Sport og FitnessFodbold

Manuel Fernandes. biografi

Manuel Henrique Tavares Fernandes - fodboldspiller fra Portugal. I øjeblikket spiller for Moskva "lokomotiv", sidst spillede for landsholdet i Portugal.

karriere

Manuel Fernandes blev født den 5. februar 1986 Portugal, i udkanten af Lissabon (Amadora Town). Grundlæggende fodbold færdigheder Manuel modtaget ved retterne i huset. Som barn Fernandes spillede ofte med sin ven Nani, som også gik på at blive en berømt fodboldspiller.

Benfica

Den første professionelle klub i fodbold karriere begyndte Fernandes Lissabon "Benfica". Startede i Akademiet for klubben, spilleren snart steg til den grundlæggende struktur. Allerede i det andet spil af "Benfica" den portugisiske var i stand til bord op sit første mål, at blive den yngste målscorer i teamet historie. Den følgende sæson begyndte Manuel Fernandes, sikring et sted i de vigtigste hold. I samme år, "Eagles" med hjælp fra Fernandes var i stand til at vinde mesterskabet i Portugal for første gang i elleve sæsoner. Spilleren var i stand til at spille i UEFA Cup, som dukkede op på banen i alle syv kampe, og fløj ud af bægeret med det team af CSKA Moskva. Den følgende sæson (2004-05) Manuel Fernandes optrådt på marken er sjældent på grund af en lyskebrok. Han måtte gennemgå en operation, som blev udført i en München hospital. I samme sæson for første gang var den portugisiske stand til at score i Champions League hold i den spanske mesterskab ( "Villarreal").

"Portsmouth"

Det næste skridt i karrieren Fernandes var engelsk, "Portsmouth". Han gik hen til ham på lån i 2006. Sæson i England på Manuel var ikke indstillet, og han var i stand til at score et par mål. Snart spilleren tilbage til "Benfica", som forlængede kontrakt for endnu et par sæsoner. En sjælden udseende som en del af klubben Portsmouth forklare leasingaftalen. Ifølge ham, da Fernandes vises på banen tre gange i træk, "Pompey" skulle betale for at købe tilbage spilleren og "ørne" i størrelsesordenen tolv millioner pounds.

"Everton"

Vender tilbage til sit hjemland klub, portugisisk fodboldspiller blev der for omkring en måned, og blev igen lånt ud. Denne gang gik han til den engelske "Everton". Denne sæson Fernandes brugt meget bedre. I februar, scorede han sit første mål, og i slutningen af April vakte opsigt ved gaten favorit konkurrencer - hold "Manchester United". I slutningen af sæsonen holdet var tilfreds med spillet, Manuel ønskede at købe det fra "Benfica", men kunne ikke betale tolv millioner pounds og spilleren tilbage til Portugal. Snart, "Everton" foreslog "ørne" seks millioner, men blev afvist.

Valencia

Kan ikke nå til enighed med den britiske "Everton", blev spilleren solgt for atten millioner euro til den spanske "Valencia". For klubben spiller havde spillet i syv kampe, og blev sendt til huslejen, "Everton". Lej omfattede muligheden for forløsning, men spilleren er færdig resten af sæsonen og vendte tilbage til "Valencia". Snart spilleren var i stand til at skelne den første gang for den spanske klub, men i samme sæson, lidt en alvorlig skade - en fraktur i fibula - og mistede en masse kampe af sæsonen og dens afslutning.

"Besiktas"

I begyndelsen af sæsonen 2010/11 blev Fernandes sendes ud til den tyrkiske "Besiktas". Betingelser i kontrakten giver ret til at købe spilleren på "Valencia". Som følge heraf blev holdet tildelt en fuld kontrakt, og fodbold trygt kom til klubben. Med "Besiktas" Fernandes var i stand til at vinde den tyrkiske Cup og førte holdet med 112 spil, scorede tredive mål.

lokomotiv

I sommeren 2014 Fernandesh Manuel, "lokomotiv" og forvaltning af "Besiktas" enige om at flytte fodbold i hovedstaden klub. Første mål behøvede ikke at vente længe - de portugisiske "saks" scorede Tula "Arsenal" i den russiske mesterskab. Som en del af "lokomotiver" Fernandes brugt over fyrre kampe og scorede syv mål.

En karriere på landsholdet i Portugal

I sommeren 2007, Manuel Fernandes fra holdet Portugal deltog i EM spil blandt unge. Holdet har tilstrækkeligt handlet i konkurrencen og havde mulighed for at deltage i De Olympiske Lege, nemlig i fodboldturnering. Fernandes selv var involveret i alle de spil og kunne engang scoret et mål i porte holdet fra Israel.

Det første opkald af den første landshold Manuel modtaget i februar 2005. Hans første mål for landsholdet fodboldspiller scorede i marts en venskabskamp mod Canada. Den første officielle kamp for Portugal Fernandes holdt mod Armenien i 2007.

Manuel Fernandes er anderledes stor tålmodighed og udholdenhed. I spillet mod FC "Getafe" fodboldspiller blev beskadiget (revne i knoglen) i begyndelsen af kampen, men han var i stand til at afslutte før sidste fløjt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.