BilerBiler

Ford Focus 2: restyling. Beskrivelse, modifikationer og komplette sæt

I 2008 Ford bemærkede årti Focus model, fremkomsten af en nyindrettede version af sin anden generation. Nye teknologier, vil udbredelsen af den opgraderede maskine gør det muligt at konsolidere sin førende position på markedet for mellemstore biler. I 2011 kom den tredje generation af bestselleren, men i dag er det ikke bliver genstand for vores diskussion, nemlig Ford Focus 2, som fandt sted i 2008, nyt design.

Populariteten af modellen

Siden den første "Focus" i Europa alene har solgt omkring 5 millioner eksemplarer. Maskinen er betydeligt påvirket verden af bilejere, og bevis for, at er titlen "Car of the Year". I Europa har den model, modtaget mere end 80 forskellige priser. Desuden er det vel bevist i de amerikanske og asiatiske markeder.

I slutningen af 2007 begyndte jeg at blive markedsført Ford Focus 2 hatchback (tre- og fem-dørs) og vogn. Og i begyndelsen af 2008, lineup restyled udgave tilføjet en sedan, cabriolet og sporty udgave med indeks ST.

kinetic design

De vigtigste nyskabelser i forbindelse med udformning, Ford Focus 2. restyling rørt ikke kun kofangeren og risten (som gør det store flertal af producenter), men også en kompleks krop ændret sig. , Fik vi således næsten en ny bil. Til design grundlag det overordnede tendens i virksomheden, der blev kaldt "kinetic design".

Ifølge producenten bil, de ville bilen, på den ene side blev opfattet som en opdatering "Focus", og på den anden - som en strålende repræsentant for den nye generation af biler "Ford". Som et resultat - en imponerende krop med udtryksfulde linjer, hvilket understreger den dynamiske Ford Focus 2. restyling bragte det ydre af modellen til de tendenser indeholdt i den tidligere udgave af Ford Mondeo og de andre medlemmer af familien.

salon

Den indvendige restyling "Focus" i 2008 har fokus på at forbedre kvaliteten af materialer og komfort niveau. Disse ændringer er iøjnefaldende på grund af bløde dørpaneler, kombiinstrument opdateret, ændret søjle, knapper vinduer og regulator bakspejle. De dyrere modeller, er der også en høj kvalitet læder, og i top - blå tonet glas.

Det nye center konsol under navnet Premium modtaget øget funktionalitet og interessant design. Den er tilgængelig for de dyre modeller, og som en mulighed for billig. Konsollen indeholder armlænet, handskerum et volumen på 4 liter, to kopholdere med gummimåtter, kortholderen og for mønter. Dens bageste del består af et rum i ting af passagerer og sokkel 230 volt (som en mulighed). Den er velegnet til enheder med kapacitet mindre end 150 watt. Siden begyndelsen af 2008, er konsollen også inkluderet Ford Power-knap placeret i nærheden af gearstangen. Det giver dig mulighed for at starte bilen uden nøgle.

Tag Ford Focus 2

Bagagerummet af vores helt afhænger af ændringen af kroppen. Den mindste kuffert modtaget en cabriolet - kun 248 liter. Lastrummet luge har lidt mere volumen - 282 liter. Nå, ledere af startdiskenheden blev sedan og vogn - 467 og 475 liter, henholdsvis. På trods af den lille kuffert, Ford Focus 2 hatchback nyder stadig stor popularitet og findes ofte i byen. Tilsyneladende, købere imponerer med sin interessante ydre af agterstavnen. I øvrigt, sports-version af "ST" vypolnyatesya også i et sådant organ.

af teknologi

Ford Focus 2, som var genstand for en nyt design af vores samtale i dag, findes i fem versioner: Ambiente, Trend, Ghia, Titanium og ST.

Restyling af anden generation af "Focus" præsenterede ham med mange nye funktioner lånt fra de opdaterede (dengang) modeller Mondeo, Galaxy og S-MAX. For eksempel vil et system Ford Easyfuel, som forhindrer køretøjet tankning substandard brændstof.

Til bil audio system kan tilsluttes forskellige enheder via slot er 3,5 mm og USB-port. Hertil kommer, at bilen har et SD-kort slot, der giver afspilning af MP3-filer. Kabinen har også stemmestyring, tilslutte via Bluetooth og en 5-tommer skærm af navigationssystemet. Selv efter 8 år, vi kan sige, at udstyret er ganske god, så tuning Ford Focus 2 er som regel kun gælder for det ydre.

sikkerhed

En af de vigtigste fordele ved den "Focus" og generelt hele virksomheden anses for at være en kompromisløs tilgang til sikkerhed. I dette tilfælde, det indebærer brug af intelligente beskyttelsessystem og seks airbags som et minimum. Standard version af bilen omfatter ESP stabilitet systemet med trækkraft kontrol og automatisk aktivering af de bageste lyssignaler i tilfælde af nødbremsning. Og det foreslog et dæktryk skærm. Blandt gemt siden sidste version af sikkerhedssystemer kan skelnes: en standard ABS, en forstærket sikkerhed kapsel og Emergency Brake Assist. Dette hjalp med at sætte maskinen til at vinde 5 stjernet EuroNCAP rating.

Der er også flere valgfri sikkerhedselementer: AFS-systemet, herunder halogen forlygter, Quickclear funktion giver hurtig opvarmning af forruden, og xenon forlygter.

Teknisk og kørsel kvalitet

Som i tidligere versioner, er "Focus" 2008 meget godt forvaltet. Anvendelse af lav viskositet gearolie væsentligt reduceret støjniveauet i kabinen.

I denne model effektivitet og dynamik af manuel transmission kombineret med automatisk brugervenlighed. Transmission Ford Power Shift, der er installeret på bilen siden 2008, er en innovativ dobbelt kobling automatgear med fem gear. Den tilbydes i tandem med to 2-liters dieselmotorer Duratorq TDCi. Den første udvikling 136 hestekræfter, og den anden - 110.

Vi bør også nævne en anden motor, hvis vigtigste opgave - et lavt brændstofforbrug er en god indikator for dynamikken. Modeller med denne motor kaldes Focus ECOnetic. Volumenet af enheden er 1,6 liter, power - 109 hestekræfter. Dens design forudsætter et filter til tilbageholdelse af sodpartikler. Sådan motor bruger kun 4,3 liter til 100 km, hvilket svarer til 115 gram carbondioxid hvert 1. kilometer. En 90-stærk udgave ECOnetic udleder alt 114 g / km.

Ford Focus 2 - restyling

Anmeldelser for denne bil 8 års eksistens, har opnået overvejende positive. Som noget problem (til en rimelig drift, naturligvis). Blandt problemerne med kraftværket kan identificeres kun to-masse svinghjul, som nedbryder hurtigere end koblingspladerne. Transmission fungerer godt, selv efter 7 års drift. Elektriske fungerer gnidningsløst, og eventuelle problemer.

Nogle wearers klager over et tyndt lag af maling. Men de vigtigste drivkræfter for antallet af hans lovprisninger, siger, at i løbet af de års drift er opstået korrosion, slår sig andre problemer. Måske er denne rolle spilles af den samling, der blev afholdt i mindst tre lande.

Efter flere tusinde køre nogle bilister gøre chip tuning Ford Focus 2, som gør det muligt for eksempel at reducere forbruget allerede lavt brændstofforbrug.

konklusion

Målet med udviklerne af denne model var den bil, der kombinerer smukt udseende og fremragende håndtering. Det er kendt, at en af de faktorer, der har bestukket kunder i tidligere versioner, har en lav pris. For at holde ledelsen i segmentet, har designerne tages behørigt hensyn til Ford Focus miljøresultater og brændstoføkonomi 2. Pris b / en "Focus" afhænger af tilstanden og typen af karrosseri: cabriolet værd 500-700 tusind rubler, sedan - 250-240, hatchback og vogn - omkring 200-500 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.