Nyheder og SamfundMiljø

Hovedstaden i Alaska - Anchorage og Juneau?

Alaska er den nordligste stat i USA. På sit område er der ikke så mange byer og storbyområder ikke på alle.

Som enhver stat i Amerika, fra Alaska er hovedstaden. Men hvad en by - hovedstaden i Alaska? Svaret på dette spørgsmål er indeholdt i teksten.

tilstand område

Alaska indtager et stort område, som omfatter Alaska-halvøen, en smal stribe i den nordvestlige del af kontinentet, Aleuterne og Alexanderarkipelaget. Alaska - det er en enklave adskilt fra USA Canada. Statens område vaskes med to oceaner: Arktis fra nord og Stillehavet mod vest og syd. Beringsstrædet i vest adskiller Alaska fra Den Russiske Føderation. særlig tilstand relief. Kystlinjen strækker sig en smal stribe af Alaska Range, som er en del af den store bjergkæde i verden - Cordillera. Ridge er ikke kun berømt smukke landskaber og enorme gletschere, men også et arrangement af den højeste top i hele Nordamerika - Mount Denali.

Højden af bjerget, også kendt som Mount McKinley -. Efter 6190 m indre plateau følger en højderyg Brooks upstate. Klima, afhængigt af området, forskellig fra den tempererede havet på Stillehavets kyst til Arktis kontinentale i baglandet. I Aleuterne og bjergrigt terræn. På halvøen er der aktive vulkaner: Katmai, Augustin, Cleveland vulkanen Pavlova. Redoubt vulkan har været i udbrud så sent som i 2009. Alaska Naturen er utrolig smuk, på trods af permafrosten, som dækker et stort område af staten.

Hovedstaden i Alaska historie

Mens du udforske det område af russiske pionerer ved årsskiftet XVII-XIX århundrede, Alaska var centrum for byen New Archangel (Sitka lige nu). Så det var centrum pels og hvalfangst. Efter salget af territoriet i Amerika, forblev den samme som hovedstad i Alaska - Sitka. Men ved slutningen af det nittende århundrede, da byen er ophørt med at være lovende, hovedstaden var byen Juneau. Her guldreserver, blev derefter olie fundet. I vor tid, hovedstaden i Alaska - Juneau.

Hovedstaden i Alaska: tvister

Hovedstaden er normalt den største by, som har forrang over området og befolkningen. Men dette princip ikke finder anvendelse i Alaska. Hovedstaden i Alaska er ikke den største by: dens befolkning på omkring 35 tusinde mennesker. Denne ejendommelighed giver grund til at tro, at hovedstaden i staten bør være byen Anchorage - Alaskas største by. Med hensyn til befolkning det overstiger Juneau næsten ti gange. byens infrastruktur er meget bedre end i hovedstaden. Så er det spørgsmålet, hovedstaden i Alaska Anchorage og Juneau? Spørgsmålet om overførsel af kapital fra Juneau til Anchorage beboere har gentagne gange rejst, men, ifølge undersøgelsen, befolkningen i andre byer mod overførslen. Måske er det på grund af det faktum, at Juno ligger tæt på de kontinentale stater.

Juneau - Anchorage: attraktioner

Hovedstaden i Alaska er en lille by, der traditionelt anses for det administrative centrum af staten. Seværdigheder i byen en lille smule, ligesom i Anchorage. Du kan besøge Alaska State Museum, der præsenterer de historiske oplysninger om oprindelige folk i det sydøstlige Alaska - Tlingit, russisk historie i Alaska og amerikansk dominans. Interessant og original St. Nicholas Church, der ligger i byen. Denne ortodokse kirke, bygget i slutningen af XIX århundrede tlingit, der accepterede ortodoksi. En vigtig rolle i den finansielle liv i byen er økoturisme på en utrolig smuk, uspolerede steder i det nordlige natur.

Den Anchorage som en større by, flere attraktioner. Heritage Centre, Imadzhinarium Kulturcenter, Anchorage, botanisk have, zoologisk have og meget mere kan besøges i den største bosættelse i Alaska. Byen opstod som et centralt jernbaneknudepunkt, forbundet med alle de byer i staten, og mange vandrestier starte her.

Den unikke placering af byen - mellem de to kanaler i Kog Inlet og Chugach bjergene, gør det muligt blot at nyde naturen i den amerikanske nord, for at besøge parker og store nationale statslige parker. Anchorage er fire hundrede kilometer fra den verdensberømte Denali National Park, som er det højeste punkt i Nordamerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.