er set individer der vejer 80-90 kg. voksen leopard kropslængde - fra en meter til to.

Voksen katteskind er kort, er pragt ikke afvige selv i den kolde årstid. Leopard farve lys, fundamentet er gul med en rød nuance farve med spredte sorte pletter. Cirkulære mønstre med lys midtvejs. Disse sorte ringe er i et stykke, men normalt er afbrudt natur: en sort ring danner flere enkelte spot.

I et naturområde beboet af leopard?

Leoparder er almindelige i de savanne og bjergrige regioner i Afrika, i skoven og skov-steppe områder. Alligevel disse rovdyr er fundet i den sydlige del af Østasien. I dag, besvare spørgsmålet om, hvad et naturområde levested for leoparder, først vil jeg sige, at befolkningen i aggressiv katte reduceres hvert år.

Det aktuelle område af denne art ligger i Manchuriet, på den koreanske halvø og i det nordøstlige Asien. Han dækker også Afrika, Indokina, Tibet, Øst, Burma, Java Island, Malacca, Kangean, Indien, Iran, Afghanistan, Den Arabiske Halvø.

Af de områder i det tidligere Sovjetunionen, leoparder lever i Kaukasus, Centralasien og Fjernøsten.

Tragisk, de smukke vilde katte helt uddøde i Sinai-halvøen, i Marokko og i Zanzibar. Dette er et signal om, at du skal tænke på bevarelsen af arterne.

Naturlig leopard habitat: livsstil

Leopard - et dyr, der foretrækker at leve et individuelt landmand. Han er nataktive. Aggressiv kat nemt tilpasser sig de forhold, som eksisterer regnskabet. Territory spottet en smuk mand kan være mere end 400 kvadratkilometer, men der er enkeltpersoner, der styrer i alt otte. Dette er i høj grad afhængig af tilgængeligheden af produktionen på en travl firkant. Relativt små rovdyr kan høns vejer 800-900 kg.

Leoparder, som det sømmer sig en rigtig kat, perfekt klatre i træer. I en højde, de hvile og jage aber. Selvom der gives fortrinsstilling til jagten på jorden. Disposition bytte, rovdyr snigende op til hende på spring afstand, så styrter frem og kvæler offer. Efter det første mislykkede forsøg bæst forfølger bytte og går på jagt efter et nyt formål.

Leopard er med rette kaldes den mest snedige vildkat. Ingen af de rovdyr kan ikke så stille og behændigt snige op til offeret, da det gør denne flotte plettede. Det kan, foregiver at være død i timevis for at ligge på den brændende sol eller jamre og vride sig, viser patienten, med henblik på at lokke tættere på sine unge hjorte, kameler og andre potentielle ofre.

Disse dyr er født svage, hjælpeløse og blinde. Efter et stykke tid med små sjove killinger vokser formidable jægere. Så snart børnene begynder at se verden og ophold på deres fødder, de viser det samme interesse i Birdie og frøer, forsøger at fange sin første bytte. Vision i dyr siden barndommen, simpelthen fremragende: de kan udspejde formålet med jagt og en halv kilometer.

Interessante fakta om leoparder og tigre

Leoparder og tigre tilhører katten familien. Men deres vaner er så forskellige, at jeg gerne vil nævne nogle fakta om disse dyr, så du kan sammenligne dem:

• Hvis du tager vores breddegrader, så overvejer spørgsmålet om, hvorvidt, i et naturområde beboet af tigeren og leoparden, vi kan roligt påpege det faktum, at disse smukke kødædende kat ikke fik sammen med hinanden. Så det der, hvor tigre, vil leoparder ikke leve.
• I vores område tigre og leoparder er opført som truede ifølge grove skøn, de plettede katte der er omkring 35, og stribede skønheder - omkring 400 individer.
• Leopards fantastisk følelse og den brændende sol, og ved en temperatur under frysepunktet, Tigrene stadig meget dårligt tåle varme, oplever den brændende sol virkelige pine.
• Tiger som en sand gentleman advaret før angrebet modstanderen knurre leopard - snu, angriber han i de fleste tilfælde, bagfra og lydløst.
• Tiger ikke spiser ådsler, undtagen ved en stor hungersnød, og indmad. Med produktion det fjerner hud og indvolde det, interiører vil gennemføre først, derefter først lige begyndt at et måltid af ren kød. Leopard helt ulæselig i denne henseende, og spiser alt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.