Intellektuelle udviklingReligion

Andromeda: mytologi og virkelighed

Den ældre generation af beboere i det tidligere Sovjetunionen er meget velkendt navn Andromeda, men ikke fordi skolerne er godt undervist græske mytologi, men fordi i 1957, ni numre af tidsskriftet - blev "Teknologi Ungdom" udgivet science fiction og samtidig socialt -filosofsky roman Ivan Efremov "Andromeda". Om den utrolige popularitet af dette produkt er, at det kun er under sovjettiden blev genoptrykt mere end 20 gange.

Gav navn til den konstellation

Mange langt fra astronomi til mennesker, blev det kendt, at der er i rummet tågen kaldet Andromeda. Mytologi, især græske, gav navnene på mange kosmiske organer og genstande. Udødeliggjort det med min mor og far til denne pige. Andromeda far var en god og venlig mand - han læ i deres lidelser Demeter, kig rundt i verden mangler datter. Desuden er han betragtes opfinderen af den første vandingsanlæg. Ifølge legenden, har den konstellation på den nordlige halvkugle er opkaldt til ære for Cerea (eller Cepheus) på foranledning af de mest Pallas Athene.

Cruel og useriøst guder

Men på en måde, blev en anden konstellation opkaldt efter en absurd og fræk mor Cassiopeia - årsagen til alle de ulykker, der har overlevet Andromeda. Den mytologi af de gamle grækere har forladt verden denne advarende fortælling. Indeholdt det i en cyklus af historier om Perseus. Gamle græske guder ikke kunne lide mennesker. Alle ved, hvad en forfærdelig quads udsat pirrende Zeus Prometheus, fordi han reddede den døende menneskeheden ved at give ham ild. Nipper nektar de elskede fra højden af Olympen for at se krigen på jorden, nogle bistand kun deres favoritter. Men når det kom til straffe noget skyldig til døden, da deres fantasi blev simpelthen ukuelig.

Årsagen til tragedien

Essensen af historien er, at Andromeda (mytologi om historien), pigen er stille, intelligent, venlig og meget smuk, var dømt af Poseidon til en smertefuld død, for at straffe en sådan grusom måde arrogant mor, der konstant klamrede sig til de Nereids, om, at hun er smuk på dem alle sammen. Nereiderne - hav gud som sagte plaske i havet farvande, kredsdans, beundret hinanden og så videre. En kvinde stod på bredden og råbte, at hun var smukkere end dem. Især plaget med sammenligninger til den etiopiske dronning Doris og Panope. Men da Cassiopeia begyndte at klynge sig til Amphitrite, gift med Poseidon, tålmodighed knækkede sidste, og han plagede Etiopien frygtelige hav monster.

Essensen af historien

Forbavset Etiopien. Ifølge nogle rapporter blev uhyret systematisk hærge landet, og derefter kræve hver dag anholdelse for en pige til rock, og efterhånden det kom til kongens datter. Ifølge andre versioner, oraklet af Ammon sagde straks, at monster tilbage ned, hvis det offer han skal bringes Andromeda. Mytologien af det nævnt i forbindelse med de udnytter af Perseus historie, der på sine bevingede sandaler lige ankommet, efter grækerne, til den sydlige kant af verden. Når nærmede sig land, den første ting, jeg så søn af Zeus, var en skønhed, lænket til en klippe. Hun var ubevægelig, lammet med rædsel, og bare vinke i vinden håret bedt helten foran ham en levende pige. Perseus gik hen til hende og fandt ud af det hele frygtelige historie, som fortalte ham Andromeda. Græske mytologi fortæller os, at den uskyldige skønhed, er i sådan en forfærdelig historie, straks vandt hjertet af en helt.

uhyrlige fornærmelse

Og havet raslede, foregribelse, der er omkring et monster vises. Forældre kørte en skønhed, er ikke andet end at se på den blodige finale. Hvor de var før, det er ukendt. Men essensen af straf valgt af Poseidon, var, at Cassiopeia skulle have set den frygtelige død hans datter - han stadig mistanke om, at denne arrogante hjerte er der et sted for en mors kærlighed, og det bør briste af sorg.

Straf dum mor var blevet revet eller uskyldig Andromeda (mytologi). Goddess Amphitrite formentlig kræve sin mand Poseidon er en hævn. Måske med den tid havde hun sine børn, og hun gjorde det med en brutalitet fornærmet den unge skønhed. Desuden der fik hende til at såre almindelige dødelige.

"Jeg dræbte et monster, jeg lettet - og nu, skønhed, pige, du ønsker at blive gift"

Perseus, før du starter en kamp med en anden ondskab, tiggede forældre hænder datter og lover, at de vil holde ordet. Nogle forskere har sat ham i den skyld af en sådan rasschetlivost. Det er klart, helten vidste sin styrke og tvivler på integriteten af fremtidige slægtninge. Han modtog samtykke og i cruiserweight Bout besejrede Leviathan. Må ikke liste værker af litteratur og kunst, der findes på dette emne, "sagn og myter fra det gamle Grækenland." Tidspunktet for befrielse er især kendt for skønheden i værker af Rubens. De havde haft et par stykker.

Vederlag dyd

Andromeda i mytologien - symbolet på et uskyldigt offer, for at komme i finalen for hans dyd fortjente pris. Efter brylluppet, som fandt sted er ikke helt vellykket, Perseus tog sin elskede hustru til Argos, hvor de levede lykkeligt. Men der er andre muligheder. I det virkelige liv er der i rummet Nebula eller Andromeda Galaxy, og på jorden - de store værker af Rubens og smukke roman I. A. Efremova.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.