FormationHistorie

Oprindelse opkaldt Putin. Historien om efternavne

Oprindelsen af navnet Putin af interesse for mange af vores landsmænd. Efter alt, er det den første person i vores stat - formanden for Den Russiske Føderation. Undersøgelse af historien om forekomst af et ord - en kompleks proces, men meget interessant. Han kan afsløre de glemte sider af kultur og liv i vores forfædre og fortælle en masse interessante ting om svunden fortid. Oprindelsen af navnene på Putin vil blive gjort til genstand for undersøgelse af denne artikel.

gammel tradition

Den tradition for at give en person har to navne, en barnedåb og andre verdslige, med rod i Rusland efter vedtagelsen af den kristne religion. Det varede indtil det 17. århundrede. Det faktum, at navnene på kirken i første opfattes af det russiske folk som fremmede og ukendte. Desuden er de ofte gentaget, fordi deres anvendelse har været relativt små. Dette skabte unødvendig problemer med at kommunikere. Det blev derfor besluttet narekat barn ekstra sekund indfødte slaviske navn. Det var for vore forfædre, klar og enkel. Mange blev dannet af dibasiske gamle navne: Dobrogost, Ratibor, Glad, og mange andre. Klangfuld og smuk, de er også besværligt i hverdagen. Fra gammel tid de forsøgte at skære. Disse navne er konverteret til den monobasiske og føjet til dem forskellige suffikser: Gostomysl - Gæst - Gæst; Radoslav - Glad - Radik - Ratko; Miroslav - Mirko - World og så videre. Dette forklarer oprindelsen af russiske efternavne. Disse "husstand" formular forankret i en dagligdags verdslige navne. De findes ofte i gamle chartre.

Afledt af navnet

En masse af derivat former frem fra den populære i Rusland Putislav slaviske navne (den "ære" og "vejen") og Putimir ( "verden" og "vejen"). Mange mennesker tror, at oprindelsen af navnet Putin går tilbage netop til denne kilde. I gamle chartre spørgsmål om folk som navngivning navne. For eksempel har de nævnte landmand fra Novgorod Putitsa Fedor (1495); ældste tovluysky Demidov Putkov (1671); vyshegorodsky herre Putsha (1015); Udlejeren Putilo Semenov som boede i Spassky kirkegården (1500); Boyar Prince of Smolensk Dyadkovich Putyata (1281). Denne gruppe kan tilskrives den eksisterede engang kærlig kaldenavn den måde, der blev kåret som en af de ældste dokumenter af en landmand, der bor i byen i Chusovaya, som er beliggende i den Store Perm. I charteret nævnte Sergushka Nikulin, søn af vejen (1647).

Fremkomsten af efternavne

I 15-16 århundreder i Rusland begyndte at dukke op den officielle navngivning som en særlig arv fra generation til generation generisk kælenavne. Det begyndte efterhånden at danne de slaviske efternavne. Den konventionelle model af deres konstruktion ikke kom med det samme. Men ved det 17. århundrede det meste af den generiske navngivning blev dannet ved til kaldenavn eller navnet på faderen -in endelse, kvinde eller -ev. De blev forbundet med de grundlæggende elementer i ender i en konsonant eller vokal -a og -o. Efternavne -i opstod fra de øgenavne og navne der ender på -n eller -en. Således fra det helt jordnære kaldenavn Putya dannet generisk navngivning Putin. Her er en lang og underholdende var historien om oprindelsen af navnene. Dens oprindelse er skjult i oldtiden. Og for at etablere pålideligt, når og hvor det blev uropført, er næsten umuligt. Derfor kræver oprindelsen af navnet Putin særlige slægtsforskning. Imidlertid har forskerne fundet, at en Putin Kuzma beskæftiger sig med handel i 1623 i Kursk. I Told Bog Voronezh shopping mand blev noteret for året 1620 Denisov Fedor søn Putin.

Berømte øgenavne

Oprindelsen og betydning af navne at lære er utrolig interessant. Vi har sagt, at de gik tilbage til den gamle russiske kirke ikke navn, er meget populær i det sidste århundrede. Der var en hel. Oprindelse Putin navne kan være forbundet med flere: vejen, og Putyata Putsila. Men hvad er disse sjove øgenavne? Forskere peger på, at dette kunne kaldes et barn, der blev født på vejen, mens du er på farten forældre. Der er en anden version: så salve barnet, fordi han lå i en vugge, sammenfiltrede hænder og fødder bleer. Grundlæggende om disse navne tilskrevet, som nævnt ovenfor, med dibasiske gamle navne Putimysl, Putimir, Pustislav. De er ret almindelig i Rusland. Imidlertid er det, at den kaldenavn Putsila, Putyata og vejen tilbage til den gamle russiske ord "Putnam", som betyder "et anstændigt, intelligent, søde, hjælpsomme."

Næste i Tver-regionen

På det tidspunkt, oprindelsen af navnet Putin gennemgik en detaljeret journalistisk undersøgelse. Og det har ført til nogle overraskende konklusioner. I 2007 1. august Hewsland udgave offentliggjort en artikel, hvori det blev skrevet, at vores præsident kan være i forhold til den mest berømte kongelige fødsel i Europa. Det er interessant, at der var nogle dokumentation for denne teori. journalister kunne ikke finde sporet navnet på den nuværende præsident for Den Russiske Føderation i historien. Imidlertid er det kendt, at Vladimir var min bedstefar, Ivan Spiridonovich, en indfødt af provinsen Tver. Det var logisk at antage, at historien om oprindelsen af navnene Putin har sine rødder i disse dele. Og det faktum, at det er yderst sjældent i de arkivalier, forskere førte mig til at tro, at det blev skabt kunstigt, og relativt nylig.

Rhode Putyatin

I femte del af genealogiske bog, udarbejdet for Tver provinsen, vises fyrstelig familie Putyatin. Han gav en masse kendte russiske generaler, kunstnere, præster og politikere. Putyatin var slægtninge til Rurik, og lavet en masse herlige gerninger til gavn for landet. Historien om oprindelsen af dette navn, mange forskere i forbindelse med Ivan Semenovich Durskim. Han levede i det 15. århundrede, var en associeret af prins Svidrigaylo og svarede til øgenavnet Putyata. Ved foden af en gammel familie er en masse kendte personligheder. Disse omfatter Prins Mihaila Tverskogo og hans kone Annu Kashinskuyu, samt Vladimir Red Sun og Polovtsian Prinsesse Rogneda. Journalister dristigt foreslået, at historien om oprindelsen af navne Putin er direkte relateret til slægten Putyatin. Ligesom, kunne en direkte efterkommer af bedstefar til præsident vel være admiral Efim Vasilevich Putyatin, der døde i 1883 i Paris. Måske er det derfor præsidentens pårørende altid har været hemmelighedsfuld og tavs, men meget interesseret i historien om den antikke oprindelse af slægten navn.

konklusion

Oprindelse navne er ofte dækket med en tåge af usikkerhed. Løfter sløret af fortiden - det er en alvorlig sag, der kræver lang og møjsommelig arbejde. Ingen tvivl om, at oprindelsen af de navne, vi overvejer har en lang og spændende historie, og det kan tilskrives en af de ældste. Dette viser, hvor vanskelige måder at nå os via tidspunktet for den mest velkendte og hverdagsagtige ved første øjekast ting. For at undersøge oprindelsen og betydningen af navne - en stor hobby for både voksne og børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.