BilerBiler

"Toyota Tundra" - som har forberedt os nyt?

Vel vidende om partiskhed af amerikanerne til store køretøjer, virksomheden "Toyota" i 1999 vovede at komme ind på det amerikanske marked med sin fulde størrelse pickup 'Tundra Toyota. " På grund af sin terræn, kvalitet og relativt lave omkostninger, denne model er stadig populær i USA.

Den første generation af biler "Toyota Tundra" er udstyret med to powertrains: den sædvanlige 190-hestekræfter, 3,4-liters i, og kraftfulde "monster" i 245 hk På dimensionen af den japanske lastbil indtager en niche mellem pickupper "Ford Siries" og "Dodge Ram 1500". Styling og design "Tundra" er forenet med off-road bil Toyota Sequoia.

"Toyota Tundra" -2013

Opdateret pickup truck blev afsløret på Chicago Auto Show i 2013. Modellen er skabt specielt til det nordamerikanske marked, og kun vil blive produceret i USA. I russiske forhandlere "Tundra" officielt vil ikke blive solgt, men pick-up kan nemt købes på det område af Rusland, bestilling af en bil fra udlandet.

Ser ny pickup

Udseende af bilen "Toyota Tundra" udviklet af californiske designere. Som et resultat, den pickup modtog en karakteristisk amerikanske træk. Kraftfuld, aggressivt udseende, den forreste ende giver det en lighed med den mastodont. Og størrelsen af denne kæmpe er en af de største i sin klasse. Køretøjets længde modifikation Crew Max 5,8 meter. Denne version er den mest komfortable og rummelige.

Sammenlignet med modellen i udseende dorestaylingovoy pickup er der sket betydelige ændringer. Det reducerer højden af kølergrillen, men dens bredde forøges. Som følge heraf har lys bliver mere kompakt. Hood fik en krom stribe visuelt udvide størrelsen af radiatoren og giver bilen et par skummel udseende. Den forreste kofanger er blevet levende.

Markant ændret og kroppen. Bliver mere og mere voluminøse hjulkasser og vinger havde strenge relief. Aft ændret form markeringslygter, og kommer til at ligge på bagklappen stemplet fordybning. På trods af sin respektabel størrelse, den opdaterede pickup "Toyota Tundra" begyndte at se ikke så arrogant og tung som sin forgænger.

interiør

Hvis udseendet var der lidt forandring, har den opdaterede bilens interiør ændret sig dramatisk. Førerpladsen er blevet mere ergonomisk, efterbehandling materialer - højere kvalitet. Hele interiøret er designet i stil med "toyotovskih" SUV'er. Kvalitet plast, naturlig læder trim, kontrasterende indsatser på den massive frontpanel, store knapper - alt dette effektivt allokerer vælge blandt de "klassekammerater".

Førersædet, men som han SUV, der er designet til en meget stor mand. Gennemsnitlig størrelse chauffør risikerer "drukne" i en volumen stol, og ikke at "flyve ud af sadlen," han bliver nødt til at holde fast i rattet. Sædet er komfortabelt, men der er ikke engang en antydning af sidestøtte.

Rattet er en stor, multi-funktionelle. Instrumentpanelet er overskuelig med store ringer og skærmens kontrast. Placeret på konsollen skærmen multimedia-system, og lige under - klimaanlæg.

Tekniske specifikationer for bilen "Toyota Tundra"

For en nyindrettede version af SUV er kun tilgængelig benzin drivaggregatet linje. Dieselmotorer er ikke til stede. Den mest svagt fire-liters motor anses for at være 270-hk motor. Den leveres med en fem-trins korobkoy- "automatisk".

Den mest "ladet" modifikation af pickup truck fik under hætten 5,7-liters enhed til 361 hk Samlet denne "monster" dedikeret seks "automatisk". Appetit på imponerende motor. I mixed mode, den har brug for mindst 18 liter brændstof per hundrede kilometer. Men imponerende ikke kun brændstof, men også omkostningerne ved denne version af bilen "Toyota Tundra". Prisen for hele Crew Max starter fra 31 000 $.

Ifølge eksperter IIHS gennemførte crashtest afhentning "Toyota Tundra" viste, at SUV er det højeste sikkerhedsniveau i sin klasse af køretøjer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.