Sport og FitnessFiskeri

Holdere til spinning på trolling

Vi kan ikke sige, at for spinning indehavere er overflødige, fordi der i nogle tilfælde er de forpligtet til at bruge. For eksempel, når det kommer til trolling der involverer sikker fiksering stang i en længere periode for at korrekt præsentere agn. Desuden i denne udførelsesform, skal hånden frit, som er meget ofte nødvendigt at opretholde kontrollen af båden. Selvfølgelig primitiv holder til spinding sine egne hænder til at gøre ganske reel, men i dagens verden populære model købt, er i stand til at levere maksimal komfort.

Afhængigt af metoden til fastgørelse er tre hovedtyper af produkter. Mange holdere til spinding er fastgjort på siden af båden takket være en særlig mekanisme, såsom en klemme. Disse modeller anvendes hovedsageligt på træ, plast og aluminium flydende midler. I tilfælde af en gummibåd montere den kan kun udføres i nærværelse af agterspejlet. Også solgt produkter, fastgjort med skruer eller bolte. I dette tilfælde den flade overflade af tilstrækkelig bredde. Model, hvilket indebærer monteringslim anvendes på både med tanke af PVC.

I dag, de fleste fabrikanter fremstiller holdere til spinding, lavet af forskellige materialer. De mest copolymerer, stål, polypropylen og aluminiumslegeringer. Når fiskeri udføres i havvandet, de nødvendige produkter er modstandsdygtige over for korrosion. Med hensyn til aluminiumlegeringer, de ofte vælger de fiskere, for hvilken vægten af en bestemt model spiller en vigtig rolle. Med hensyn til styrken af de moderne ikke-metalliske materialer er næsten ingen måde ringere end deres traditionelle modstykker. Mens der i visse situationer, der kræver høj modstandsdygtighed over for stress, brug af metalkonstruktioner er stadig at foretrække.

Eventuelle holdere spinding primært karakteriseret ved evnen til at ændre vinklen kræves for at forspænde stangen og rotationskapacitet omkring den lodrette akse. Hældningen er i stand til at ændres ved halvfems grader, men et stort antal modeller understøtter ikke denne evne. Grund af den store aktionsradius vil være i stand til at tilpasse sig eventuelle betingelser for en bestemt vandmasse. Med hensyn til rotationsaksen, er det muligt at tage væk fra siderne af enderne af stængerne i forskellige retninger.

Kvalitative holdere til spinding, som anvendes på en båd skal se æstetisk tiltalende og har et sæt af regler. Det er tilrådeligt at undgå statiske modeller, fordi de kan vende fiskeri til et mareridt. Typisk er de produkter lavet med henvisning til kravene på visse typer af fiskeredskaber. Der er også forskelle afhængig af typen, som stænger. det store flertal af indehaverne tillader dog brug af næsten enhver muligheder. Derfor, når de køber er nødvendigt at bestemme driftsområdet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.