FormationHistorie

Årsagerne til den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.) Og dets konsekvenser

Talrige årsager til den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.) Førte til begyndelsen af den væbnede konflikt mellem de to imperier på Balkan-halvøen. Han havde store konsekvenser for de slaviske folkeslag i regionen.

staude konfrontation

I betragtning af årsagerne til den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.), Det skal siges, at konflikten mellem de to magter var så gammel og dyb, at enhver regelmæssig væbnet konfrontation blev en logisk fortsættelse af en århundreder gammel rivalisering mellem kongen og sultanen. Siden da, i det XVII århundrede, disse stater var fælles grænse, de konstant kæmpet over land og ressourcer.

I denne rivalisering Tyrkiet gentagne gange lidt nederlag, hvilket giver Romanov ny provins - .. ukrainske steppe, den moldoviske fyrstedømme, osv Undtagelsen var i Krimkrigen af 1853-1856, når det osmanniske rige åbent støttede de vesteuropæiske magter, frygtede den overdrevne styrkelse af Rusland. . Nicholas jeg døde tidligt på mange måder fra følelsesmæssig uro forbundet med dets militære nederlag.

Søn af den afdøde konge, Alexander II var i stand til at afslutte krigen med hjælp af enorme diplomatiske bestræbelser, der går på store indrømmelser til fjenden koalition. Men selv-traktaten 1856 forsikrede, at blodsudgydelserne ikke vil begynde igen. Årsagerne til den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.) Alexander gjort mange år senere igen for at gå til konfrontation med Det Osmanniske Rige.

Undertrykkelse af slaverne Balkan

Efter afslutningen af Krimkrigen, i et af de punkter i Fredstraktaten Paris, garanterer Tyrkiet lighed for den muslimske og kristne befolkning i landet. Det var en af de mest akutte modsætninger mellem det osmanniske rige og resten af Europa.

Tyrkerne var muslimer, men på Balkan områder i staten levede slaviske flertal - serbere, kroater, montenegrinere og bulgarere. Alle disse mennesker erklærede kristendommen. Således konflikten mellem dem og licenshaverens nation havde ikke kun en national, men også konfessionelle karakter.

Årsagerne til den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.) Er netop den ulige position bulgarerne. Alle Balkan slaviske folk så på kongen af St. Petersborg som forsvarer af sine interesser på en regelmæssig basis og bad om hans hjælp.

Vi kan ikke sige, at sultanen og hans regering stod bag volden mod kristne. Imidlertid har staten står sådanne konflikter i landet gennem hans fingre og forhindrede ikke muslimer undertrykker bulgarerne og andre etniske minoriteter.

I begyndelsen af det XIX århundrede fra Tyrkiet "split" Grækenland. Landet fik sin uafhængighed efter mange års blodig krig. Men i årtierne, der fulgte det Osmanniske Rige fortsatte med at styre visse regioner, hvor der stadig er grækere levede.

På grund af dette, i 1860'erne på øen Kreta var befrielse opstand, der brutalt blev undertrykt. Således årsagerne til den russisk-tyrkiske krig 1877-1878. Det ligger netop i det faktum, at det osmanniske rige ikke kunne eksistere i sine tidligere grænser, mens der ikke respekterer rettighederne for de mange Balkan-folk.

Gorchakov diplomati

Alexander II blev konge, da Rusland har mistet Krimkrigen. Han måtte gå til den ugunstige verden. Selv om landet ikke har mistet territorium, blev Sortehavet flåde ødelagt, og nægtet i henhold til kontrakten. Til St. Petersborg denne situation var ydmygende. Den nye kejser udpeget til posten som udenrigsminister oplevede diplomat Alexander Gorchakov. Mange historikere anser ham den "grå kardinal" af den russiske udenrigspolitik æra.

Zaren og gorchakov begyndte at forberede sig på det uundgåelige forværring af forholdet til det osmanniske rige og den kommende krig. I Rusland, i fredstid er gået adskillige reformer: afvisning af livegenskabet, ændringerne i militæret og økonomien. Alle disse foranstaltninger, herunder bør bidrage til at modernisere den indenlandske væbnede styrker.

Preussen Union

Efter de europæiske magter åbenlyst støttede Tyrkiet i Krimkrigen, de gamle diplomatiske forbindelser med dem blev umuligt. Den eneste allierede i St. Petersborg blev Berlin. På dette tidspunkt, Kongen af Preussen hurtigt forenet Tyskland, som ønsker at skabe en fælles national imperium. Hans modstander var Østrig. Habsburg-dynastiet, der regerede i Wien, også hævdede Tysklands genforening under hans kommando, men blev besejret i kampen mod Hohenzollern.

I 1870, Preussen besejrede Frankrig i krigen i Alsace og Lorraine. Denne succes har gjort Kongen af Preussen for at annoncere oprettelsen af det tyske kejserrige, som også omfatter mange små tyske fyrstedømme. Frankrig var et af de garanter for integriteten af det osmanniske rige. Rusland og Tyskland har præsenteret en forenet diplomatiske front, søger at tvinge Paris for at opgive deres engagement til sultanen. Denne plan virkelig arbejdet. Derudover har Rusland endnu engang vundet retten til at bygge skibe i Sortehavet.

bulgarsk opstand

Snart russiske diplomater fik carte blanche til at være i strid med det Osmanniske Rige. Påvirket baggrund, årsagerne den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.), Såvel som efter aftale med de europæiske magter. På det tidspunkt den nationale befrielse opstand i Bulgarien.

Janissaries alvorligt behandlet ikke kun med de militser, men også civile. Dette er grunden til, at den russisk-tyrkiske krig (1877-1878). Resultater af opstanden påvirket meget hurtigt. Rusland erklærede krig mod Det Osmanniske Rige, støttet de ortodokse bulgarerne som bad om hjælp til kongen. I løbet af de seneste to år på bredden af Donau gik på en blodig konfrontation mellem hære disse lande.

udfaldet af konflikten

At vide, hvad er årsagerne den russisk-tyrkiske krig (1877-1878 gg.), Du kan nemt gætte, hvad det endte. Hæren af Alexander II besejrede muslimerne og har truet med at Istanbul. Sultan måttet ty til diplomati.

I 1878 San Stefano fredsaftalen blev underskrevet. Ifølge ham, Rumænien, Serbien og Montenegro blev selvstændige stater. Bulgarerne har fået bred autonomi. Snart, de facto, de også kom ud fra under jurisdiktion af Istanbul. Rusland tiltrådte i Bessarabien og Kars-regionen i det sydlige Kaukasus.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.