RelationerMød

Bride, eller drømme til virkelighed

Om den udenlandske forlovede jeg først troede, da min ven, som emigrerede til Tyskland under programmet reparation jøderne i 2004, kom på besøg sikkert flyttet hjemmefra. Dækning af europæisk glans, glat og meget selvsikker kvinde, nedstammer fra flyet, lidt minder om Natasha, der forlod der, så jeg er på hendes baggrund (typisk fungerer som en "smuk ven") eller anden måde falmet.

Den anden "klokke" ringede ud, når jeg gik til at se hende i Hamburg og indså, at jeg ønskede at bo i Europa, også. Jeg forstår, at der er et godt, hvor vi ikke gør det, men jeg er så træt af sløvhed af vores boligområder, snavs på gaden og fra uhøflighed mennesker! I sidste ende, jeg er træt af at stå ved busstoppesteder venter på offentlig transport, gad sporvogn vil ankomme eller ej! Jeg ønsker at være i stand til at ændre bilen efter 3 års brug, og ikke til at reparere sine 10 år i træk (det koste mig 5 års "liv med Banken"), jeg ønsker at ride i normale, ikke spyttede elevatorer, i almindelighed, jeg ønsker at være lykkelig liv, som en god burger!

Derfor jeg kom hjem, havde jeg ikke spilde tid forgæves og begynde at aktivt søge ægteskab agenturer, der fokuserer på dating. For at være ærlig, det tog en masse tid - men jeg fandt en dating bureau, får mig sit kontingent af bejlere.

Inden for 2 dage modtog jeg det første brev fra Schweiz, men gommen blev malet sig så levende, at umiddelbart rejst spørgsmålet: "Hvorfor er han stadig en bachelor, han siger," Men for at huske i lang tid næsten glemt engelsk ( og i mangel af de bedste tilbud), jeg sluttede med ham i samtale. Når "brud" ønskede ikke at gå til "Skype" mode, har mine sidste tvivl forsvandt - ramte epistolary genre elsker, hvis ægteskab er bare ikke interesseret. Så kom et par breve, hvor forfatterne var tydeligvis ikke "helte i min roman", men i seks måneder aktiv korrespondance jeg identificeret ni kandidater for potentielle bejlere, der passer mig i alle henseender.

Med dem, gik jeg til at snakke med "Skype". Selvfølgelig, i første omgang det var forfærdeligt svært, fordi engelsk er mit ikke så varmt. Og så måtte jeg sørge for, endnu en gang, at udenlandske dating er ikke anderledes end vores - alle lidt fib, så de to mænd "droppede ud" sig selv (jeg har ikke fornærmet - de dømte mig fra et fotografi af 5-årige skudt i én af de bedste perioder i livet), fra de tre jeg gav mig selv. På internettet er bedrager alle, men et par tage væk et par kilo, eller et par år - er én ting, men at ligge uforskammet - det simpelthen ,. Og her blev jeg kontaktet af fire kandidater. Vi kunne tale i timevis, men jeg blev revet gift i udlandet, så jeg besluttede at tvinge problemet en lille smule, og ægteskab agentur organiseret deres ankomst "på min territorium", dvs. Moskva.

I princippet alt gik fint. I løbet af denne tid var jeg i stand til igen at huske, at jeg er en kvinde, og ikke "tante," Jeg hørte en masse komplimenter ud over en storslået buket, og vigtigst af alt, det viste sig, var jeg godt dyrket ekspert på engelsk for de sidste seks måneder! Men der var tidspunkter, hvor jeg nu ikke kan huske uden latter. For eksempel er en kandidat var på en dato i rubashke- "Hawaii-skjorte" og shorts! Jeg forstår højden af sommervarmen, men alle de samme - du kom, "bruden", så være værdige til at kigge på passende vis! I "kjole flashily" som en ferie, og til sidst tog rollen-talende guide hele dagen på de 9-tommer hæle, og desuden om aftenen mig med sådan cavalier ikke tilladt i restauranten, måtte nøjes med en lille cafe. Men resultaterne, Peter ikke gjorde det, så den næste dag venter på mig i blændende Panama, og de konklusioner, jeg havde at gøre.

Og det andet var jeg ikke så sjovt: efter en kongelig middag i en af de bedste restauranter i Moskva, han ønskede at fortsætte, men køn var ikke en del af mine planer, som er meget såret Hank. Da det er bogstaveligt talt øjeblikkeligt fløj al glansen af civilisationen, og jeg instinktivt følte, at denne mand er bedre ikke at spøge. Godt, vi var i en overfyldt sted, så jeg vendte rundt og venstre, men i morgen (jeg var nødt til at ledsage ham til lufthavnen) piger administratorer sagde, at han hurtigt fundet mig en erstatning i skikkelse af de lokale prostituerede. På det, det var forbi. Jeg er rene af hjertet førte ham til lufthavnen og sikkert glemt.

Det næste skridt var min tilbagevenden besøg - til Canada (Toronto) og Østrig (Salzburg). På dette tidspunkt, de to mænd, jeg elskede, og jeg vidste ikke, hvem de skal vælge. Begge var positiv i alle henseender, venlig, følsom, blid ... Generelt, kvinden, der skulle vælge mellem to værdige kandidater skal forstå mig. Jeg besluttede, at en tur til prik på «jeg», så først gik til Canada. Der var alt stor - Mark formået at give mig en rigtig eventyr, der minder om en romantisk film. Men desværre, jeg følte ikke den gnist, der antænder hjerter af mennesker.

I Salzburg, blev jeg flyve med et tungt hjerte, fordi de indser - hvis og Felix, jeg ikke føler sig tæt og brand, så igen nødt til at vælge ... Men så snart han mødte mig i lufthavnen og sagde i russisk: "Hej" - Jeg indså, at vil gerne bo med det, at leve sammen i et stort hus, opdrage børn og gå tur med hunden, en stor hund. Måske Felix følte mit humør, så du skal ikke sige noget vrøvl, og bare krammede og kyssede for rigtige, første gang i alle vores bekendtskab. Jeg troede aldrig, at jeg ville have ønsket, "konge af diamanter", min passion var "spader", og så har jeg ikke genkende sig selv. Jeg var ligeglad, han ville gifte sig med mig eller ej, jeg glemte deres merkantile planer om at bosætte sig i udlandet, jeg ville bare være sammen med ham ...

Og min drøm gik i opfyldelse, gjorde han mig et tilbud, og vi er nu i gang. I august, lige efter min fødselsdag, vores bryllup, og nu er jeg, det vil sige, vi er færdig med alt papirarbejdet i Moskva og flyve væk for evigt i Salzburg, fordi der vi venter på et stort hus, men det er tom, så vi har endnu til at føde børn og købe en stor hund ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.