SundhedSygdomme og betingelser

Supraventrikulær våbenskjold syndrom: Symptomer, diagnose, behandling

Nogle gange, i konklusionerne fra en kardiolog, efter gennemgang af EKG, du kan se posten - "supraventrikulær våbenskjold syndrom" Hvad betyder det? Først og fremmest, skal du ikke være bange. Efter alt, denne version af reglerne, og under alle omstændigheder ikke er en sygdom. Hvis det tages bogstaveligt, dette syndrom er kun et fænomen optræder kun EKG-forandringer.

grunde

Hvorfor der supraventrikulær våbenskjold syndrom, har forskerne endnu ikke regnet ud. Denne anatomisk uddannelse er et bundt af muskelfibre, der løber gennem midten af den højre ventrikel.

Elektroencefalogram syndrom ligner spaltning QRS bølge i fjerde bly. Han fandt kun tredive procent af undersøgelsen af klinisk raske børn i førskolealderen.

For Sygdommens spiller en rolle position af hjertet, de elektriske potentialer højre og venstre ventrikler.

patogenese

Hjertekardiogram barn har sine fysiologiske og patologiske funktioner. Det siges, at ændringerne det afhænger af patientens alder, hvorimod der er en enkelt sats for en voksen. Blandt de "børnenes" funktioner kan blive opført afkortning intervaller PQ og QT, GRS kompleks indsnævrer også, nogle gange kan der være en arytmi, og samtidig opretholde en positiv P bølge

Patofysiologi at forklare de fænomener, at barnet hjerte slår hurtigere end en voksen. Action potentialer forskydes og oven på hinanden. Eller spændingen ikke har tid til at dække alle de cardiomyocytter forskårne - så der er artefakter på EKG.

Supraventrikulær crest syndrom - en af disse fysiologiske fænomener. Dens tilstedeværelse angiver ikke nogen sygdom, så lægerne ikke fremhæver opmærksomhed på den og barnet vokser fra det med tiden.

symptomer

Syndrom supraventrikulær crest absolut ikke manifestere sig. Nogle børn kan være en følelse af træthed, træthed efter fysisk anstrengelse, hjertebanken - sådanne klager er grunden til, at barnet føre lægen. En specialist på cardiogram allerede se karakteristiske ændringer.

supraventrikulær crest syndrom hos voksne forekommer kun lejlighedsvis, men selv hvis det forekommer i EKG, er det ikke en årsag til panik, som det ses af eksperter som en normal variant. Selv i mangel af behandlingen, dette fænomen går ubemærket hen og giver ikke anledning til bekymring.

Komplikationer og konsekvenser

Supraventrikulær våbenskjold syndrom hos et barn kan enten gå med tiden og blive en delvis blokade af bundt gren. Men i dette tilfælde må ikke blive forskrækket, fordi en sådan tilstand ikke forårsager store ændringer i myokardiet og på ingen måde påvirker livskvaliteten for barnet. Anbefaler en tendens til at undergå periodiske lægeundersøgelser for at overvåge udviklingen af sygdommen.

Det er yderst sjældent, at en delvis blokering udvikler sig til en mere alvorlig fejl, såsom en komplet tværgående blokade af bundt af Hans og andre.

diagnostik

Den eneste måde at se det øjeblik, supraventrikulær våbenskjold syndrom - EKG. Denne metode er tilgængelig for enhver hospital eller en klinik. Elektrokardiogram er en grafisk oversigt over fortløbende ændring af de elektriske potentialer optræder i cardiomyocytter.

Hos små børn, nervesystemet er endnu ikke fuldt "kalibreret", så giver mulighed for en række forskellige abnormiteter på EKG. For eksempel kan dette være en ændring i konfiguration og bølgeamplituden i de prækordiale ledninger. Men for at bekræfte tilstedeværelsen af sygdom, ikke nok at have resultaterne af en undersøgelse.

Børn, der har en børnelæge mistanke eksistensen af uregelmæssigheder i hjertet, placeret på en klinisk konto for sygdommen, og uden at fejle hvert år eller hvert halve år bliver undersøgt af en kardiolog. Dette gør det muligt at observere dynamikken i udviklingsprocessen, samt tid til at lægge mærke til den forringelse.

behandling

Supraventrikulær våbenskjold syndrom kræver ikke behandling, så længe det ikke forårsager ubehagelig fornemmelser barn. Fænomenet selv finder sted, når patienten vokser og læge indgreb kan kun forværre situationen. Men hvis forældrene insisterer på at gennemføre behandlingen, så kan det være tilrådeligt at tage følgende medicin:

  • Essentielle fedtsyrer som omega-3. De bidrager til at reducere mængden af lipider i blodet, desuden disse stoffer styrke væggene i blodkarrene og forbedre hjertefunktionen.
  • "Antioxidant" - multivitamin præparat indeholdende vitamin A, E, C og sporstoffer. Må ikke misbruge sådanne komplekser, fordi de udvikler en allergisk reaktion.

Men det er bedst ikke at proppe barnets medicin, og sikre sin kost for at opnå alle de nødvendige materialer, som indeholder spor i produkter: kosten kød (fjerkræ, kalvekød), fiskeolie-rige, olivenolie, nødder, frisk frugt og grøntsager (helst sæsonbestemte og ikke drivhus). Hvis der er nok fysisk aktivitet med denne magt tilstand, vil fænomenet videregive deres egne.

outlook

Prognose for liv og helbred af disse børn er ikke alvorlig. Selv uden den alene lægehjælp syndrom går med alderen. Det er gennemsigtig for barnet og bør ikke give anledning til bekymring blandt forældre.

Selv i de sjældne tilfælde, hvor fænomenet udvikler sig til en ufuldstændig blokade af bundt gren blok, det er ikke behandlet af klinikere som alvorlige ledningsforstyrrelser. Regelmæssig overvågning af tilstanden af hjerte vil bidrage til at undgå overraskelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.