SundhedMedicin

Som sker befrugtning?

Som sker befrugtning? Selv for ti år siden dette kunne kun gætte, men nu med hjælp af supertechnologies disse processer kan endda ses.

Til at begynde, lad os i starten af processen - modningen af oocytter. De modne i æggestokkene, der nærer dem med alle de nødvendige materialer. Takket være dem, stimulerer processen med vækst og modning af oocytter. Ikke langt bagefter, og hårsækken, der omgiver ægget - det også aktivt voksende, og brister og frigiver et æg ind i bughulen når en vis størrelse. På dette tidspunkt, de hormonelle systemsignaler frynsede tragt i æggelederne , at ægget er allerede ud, og det er tid til at "vende tilbage til folden." Tragt, som en støvsuger, dens udsving fiber tiltrækker ægget i æggelederen. Hvis en eller anden grund sæd og æg er ikke fremme i livmoderen, men forbliver i røret, så er dette kaldes en tubal graviditet eller ektopisk. Denne anomali, hvori under væksten af zygoten rør brister, så læger fjernet sådan embryo.

Den æggelederen er oftest æg og sperm mødes og processen med befrugtning. Denne proces er meget tidsfølsomme, da ægget lever for omkring en dag, og den sæd bliver til skattede område i cirka seks timer.

I løbet af denne tid, det får kun de stærkeste, mest levedygtige sædceller. På den måde, de støder på en lang række forhindringer. En af dem - den cervikale slim, som bliver tyndere i konsistens under frigørelsen af ægget. Derfor er kvinder føler under ægløsning stigning vaginal fugtighed, et lidt større antal lys gennemsigtig udledning. På spidsen af spermhovedet er særlige stoffer som opløser ægget væg. Før opstår befrugtning, disse midler interagerer med hinanden og stien åbnes indad sperm. I videoen, det sker hurtigt nok, hvis sæd ind i ægget snoet deres spiralbevægelse af halen. Dette danner en tidlig embryo formular - zygote. Allerede på dette tidspunkt sperm, sammenlægning sammen, bringer de 23 kromosomer ved genetiske informationer, som sammen med resten af ægget kromosomer vil bestemme den videre udvikling af fosteret. Når sperm trængt ind i ægget, shell det bliver mere tæt, hvilket forhindrer yderligere indtrængning af sædceller.

Når befrugtningen sker, at hormonelle system reagere hurtigt på skiftende situationer. Kroppen får det signal, at undfangelsen har fundet sted. Er det muligt at føle befrugtning? Uanset hvordan det lød barsk, men på ingen måde ved undfangelsen, kroppen ikke vide det. Først efter vil der være andre trin, vil en kvindes krop begynder at føle de tidlige tegn på graviditet.

Hvis befrugtning har fundet sted normalt, den zygote ned æggelederen til livmoderen, som er under indflydelse af hormoner allerede forbereder sig på at modtage embryoet. Det tager omkring seks dage, og zygote "vælger et sted" et par dage stadig i livmoderen. Endometrium på dette tidspunkt er blevet helt tyk, løs - ethvert sted er klar til at tage en zygote. I de fleste tilfælde, er det fastgjort til den forreste eller bageste væg af livmoderen, og efter endnu en uge zygote nedsænkes fuldstændigt i moderluden lag. Alt dette tidspunkt embryoet fødes af hvad leveret ægget follicle - gavnlige næringsstoffer - fedtstoffer og proteiner. Når befrugtningen sker, og sætte sig fast i livmoderen, moderkagen begynder at udvikle og begynder en ni-måneders gestationel periode af udvikling af barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.