Nyheder og SamfundBerømtheder

Larisa Ilchenko: biografi og karriere

Ilchenko Larisa Dmitrievna - den legendariske russiske svømmer. Det er en af de mest dekorerede og populære sportsfolk i Den Russiske Føderation.

Larisa Ilchenko: biografi

Legendary svømmer blev født i efteråret 1988 i byen Volgograd. Fra en tidlig alder var det tydeligt, at hun ville være en atlet, fordi hun voksede op meget aktive barn. Forældre til fremtidens olympiske mester allerede i en alder af fire og gav hende en svømmetur. Efterfølgende Larisa Ilchenko, svømning for som var meningen med livet, for at studere på sportsskole, hvor hun vil være den første træner Ivanov Aleksandr.

I 2003 pigen sendt til sport konkurrence og vinder sin første store pris. I samme år, bliver part i den russiske mesterskab blandt juniorer og også vinde nogle medaljer der.

På fjorten år gammel pige er allerede føreren af sport, hvilket indikerer, at svømmerne potentiale. To år senere, da hun var kun seksten, bliver føreren af sport i international klasse og vinder VM i Dubai. Det er almindeligt accepteret, at det var efter denne sejr, begyndte sin professionelle karriere pige. Faktisk startede det lidt tidligere.

Professionel karriere

I 2004 Larisa Ilchenko billeder, som du kan se i artiklen, har modtaget en guldmedalje for sejren i relæet på det nationale mesterskab. Senere vil den forelægge titlen på russisk mester i svømning i åbent vand.

I 2005 svømmer igen med succes deltager i mesterskaberne i Rusland, men det vigtigste resultat af at blive VM-sejr i Montreal.

Kun få forventede, men 2006 viste sig utrolig vellykket for Ilchenko. Hun var i stand til at vinde to guldmedaljer ved VM i Napoli. Vandt bronze ved EM i Ungarn, lykkedes det ham at blive ejer af guld i den russiske mesterskab. Et andet resultat i 2006 - at blive den bedste atlet svømmer planet i åbent vand. I løbet af de næste to år vil hun modtage denne pris igen.

I 2007 vinder Larisa Ilchenko igen ved VM i Melbourne og vinde bare to guld: den første - i en afstand af fem kilometer, den anden - i en afstand af ti kilometer. I mesterskabet i landet det igen vinde et par guldmedaljer og en bronze.

2008 bliver et meget travlt år for unge sportsfolk, primært på grund af OL i Beijing. Ud over den Olympiske Lege pige på tyve vinder to guldmedaljer ved VM i Sevilla en sølvmedalje ved det nationale mesterskab og Guldet i VM.

OL

På tidspunktet for Larissa konkurrence det var kun tyve år. Så var Ilchenko en af de stærkeste svømmere i verden. På grund af sine præstationer i de seneste år, har det været en af de vigtigste kandidater til sejr i det lange vand. I sidste ende, hvad der skete, i en afstand af ti kilometer vandt Larissa guldmedalje. Efter at have modtaget prisen, blev hun den første russiske atlet, der gjorde det.

For vellykkede adfærd vandt OL Ilchenko staten award - bekendtgørelse af Venskab.

Efter sommer spil blev hun en levende legende i russisk navigation. Kun få formået at nå disse højder, der vandt svømmeren til tyve år.

Det er værd at bemærke, at i det næste år atlet igen gik til VM, men har formået at vinde kun sølv. VM blev afholdt i Rom.

Personlige liv af legendariske atlet

I 2012 Larisa Ilchenko gift svømmer Sergei Perunina. Sergey har vundet sølv ved VM i 2010 og guld i det kontinentale konkurrence i Budapest. De unge mænd havde kendt hinanden siden ni år, men aldrig mistanke om, at deres skæbne kan forbinde.

I 2009 atleter begyndte at date, og det varede indtil 2012. da det blev besluttet at legalisere ægteskab. Den højtidelige begivenhed fandt sted i sensommeren. Umiddelbart efter brylluppet, de atleter gik på en tur til den Dominikanske Republik. Turen var en gave til venner, som Larisa husker kærligt til denne dag.

Efter brylluppet, Larisa Ilchenko født en datter. Pige ved navn Maria, og hun var den første barn i en familie af svømmere.

Familien bor i sit hjemland Volgograd. Larisa og Sergey er forpligtet til at uddanne unge atleter i en af de lokale sportsfaciliteter.

Priser og resultater af kvindelige atleter

På trods af sin unge alder, Larisa Ilchenko formået at vinde adskillige priser. Hendes kollektion er ikke kun medaljer fra konkurrencen, men også en masse personlige priser. Ifølge mange sportsgrene analytikere og statistikere, blev hun en af de mest succesfulde atleter enogtyvende århundrede.

I historien om Den Russiske Føderations det er den eneste svømmer, der har formået at vinde otte gange ved VM. Måske dette tal vi ville have til at stige, men på toogtyve, begyndte pigen at have sundhedsmæssige problemer, der er tvunget til at holde op med at udføre på et professionelt niveau. På trods af dette, gav Ilchenko svømning næsten atten år, og det er fortjener respekt og ros.

Svømmer er en multiple vinder og medaljevinder af staten niveau i konkurrencen: olympiske mester i 2008, en multipel vinder af EM og VM.

Blandt de statslige Awards kan fremhæve ovennævnte bekendtgørelse af Venskab, opnået efter Beijing.

Det vigtigste resultat af hans Larisa siger, at hendes navn Tournament svømning i åbent vand blev opkaldt.

Du kan ikke ignorere det faktum, at pigen var 16 år gammel blev han den hædret Master of Sports i Den Russiske Føderation.

Kort beskrivelse af den person,

Larisa Ilchenko - en af de mest succesfulde svømmere i historien om postsovjetiske Rusland. Karriere startede tidligt, men på grund af skader har tvunget den til at suspendere. Hun er en kærlig mor og kone. Opført i klubben CSKA drive og periodisk udfører ved konkurrencer af byen, regionale og statslige niveauer.

Tak for din succes pige udtrykker hendes første træner Aleksandru Ivanovu og Zakharov Vladimir, der arbejder med hende i de sidste mange år.

konklusion

Generelt kan en sådan karriere kun misunde, fordi ikke alle opnår en sådan succes i sit liv, som har gjort Larissa Ilchenko til otteogtyve år.

Olympisk mester drøm er en dag at åbne min egen sportsskole, hvor at vokse op virkelige mestre.

Legendary atlet er idol for millioner, ikke blot i sit hjemland Volgograd, men også i hele verden. Larissa ønsker at skrive en bog, hvor han ønsker at fortælle os om deres måde at leve på.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.