Nyheder og SamfundMiljø

Hvad er økologi

Økologi - er en relativt ung videnskab. Men på trods af dette, dette koncept er helt almindeligt i vores liv. Det anvendes i forhold til forskellige sider af det. Når det kommer til de varer eller produkter, brugte udtrykket "miljøvenlig". For at få mening ud af store mængder af information, og at forstå, hvad miljøet, se på dette spørgsmål i flere detaljer.

Økologi - en kombination af videnskabelig viden om samspillet mellem de levende og livløse natur og dens konsekvenser. Den mener relationer, der er grundlaget for opretholdelsen af liv i det miljø, der omgiver os. Men på samme tid, videnskaben om at studere andre discipliner. Alle af dem udgør den samlede som kaldes biologi.

For at forstå, hvad miljøet bør betragtes som objekter af sin undersøgelse. Det omfatter ikke kun det område af naturlige faktorer, men også de betingelser, der er nødvendige for deres eksistens. Selvom grundlaget for økologi som en videnskab er biologi, det også er afhængig af andre områder af viden.

Historien om økologi har kun omkring 150 år. Men i løbet af denne tid, var det en vanskelig vej og give et mere fuldstændigt billede af organiseringen af livet på planeten, og samspillet mellem levende og ikke-levende former.

Grundlæggende begreber økologi opstod i begyndelsen af dens begyndelse. Selv i oldtiden folk begyndte at studere opførslen af levende organismer i et skiftende miljø. Med udviklingen af den videnskabelige og teknologiske fremskridt er en ændring i syn på videnskaben.

Således, der besvarer spørgsmålet, hvad er det miljø, vi kan sige, at det er videnskaben om de mange relationer af levende organismer med hinanden og andre faktorer i miljøet. Disse links er forskellige, men de er underlagt en bestemt rækkefølge og danne fællesskaber og systemer.

Alle levende organismer er opdelt i økosystemet. En af deltagerne i denne proces er de mennesker. Det har også en vis sammenhæng med omgivelserne og har en indvirkning på hendes tilstand.

Der er nogle relationer, der studerer økologi.

Den første type - er forholdet mellem organismer. Det omfatter fødevarer og non-food kæde.

Den anden type - er forholdet af organismer med deres miljø. Her ser vi indflydelsen af miljøet og dets ændringer i de organismer, der er til stede i det.

Og den sidste type - er forholdet til sig selv økologiske systemer.

Miljøet kan opdeles i flere områder: autecology, biocenology, økosystemet og befolkningen økologi.

Biocenology og befolkning økologi studerer levende organismer og deres samspil.

I forbindelse med udviklingen af menneskeheden og økologi selv som en videnskab opstod mange nye retninger.

Der lægges særlig vægt på den person-miljø interaktion og levende organismer, der er til stede i det. Det skete så for nylig, at det er mennesker, der har den største indflydelse på den økologiske tilstand i naturen.

Med udviklingen af teknologiske fremskridt og resulterer i en hektisk aktivitet foregår menneskelige forurening af naturen. Det har forskellige konsekvenser. Nogle gange økosystemet er i stand til at komme sig på egen hånd. Men det tager en vis tid, og ikke-indblanding på den del af mennesker.

I begge tilfælde du vil hjælpe folk, for miljøet og levende organismer er i stand til at vende tilbage til sin oprindelige tilstand.

I værste fald, få tilbage, hvad der var tabt, er det ikke længere muligt. Sådanne konsekvenser er mest ødelæggende.

Økologi, som en definition af dens videnskab omfatter undersøgelse af de ændringer, der sker i miljøet, og den indflydelse, de vil have på økosystemet i alle størrelser som helhed. Miljøfolk slår alarm og henlede offentlighedens opmærksomhed på problemerne med forurening af miljøet og forsvinden af de faktiske omstændigheder i nogle arter af levende organismer.

Hvad er økologi? Dette er noget, der bør bekymre hele menneskeheden, for at bevare vores miljø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.