SundhedPræparater

Vaccinen "Sovigripp" fra influenza: brugsanvisning, kontraindikationer

Så i dag vi nødt til at vide, hvad vaccinen "Sovigripp". Desuden ville det være rart at forstå præcis, hvordan man bruger det, hvorfor det er nødvendigt, eventuelle kontraindikationer for brug kan være. Måske er det bare nogle nye og uprøvede bod for alle dårligdomme? Så er det bedre at afstå fra denne form for vaccination.

beskrivelse

Hvad skal vi håndtere? Influenza vaccine "Sovigripp" - en saltopløsning, som er egnet til vaccination mod visse sygdomme. Mere specifikt ved forskellige typer af influenza. Dette er et relativt nyt indenlandske produkt.

Tilgængelige midler i form af ampuller med en transparent væske, sælges i pakninger med 10 hætteglas. Der er "Sovigripp" med en speciel konserveringsmiddel, samt uden. Generelt er det den mest almindelige vaccine, som bruges til at beskytte mod influenza. Men er det værd at bruge det? Efter alt, de fleste mennesker simpelthen ikke har tillid til den indenlandske medicin, og det er et sådant produkt er "Sovigripp" vaccine.

vidnesbyrd

For at forstå dette fuldt, vi først nødt til at finde ud af, i hvilke tilfælde skal indgives ved injektion med lægemidlet. Måske vaccinen er virkelig meget nyttigt? Eller mennesker er i stand til at undvære det?

Vaccinen "Sovigripp" bruges til at generere immunitet mod forskellige influenzavira, med andre ord, for en regelmæssig (årlig) immunisering af en organisme. Det er ingen hemmelighed, at denne type vaccine ikke hjælper folk bliver syge i farlige perioder af livet og forebygge sygdomsudbrud. Så ikke så ubrugelig vi overvejer influenza vaccine ( "Sovigripp"). Men om det er grundlaget for anvendelse og tillid? Hvad kunne være hendes kontraindikationer? Hvordan man korrekt brug af alle midler? Hvilke bivirkninger bør forventes efter brug?

Vigtigt: under amning og under graviditeten, kan du bruge "Sovigrippom" til vaccination. Forsøg har vist, at der ikke er nogen negativ indvirkning på kvinden og fosteret ikke bære et lægemiddel, og det kan ikke andet end glæde sig.

Kontraindikationer

Måske skulle vi starte med en række kontraindikationer lægemidlet. Kun få ved, hvad er det ene eller det andet stof. For ikke at skade kroppen, skal du også være opmærksom på, til hvem og i hvilke tilfælde de injektioner er simpelthen forbudt.

Selvfølgelig er den første ting, at man kan antage - en negativ reaktion på podning af patienten i almindelighed. Det vil sige, hvis en person har set en række bivirkninger til injektioner, er det bedre ikke at bruge "Sovigripp". Vaccinen kontraindikationer er anderledes, men dette er en af de vigtigste.

Endvidere er tilstedeværelsen af en sygdom eller lidelser i vaccinationsperioden. Temperatur, forkølelse, løbende næse, feber - alt dette kan være en hindring for injektion.

Allergisk reaktion over for kylling protein eller andre bestanddele indeholdt i vaccinen - også en kontraindikation til vaccine mod influenza "Sovigripp" blev indført i kroppen. Plus, forbød registrering af dette stof til børn under 18 år. Kun i undtagelsestilfælde kan vaccineres i high school.

Lær at bruge stoffet

Det er fortsat nu for at finde ud af at bruge den medicin og derefter se bedømmelserne af læger og patienter om dette stof. Foran os er en vaccine mod influenza "Sovigripp". Vejledning til brug af hendes mere end simpel.

Det faktum, at vaccination udføres i efterår-vinter periode eller under en epidemi influenza. Injektioner foretages i den øvre muskelvæv (skulder) en gang. Vaccination patientdosis er 0,5 milliliter af medicin.

Bemærk venligst, at under injektionen er nødvendigt at observere sanitære regler. Ikke egnet at bruge stoffet med en modificeret farve, gennemsigtighed og andre fysiske egenskaber. Vær omhyggelig med at "Sovigripp" vaccine blev ikke indføres i kroppen i tilfælde, hvor den lagres i et åbent eller ødelagt ampul. Overtrædelse af holdbarhed og opbevaring pålægger også et tabu om vaccination.

bivirkninger

Influenzavaccine "Sovigripp" har nogle bivirkninger. Heldigvis er de ikke så meget, som det kunne være. De fleste af dem er ikke meget forskellig fra den reaktion af organismen til anden injektion.

For det første kan patientens temperatur stige eller hoppe tryk. Hvis du bemærker disse symptomer bør søge øjeblikkelig lægehjælp.

For det andet, efter vaccination en person er i stand til at fange en forkølelse. Vi taler om lungesygdom, som ikke bærer nogen skade på sundhed. Dette skyldes det faktum, at alle de kræfter i kroppen til at engagere sig i kamp med et fremmedlegeme (i dette tilfælde med svækket bakterie influenza).

For det tredje kan der være en generel utilpashed, kvalme, opkastning, sløvhed, angst, panikanfald, samt svimmelhed og hovedpine. Under alle omstændigheder bør den første manifestation af bivirkninger læge kontaktes. Måske vaccine "Sovigripp" ikke passer dig til injektioner. Kun en læge kan hjælpe regne det ud.

udtalelse samfund

Hvad folk mener om denne forberedelse russiske produktion? Kan jeg bruge det? Er det sikkert?

Ifølge talrige anmeldelser kan vi sige, at "Sovigripp" - et nyt værktøj mod influenza, og den eneste grund til, at det ikke tillidsvækkende i befolkningen. Patienterne siger, at de i mange tilfælde har feber efter injektionen, og generel svaghed i kroppen. Men ingen alvorlige konsekvenser efter injektionerne ikke.

Hvis bedømt af effektiviteten af lægemidlet, vaccinen "Sovigripp" virkelig god krop producerer immunitet mod forskellige influenzavirus. Patienter, der fik vaccinen, roligt går gennem selv de farligste og store udbrud. Ingen kontakt med en inficeret person ikke tillader dig at blive syg.

Læger, ved den måde, er ofte rådes til blot "Sovigripp" som en injektion mod influenza. Det er tilgængeligt i hjemmet retsmidler, der, som du kan se, kan du stole på. De vigtigste ting - at overholde de instruktioner til brug af lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.