Nyheder og SamfundNatur

Savannah Dyr

Savannah er et fantastisk sted, der kan erobre nogen. Blandt sin usædvanlige karakter er der en særlig følelse af menneskets forsvarsløshed inden det mægtige element. Lige interessant er savannens dyr, hvis vidunderlige verden afslører deres hemmeligheder kun for dem, der virkelig elsker naturen og "brødrene" af vores mindre. Sjældne arter af planter og dyr har tiltrukket rejsende i hundredvis af år. Nogle kommer her bare for at beundre gazellernes yndefulde, andre at jage, og nogle går til savannen for at studere disse helt ukendte lande.

Savans dyreverden er meget forskelligartet, og den skal læres gradvist og tålmodigt studerer vaner og deres levesteder. I sig selv er savanne usædvanlig. Om sommeren er det grønt og fugtigt, og med vinterens begyndelse bliver det tørt og gult. Lyse repræsentanter for denne zone er zebraer og giraffer. Det er interessant, at disse savanne dyr græsser altid ved siden af hinanden. Folk, der studerer disse pattedyrs adfærd i det vilde, har gentagne gange følt at giraffer og zebraer forstår hinanden fra en halvsyn. Tilsyneladende forbliver de aldrig forgæves. Giraffer spiller rollen som tårnet og bemærker tilgangen til fælles "fjender". Når de er blevet advaret, reagerer zebraer straks på dette og forbereder også på en mulig invasion af deres fredelige rækker. Savannah dyr er i konstant fare, da der er masser af rovdyr her. Ved at holde sammen, er plantedyrken lettere at undgå døden fra pludselige opståen "fjender".

Zebraer er et af de mest bemærkelsesværdige og catchy pattedyr i savannen. Disse dyr er usædvanligt stramt slået ned, og deres aktivitet indikerer en overflod af vitalitet. Deres opførsel ligner småbarnsspil. Ingen savanna dyr spiller og ruller ikke i støvet som zebraer. I udseende er de søde og afbalancerede, de står ofte op til hinanden, som om kede små børn. At se dem er en fornøjelse!

Dyr er nogle gange udadtil akavet. Dette gælder fuldt ud for gnavergnuen, der er sjovt kaldt den hunchbacked hest. Faktisk er det usædvanligt. I disse dyr er der træk, der minder om andre pattedyr: næse som en hest; Krop, som en antilope og et horn, som en tyr. Hvad er ikke et eventyr tegn?! I betragtning af at savannens dyr sædvanligvis repræsenteres af store populationer, græsser græssetruer store besætninger og forsøger at forblive tæt på deres medfødte anaoper. De undgår ikke samfund af giraffer og zebraer, som de helt sameksisterer på samme område. I dette venlige "selskab" er impala antiloper måske den hurtigste. De kan sammenlignes med græshopper, men farve bringer. Denne art antilope er rødlig i farve og meget let at flytte. Deres ører er store og ligner plys.

Toppen af reservoirerne i savannen kan som regel klart fortælle i de fodspor, som indbyggerne er i nærheden. Som regel er der på disse steder buffaloer som at være, og i vandlegeme kan du se store og akavede flodheste. Fans af fugt, disse fredsbevarende skabninger opdager oftest ikke helt, men fra fjerntliggende kan du se to store og fremspringende øjne.

Hvis vi taler om vand, kan vi ikke glemme krokodiller. Savannah dyr er bange for dem for deres onde humør og forsøger at holde sig væk fra de steder, hvor disse grønne rovdyr findes. Det er ikke kun flodhesten, der er skræmmende, han er tykskinnet. Måske er det derfor, at fredelige flodheste med krokodiller sameksisterer fredeligt, selv om de to første ikke kan lide det.

Ikke kun dyr af savannen, men også deres fjærede ledsagere er interessante, blandt hvilke man ikke kan undlade at nævne storks-razin. Disse fugle er kendetegnet ved, at deres næb aldrig lukker tæt og ligner længe tænger, som de formår at klæbe snegle på.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.