Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Disse hemmeligheder i madlavning i høj grad lette dit liv!

Disse dage de fleste mennesker arbejder på ekstremt stram tidsplan, samtidig tage sig af familien, gør rengøring og madlavning. På grund af dette, forberede middag om aftenen kan være ganske vanskeligt - inspirationen til nyttige og lækker mad der. Hvis du støder på dette problem, bør du få at vide nogle hemmeligheder, der tillader at tilberede lækre måltider uden nogen ekstra indsats. I dette tilfælde, din kost er sund og sikker for din figur! Så her er de bedste tips fra professionelle kokke.

Kog æggene på forhånd

Æg - et universelt produkt, en komplet protein. Kogte hårdkogte æg - det er meget simpelt, som en kogt æg og brød. Derudover kan du lave en omelet eller frittata for hele familien, hvilket bidrager til grøntsager, fedtfattig ost eller endda frugt. Dette er et måltid, der er ikke kun egnet til morgenmad. For at få den mest harmoniske kombination af næringsstoffer, tjene æg med frugt cocktail! Du kan nemt lave et par portioner i reserve, for eksempel, kok fem æg på en gang, eller bage dem i ovnen i form af cupcakes. Du kan fryse den resulterende fad og fjerne fra køleskabet, når du har brug for til. Du vil altid have ved hånden en sund del af en komplet protein! Dette er en meget enkel og nem måde, som bestemt er værd at prøve.

Få en foodprocessor

Watch professionelle kokke, der perfekt kender kniven kan være sjovt, men for resten af de mennesker, skære grøntsager kan være et reelt problem. Det er bedre at have en foodprocessor: det alvorligt hjælper med at spare tid, mens madlavning. Du kan straks hakke grøntsager til et stort udvalg af retter. I en foodprocessor, kan du lave en lækker hummus, forberede nyttige frugtstænger med korn, skabe barer for supper og saucer. Du kan endda male nødder! Man behøver blot at prøve - og du vil straks indse, at foodprocessoren - dette er et yderst nyttigt gadget!

Lav en nedkølet salatbuffet

Du har i køleskabet, bør have alle de ingredienser til at gøre hver dag forskellige salater. For at gøre dette, skal du bestanden op på citrusfrugter (citroner, limefrugter og appelsiner) til hurtigt at gøre salatdressing på grundlag af citrussaft, olivenolie og eddike. På forhånd, måle små mængder af nødder og frø. Zagotovte fuldkorn: quinoa, brune ris, fuldkornspasta. Stock op på dåse bønner i krukker, friske urter og krydderier. Skær friske grøntsager, kog æg, bage søde kartofler eller roer. Som et resultat, vil du altid være i stand til hurtigt at lave en salat med ingredienser, som du ønsker i øjeblikket.

bruge en trykkoger

Trykkoger - dette er en stor køkken gadget: kan du øjeblikkeligt gøre en mørt og velsmagende kød. Hertil kommer, at under tilberedningen du behøver ikke engang at tilføje olie. I en trykkoger, kan du lave mad og bønner, det er meget billigere end at bruge dåse. Hvis du tilføjer i skålen peber, hvidløg og krydderier, får du en meget velsmagende. Du kan lave mad og rod, og hvis du tilbereder på én gang med margin, får du en meget praktisk og økonomisk. Du kan vælge enten en traditionel trykkoger, der skal bruges på komfuret og elektricitet. Hvis du vil sende til den frosne kyllingebryst, tilsættes lidt sauce og vand - og fem minutter senere har du en stor protein måltid!

Køb frugt og grøntsager i sæsonen

Det er den ideelle måde at købe så meget som muligt med lave omkostninger at give fremragende kvalitet. Det hele afhænger af den region, hvor du bor, fordi hver har sine egne sæsonmønstre. Køb jordbær, blåbær, asparges, mango og zucchini med en margen, når de sælges med rabat. Frugt og bær kan fryses til bagning eller smoothies. Frosne asparges er perfekt til frittata. Zucchini kan rist det og fryse, også skal anvendes til grøntsagsretter. Altid forsøge at bruge årstidens rabat i deres favør. Desuden er disse grøntsager og frugter simpelthen meget mere nyttigt.

Dyrk dine egne krydderurter

Selvfølgelig er den private have er slet ikke, kan ikke alle selv finde et sted at pot i værelset. Men hvis du har mindst en fri hjørne af køkkenet vindue kan du sætte i en gryde med basilikum eller dild. I dette tilfælde, vil du altid have friske urter, der kan føjes til et udvalg af retter. Det er ikke kun lækker, men også økonomisk. Du kan permanent afskære bladene, og du behøver ikke at regelmæssigt købe grønt, som gør det muligt at spare en masse.

Køb med en margin eller rabat

Hvis du har altid ved hånden en bred vifte af ingredienser - fra grøntsager til korn, vil du meget lettere at forberede forskellige retter. Prøv at have altid været de basisprodukter, men dette behøver ikke at bruge en masse. Hver uge i butikkerne ændre priser, så du kan bestanden op på pasta og grøntsager til en overkommelig pris. Ofte kan du købe en større pakke til en mere økonomisk omkostning, som også er meget praktisk. Du kan endda gemme ost: købe et stort stykke, rist og opbevar det i anrettede poser. Dette er en nem måde at altid have ved hånden en komponent til lasagne eller pizza.

bruge madrester

Der er mange måder at bruge rester af andre retter til nye, originale opskrifter. For eksempel, hvis du er forberedt chili med bønner, den næste dag, du kan spise resterne af spaghetti eller ris. Du kan lave pesto, saucer, salat - alt dette vil tilføje en ny smag og saldi vil ikke lade dig kede sig. Hvis du har en masse grøntsager, lave en gryde eller frittata. Dette er en stor mulighed for morgenmad. Brug din fantasi - og du vil være i stand til at skabe en helt ny ret, som vil tillade dig at aldrig smide madrester.

Lav salater med en bestand

Hvis du tidligere har gjort et par stykker af salat og læg dem i containere, tage en sund fad med dem er så simpelt som grab en sandwich. Brug flere muligheder påfyldning, så du ikke behøver at have den samme ret. Hvis du ikke behøver at arbejde køleskabet, placere salat i isen pack. I dette tilfælde vil det være mere sprød.

Planlæg tid til madlavning

Hvis du har en travl hverdag, er du nødt til at planlægge, når du kan forberede et måltid med en reserve. Gennemtænkt plan forenkler alt. Braklægning en bestemt dag og gøre alt, hvad du har brug for, uden nogen undskyldninger. Du kan spare tid og penge.

Brug fryser

Sørg for at prøve at bruge fryseren aktivt. Du kan købe med rabat kylling, laks, rejer, frosne måltider. I dette tilfælde, vil du altid have ved hånden nyttige indstillinger, der er nemme at lave mad til middag. Du kan fryse og frugter og urter. Så skal han kun behøver at smide de nødvendige komponenter i en blender, tilføjer møtrik mælk at gøre en hurtig og sund frugt smoothie. Endelig skal du huske de frosne grøntsager, de er billigere og frisk i lang tid opbevares i fryseren. Hvis du bestanden op på dem, vil du altid have en sund fad ved hånden.

Gøre en indsats på forhånd

Forbered et par retter fra simple lager, hvis du tror igennem på forhånd alle. Det betyder ikke, at du skal planlægge måltider for hele måneden, eller købe absolut alle ingredienserne. Bare prøv at spare tid, hvis det er muligt, og vær ikke bange for at improvisere. Som et resultat, du forenkler tilberedningen. Uanset om du vælger at bruge en eller flere af bestyrelsen, i hvert fald, du vil spare penge og tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.