SundhedPræparater

Hvordan anthelmintiske "Triad Evalar": gennemgang

I dagens artikel vil vi diskutere et kosttilskud, som gør det muligt at beskæftige sig med parasitter, der lever i den menneskelige krop. Det handler om forberedelse, kaldet "Triad Evalar."

En gennemgang af resultaterne af at tage disse penge ofte ikke tillader brugeren at klart selv bestemme, om de vil købe lægemidlet formidles bredt, og om følelsen af dets anvendelse. Lad os prøve at regne det ud.

Sammensætningen af lægemidlet og dets virkning

Worm angreb er farlig, fordi få kronisk, dræner kroppen, hvilket gør det meget sårbare over for infektioner og vira. Det skaber en ubalance i funktionen af organer og systemer, på grund af forgiftning resultater parasit aktivitet. Derfor er kampen mod "ubudne gæster" er afgørende. En behandling proces skal ikke kun være effektiv, men også den mest harmløse.

Betyder "Triad Evalar" dybest set kun indeholder planteingredienser: uddrag af rejnfan blomster, blade og græs malurt og fed opløbet, så det er relativt sikkert og samtidig effektivt. Især når det kommer til intestinale skadedyrsangreb.

Supplement anbefales af Institute of Nutrition som en tonic og forbedre funktionen af mave-tarmkanalen. Derudover er det blevet anvendt med succes til at bekæmpe Giardiasis, og børneorm askariodzom.

Action komponenter "Triad Evalar" forberedelse: Gennemgå eksperter

Sammensætningen af tre urter, som hver især er et antiparasitisk middel, får os til at forvente en temmelig stærk effekt i kampen mod indvoldsorm. Ifølge specialister, dette er tilfældet.

 1. Koncentratet fra græsset og efterlader bynke er en gennemprøvet værktøj med et bredt spektrum af bekæmpelse af parasitter (særlig effektive mod runde orme: børneorm og spolorm) ud, det forbedrer fordøjelsen og styrker adskillelsen af galde.
 2. Tansy blomster har en antimikrobiel virkning og Antiormemidler parallelle vægge forbedring mavetarmtonusen. De har et anti-inflammatoriske og analgetiske egenskaber.
 3. Nellike duftende - en stærk antiseptisk, der ikke kun reducerer de processer af forrådnelse og gæring i tarmen feltet, men ødelægger også æg af parasitter.

Men da parasitterne dø ud eller svække, de falder bort fra det sted, vedhæftede fil og begynder at gå i opløsning. Tilstedeværelsen i tarmen hos døende eller allerede død indvoldsorm kan resultere i brud på menneskers velbefindende. Derfor eksperter rådgive beskrevet præparat anvendes i forbindelse med sorberende materialer, som bidrager til fjernelse af toksiner fra det menneskelige legeme.

Er der nogen kontraindikationer for brugen af stoffet

Om dette middel mod parasitter som "Triad Evalar", en gennemgang af læger overvejende positive. De noterer den blide effekt af værktøjet og en god tolerabilitet. Samtidig aflaste kroppen af indvoldsorm og genoprette beskadiget væv normalt passerer forholdsvis hurtigt.

Men det skal huskes og kontraindikationer for brugen af dette værktøj.

 1. Manuel angiver, at der ikke bør anvendes lægemidlet under amning og graviditet på noget tidspunkt.
 2. Tilstedeværelsen af et mavesår og eroderende gastritis former skal også holdes fra at modtage den nævnte anthelmintikum.
 3. Særlig omhu er nødvendig hos patienter med abnormiteter i hjertet, nyrerne og leveren, fordi en del af de beskrevne biologiske tilsætningsstoffer rejnfan og Artemisia ekstrakter kontraindiceret til disse lidelser.
 4. Det bør også præciseres, at børn under 12 år, er dette stof ikke administreres.
 5. Dette stof er kontraindiceret mennesker med individuel intolerance af enhver komponent, som er en del af de beskrevne midler.

Er der nogen bivirkninger med lægemiddelbehandlingen

Når du modtager et ormemiddel "Triad Evalar" Forbrugerne ofte gennemgå stater, der i løbet af behandlingen kan opleve en følelse af svaghed, træthed og generelt ubehag. Det er primært fordi parasitterne dræbes, kroppen begynder at tildele sin "ejer" af giftige stoffer, der forårsager disse symptomer.

Hvis ubehag fra anvendelsen af "Triad Evalar" produkt bliver et udtalt behov i samråd med din læge, skal du bruge en blød ordning modtager kosttilskud eller afvise behandling med dette middel.

Dosering caps "Triad EVALAR"

Både voksne og børn på 12 år efter rådes til at tage lægemidlet ved måltid under 2 kapsler (i en dosis på 0,4 g) kapsler eller 4 (hvis dosis er på 0, 2 g). tre gange i løbet af dagen. Forløbet af behandlingen med dette lægemiddel skal vare mindst en uge.

Blid regime "Triad Evalar" lægemiddelbehandling involverer doser på 2 eller 4 i kapslen (med doser angivet ovenfor) på den første dag - en enkeltstående, den anden dag - to gange, og det tredje til syvende dag - tre gange om dagen. Så, fra ottende til den fjortende dag, receptionen anthelmintiske igen bliver enkelt.

Vi må huske på, at for en given behandlingsregime betyder, at du skal fortsætte med at tage kapslerne gang hver syv dage i løbet af de næste to måneder til at fastsætte resultatet.

Rengøring forberedelseskurser "Triad Evalar"

Entré beskrevne biologiske tilsætningsstoffer vil hjælpe dig med at genoprette og vende tilbage til kraftig tilstand, i nogle tilfælde, samt at fungere som en forebyggende foranstaltning i kampen mod parasitære infektioner.

Drug "Triad Evalar" kan være nyttige:

 • hvis din familie laboratorium bekræftede tilstedeværelsen af orm eller der er en mistanke om deres tilstedeværelse;
 • hvis du har observeret en konstant mangel på energi, søvnforstyrrelser, depressive symptomer;
 • Hvis hudens tilstand lader meget tilbage at ønske: du har bumser, akne, seborrhea, exfoliate negle, hår falde ud, og der er den tidlige forekomsten af rynker;
 • tilbøjelighed til hyppige angina, akutte luftvejsinfektioner, tonsillitis og bihulebetændelse - er også en lejlighed til at foretage en rengøring naturligvis beskriver midler.

Sådan reagerer parasitologists optagelse af ormemiddel

På præparat "Triad Evalar" Parasitologists anmeldelser er blandet, men ikke desto mindre eksperter bekræfter, at det reagerer godt på sygdomme forårsaget af Ascaris, børneorm og bændelorm bred.

Ifølge læger, klager over manglende effekt af modtager midler, der er nævnt kun til de patienter, der tog det uden en læges recept og dets direkte kontrol.

Man skal huske, at det antiparasitære terapi giver positive resultater kun i tilfælde af at bringe behandlingen til slut. Og på dette, mange patienter simpelthen ikke har tålmodighed, fordi ormen angreb - det er ikke den smerte, som Perforce kan regne med. Det har længe ikke manifestere sig på nogen måde, efterhånden forgiftning kroppen. Så sørg for at konsultere din læge, før du starter et ormemiddel og omhyggeligt følge alle instruktioner!

Drug "Triad Evalar": pris

BAA produceret i kapsler eller poser 0,42 g (børn) på 3,6 g Færdigpakkede 40 stk. eller 10 stykker. i plast dåser eller kartoner. Sælges på apoteker uden recept. I Rusland, omkostningerne spænder fra 99 til 177 rubler.

Må ikke selvmedicinering og være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.