SundhedMedicin

Boston Institut for æstetisk medicin: beskrivelse, serviceydelser, eksperter og anmeldelser

Smukke smil og sund søvn - garanti for velvære og godt humør. Hvis der er nogen problemer med dine tænder eller snorken, så de skal behandles. Mere end 20 år at hjælpe mennesker i Boston Institut for Æstetiske Medicin. Der er højt kvalificerede specialister, der gør alt for at sikre, at patienterne føler sig godt tilpas. Folk, der kommer til klinikken, er ikke bange for at stole på deres helbred.

Historien om instituttet

Institutioner, der arbejder inden for æstetisk tandpleje, dukkede op i 1995 i USA takket være de to eksperter, der har besluttet at starte sine aktiviteter på det dentale område. De udvikler og indføre nye teknologier. Det vigtigste mål for klinikken var at yde omsorg til patienter og skabe et perfekt smil.

Instituttet har udviklet sig ganske hurtigt. I 2006 blev hans afdeling åbnet i Moskva. Amerikanske og russiske eksperter kom sammen. Gennem denne begivenhed i vores land kom vi til den nyeste teknologi, som blev skabt i moderselskabet klinik og blev afprøvet med succes i det. Som følge heraf har udseendet af den gren af de tandlægeydelser udenlandsk institut kvalitet steg i Rusland.

Instituttet er i øjeblikket

I 2014 har instituttet udvidet listen over tjenester. Siden da begyndte vi at engagere sig ikke kun tænder og bringe at smile fejlfri tilstand, men plastikkirurgi, eliminerer problemer med søvn. I forbindelse med sådanne ændringer omdøbt klinik. Det blev kendt som Boston Institut for æstetisk medicin. En vigtig begivenhed fandt sted i 2015. den amerikanske gren af klinikken dukkede op i en anden russiske by - St. Petersborg. Patienter kan ikke sætte spørgsmålstegn ved de faglige kvaliteter af de fagfolk, der arbejder her. Boston Institut for Æstetiske Medicin afholder månedlige kurser for læger, introducerer de udviklende teknologier af medarbejdere og deres fordele.

Fordele rådighed til klinikken

En af fordelene ved instituttet er det faktum, at her indsamles unikke specialister fra hele verden. De er professionelle i deres felt. Nogle af de russiske læger endda overgå deres amerikanske kolleger, hvilket er grunden til skaberne af planen om at bringe klinikken i Rusland til behandling af udenlandske statsborgere, der har alvorlige lidelser og sygdomme.

Blandt fordelene naturligvis omfatte avanceret teknologi. Deres tilstedeværelse viser anmeldelser om klinikken. Boston Institut for Æstetiske Medicin er udstyret med den nyeste videnskab og teknologi. Der er moderne diagnostiske og terapeutiske enheder, håndhæve sikkerheden og nye metoder til smertelindring. Alle elementer, der er nødvendige for restaureringer (kroner, finér) lavet specielt i Canada, en af de bedste laboratorier i verden.

En anden fordel, der har Boston Institut for Medicinsk Aesthetic - denne integrerede tilgang til behandling. Til en person føler sig godt, var tilfreds med resultatet, skal du gemme ham fra de ulemper, som påpeger han. For eksempel har nogle patienter kommer til at helbrede dine tænder og foretage nogle ændringer på dit ansigt. For at løse dette problem, på klinikken, er der en tandlæge og plastikkirurg. Sammen planlægge og udføre behandlingen, som gør det muligt at opnå maksimale resultater.

Funktionel og æstetisk tandpleje

Dette er en af de tjenester i klinikken. Boston Institut for Æstetiske Medicin i Moskva og St. Petersborg tilbyder en hurtig og mest komfortable tandbehandling. Den består normalt af 3 faser:

 1. Et besøg hos lægen. På dette stadium, eksperten undersøger mundhulen af patienten, der tilbyder behandlingsmuligheder, vælger en passende farve til fremtidige strukturer, deres formular.
 2. Fremstilling af tænder. Lægen fjerner en patient gammel og etablerer nye pakninger. Hvis der er planlagt installation af finér, er de humane tænder sat på midlertidige strukturer.
 3. Afsluttet behandling. I det tredje besøg hos lægen sætter patienten blivende tænder design, lavet konkret form, størrelse og farve.

Tjenesten funktionel og æstetisk tandpleje omfatter også en korrektion af okklusion, professionel tandblegning, behandling af dysfunktioner i kæbeleddet, forebyggelse af tandkødssygdomme, afskaffelse af dårlig ånde. Alle procedurer gennemføres uden frygt og smerte, fordi specialister bruge anæstesi når det er nødvendigt, sedation eller unik metode NuCalm. Sidstnævnte refererer til at lytte til særlig musik, befordrende for afslapning.

Maxillofacial og plastikkirurgi

Institut for listen over tjenester er inkluderet maxillofacial kirurgi. Klinikken har specialister, der behandler frakturer af kæber og fjerne eksisterende fejl, udfører knogle plastikkirurgi, kirurgisk korrigere bid, fjerne de diagnosticerede tumorer i spytkirtlerne.

Boston Institut for Æstetiske Medicin, St. Petersborg og Moskva tilbyder også plastikkirurgi:

 • mammoplasty (øge eller mindske bryst, korrigere asymmetri);
 • streng løft krop og ansigt;
 • fedtsugning og maveplastik;
 • behandling af åreknuder;
 • løfte- og fedt injektion, lipofilling anvendelse PRP (humant blodpladerigt plasma med vækstfaktorer).

Sund Sleep Clinic

Enhver person er en god stemning og velvære på daglig basis kræve omkring 7-8 timers sund søvn. Grundene til, at en person ikke får nok søvn, er forbundet med søvnapnø (afbrydelse af vejrtrækning under søvn), snorken. Til behandling af søvnforstyrrelser er der etableret en særlig klinik på Instituttet.

Det har specielt udstyret soveværelser til patienter, hvor undersøgelserne er:

 • mand inden jeg går i seng er forbundet til apparatet;
 • enheder rekord respiratorisk flow, snorken, kropsstilling, elektrokardiogram og så videre d..;
 • Alle oplysninger til computeren, hvorpå der er gemt til yderligere analyse.

Andre fagfolk i klinikken

Boston Institut for Æstetiske Medicin (Moskva og St. Petersborg) tilbyder tjenester og andre specialister:

 • Ørelæge. Af dygtige behandlet med problemer såsom tinnitus, nedsat hørelse, kronisk rhinitis, laryngitis, pharyngitis, sinusitis, frontal bihulebetændelse, maxillary sinusitis og så videre. D.
 • Osteopat. Denne læge i aktiviteten ikke bruger nogen medicin eller invasive procedurer. Diagnose og behandling, han optræder med sine hænder. Osteopatisk korrektion modtagelig for alle funktionelle problemer - smerter, der opstår i hovedet og ansigtet, træthed, sygdomme i indre organer og bevægeapparatet.
 • Kinezioterapevt. Kinesiotherapy - en form for fysisk terapi. Fagfolk, der arbejder i klinikken, og gennemfører undervisning for patienter, opfordrer dem til nogen øvelser til at udføre derhjemme.

Nogle specialister klinikker

En af klinikken specialister - Konstantin Ronkin. Han er grundlægger og præsident for Boston Institut for Æstetiske Medicin. Ved amerikanske specialister, patienterne lave en aftale i løbet af den æstetiske genoptræning, behandling af dysfunktioner i kæbeleddet, bid patologi. Konstantin Ronkin er den bedste specialist i Rusland, fordi det har udviklet en masse avanceret dental teknologi, har indført nye begreber og teknikker.

En anden grundlægger af Institut - Ivetta Shvartsman. Hun er specialist i æstetisk rehabilitering, behandling af søvnapnø og bid patologi. Ivetta Shvartsman har en status Premier Provider Super Elite. Han blev tildelt et mindre antal læger i Amerika. Denne status viser, at Ivetta Shvartsman er en af de bedste specialister.

Priser for ydelser på klinikken

Boston Institut for æstetisk medicin til behandling af niveau priser, dental restaurering og plastikkirurgi er klassificeret som "premium". Udgifterne til nogle tjenester som følger:

 • et besøg i den amerikanske specialistrådgivning på nogle spørgsmål og behandlingsplan vil koste 12.600 rubler i Moskva og i 9450 - i St. Petersburg;
 • besøg til den russiske ekspert, er valget af en passende behandling regime vil koste 4.140 rubler i Moskva og i 3465 - i St. Petersborg.

Udgifter til andre tjenester rådes til at kontrollere på telefonen eller personligt, kommer til Boston Institut for Æstetiske Medicin. Prisen alene kan ikke forudsiges, er det umuligt at afgøre, hvor mange penge vil blive brugt. Den omstændighed, at behandling er designet til at imødekomme individuelle kriterier og patientens ønsker.

Boston Institut for Æstetiske Medicin: anmeldelser

Alle patienter, der besøgte klinikken, forlade positive tilbagemeldinger om de specialister. Under et besøg i instituttet i mennesker er der ingen frygt. Atmosfæren er meget behageligt. Behandlingen foregår uden smerter, fordi lægerne har tendens til at gøre patienterne føler sig godt tilpas, kan slappe af. Positiv feedback er efterladt en masse mennesker, der har haft alvorlig sygdom. Instituttet sådanne patienter på kort tid var i stand til at slippe af med deres problemer, til at korrigere deres udseende til de ønskede resultater, bringe et smil til den ideelle tilstand.

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at Boston Institut for Æstetiske Medicin (BIEM) - dette er det sted, hvor arbejdet virkelig sande fagfolk. De tilbyder effektive løsninger på de eksisterende problemer med ønskerne fra patienter og deres økonomiske forhold. udtalelser fra mennesker, der søger hjælp har altid lyttet og diskuteret. Efter behandling specialister give vigtige råd og tilbyde et kursus om hygiejniske foranstaltninger og pleje.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.