Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Drunk eclair" - to formater i en cafe

Navnet "Drunken eclair" lyder lidt sjovt for institutionen. Hvad ligger der bag det - en bar eller kage shop, af hvilken grund der er et besøg værd? Læs om det i artiklen kan være.

koncept

Dette etablissement kombinerer to formater: Gastrobar og tearooms. Hvis det passer til "Tearoom" spørgsmål ikke opstår, er det helt klart, at vi kan forvente fra det, så det er hvad Gastrobar?

Det er virkelig temmelig nyt og stadig usædvanlig tendens i restaurationsbranchen. Dette er primært en bar med en række lækker mad. Hvis vi sammenligner med de sædvanlige pubber, forskellen er på menuen. Linjen er normalt et lille udvalg af fødevarer er begrænset til lys og tilstrækkeligt ensartede snacks.

Ideen til at supplere bar kort gourmet mad først kom op med ejerne af virksomheder i Det Forenede Kongerige i 1990. Rusland hentet ideen kun i midten af 2000'erne. Da gastrobary langsomt spredt over hele landet. "Drunk eclair" - en af dem.

Men her ejerne er gået videre. Ulempen ved konventionelle gastrobara er, at valget af desserter i dens meget beskedne. Det blev derfor besluttet at tilføje formatet af tesalon. Som et resultat af denne forvirring er opstået næsten universel institution, der er tilbøjelige til at appellere til en bred vifte af gæster, herunder børn.

interiør

Cafeen to værelser. Den ene kaldes "White Hall". Hans situation er forbundet med det franske Provence. Delikat, cremet nuance af vægge, gulv og loft. Som dekorationer - mange fotografier i rammer, lamper i form af lysestager og stearinlys, sofaborde med udskårne ben, og endda lidt hvid cykel med en fletkurv hængende på væggen. Atmosfæren en lille dukke, lidt slik, hyggelig, rørende. Det supplerer den atmosfære af blødt, varmt lys.

Den anden hal kaldes "Blue". Situationen er typisk for en pub. Den mørke farve på væggene, træmøbler spejlvægge, dæmpet lys. Som dekoration - portrætter af "Beatles", Vysotsky plade. Stilfuld, strengt, intet mere. I dette rum elsker at møde fans, fordi her kan du se sportsbegivenheder.

To haller - to forskellige verdener, kontrast og modsigelse. Takket være denne cafe er ved at blive en universel mødested for forskellige formater: til frokost med børnene eller en familie middag, til et forretningsmøde til en business frokost, til en sjov aften med venner eller en romantisk i andet halvår. her er også godt at kigge efter en kop kaffe og slappe lidt af.

Cafe tilbyder tjenester og banket service til enhver festlig begivenhed. Der helligdage tema, periodisk samles for at spille brætspil.

Mad og drikkevarer

I menuen - retter i europæisk køkken, fransk og russisk, forfatteren. Saftig bøf med bagt kartoffel og baby-grøntsager til pynt, fisk og fjerkræ, grøntsager, originale lette snacks og salater. Gourmet retter fodres og stor smag, selv en forretningsfrokost. For eksempel salat med kylling lever og solbær sauce. For dem, der klæber til vegetarisme, at udvikle en separat menu.

Cafeen - et stort udvalg af desserter, der får meget høje karakterer fra besøgende og gode anmeldelser. Især notere eclairs, der smager som hjemme.

Baren liste - et stort udvalg af øl, destilleret spiritus og cocktails, der er sodavand, te og kaffe.

Prispolitik adskiller tilgængelighed og demokratiske karakter, der gør besøge steder endnu sjovere.

Cafe "Drunk eclair": Adresse

Anlægget er placeret i den Meshchansky District (CAO) i Moskva. Adresse: Prospect Mira, BC 6. Det Meliora plaza. Cafe er placeret i stueetagen. Den nærmeste metro til cafe "Drunk eclair" station - "Sukharevskaya". Telefon: (495) 607-58-37.

For dem, der foretrækker at rejse med bil, er der parkering i nærheden af bygningen. Gæsterne kan bruge internettet, hvis det er nødvendigt, da institutionen har gratis vayfay.

Besøgende vil være her hver dag fra elleve om morgenen. På fredage og lørdage, cafeen er åben indtil seks om morgenen, andre dage lukker ved midnat. Der serveres Frokost fra 12.00.

Cafe "Drunk eclair": anmeldelser

Besøgende værdsætte institutionen er ikke dårligt. Til ressourcer til at indsamle tilbagemeldinger, "Tripadvizor" udstillet score fire point. Gæster skrev, at cafeen "Drunk eclair" hyggelig atmosfære, især godt her at tilbringe tid med venner om aftenen. Meget ros desserter, især de hjemmelavede eclairs, siger de, at maden godt og varieret, er der masser at vælge imellem. Tjente hurtigt og effektivt, atmosfæren er afslappet og positiv. En anden fordel ved caféen kaldte dens placering. Nær centrum, ved siden af metrostationen, meget praktisk. Glem ikke at rose de overkommelige priser.

"Drunk eclair" - cafe (Moskva er fuld af sådanne institutioner), som vil appellere til dem, der foretrækker stille og ikke overfyldt situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.