Mad og drikkeOpskrifter

Opskrift på en varm sandwich af muffin og ost kiks

Opskriften på en varm sandwich er en glimrende mulighed for at eksperimentere i køkkenet med hele familien, og også at sprede deres mad, gøre menuen mere velsmagende og ekstraordinær. Opskrifter af varme sandwich med pølse, ost eller koteletter kan virke meget fristende for dig, især hvis du er vant til at spise i caféer og fastfood virksomheder. Måske er det svært for dig at tro det, men med en lille indsats kan du gøre en burger derhjemme meget mere lækker og usædvanlig, end du vil blive serveret i fastfood. Derudover har du samlet alle ingredienserne med dine egne hænder, kan du være sikker på den fremragende kvalitet af din mad.

Opskrift på en varm muffinsandwich

Forbered en kotelet eller steg en kotelet er en simpel opgave, selv for en uerfarne kok. Men den ægte hemmelighed af den duftende hjemmelavede varme sandwich er at bage en bolle for ham personligt. Du behøver ikke bekymre dig, ingen tvinger dig til at stå ved komfuret og taler over en gærde dej. Muffins er hurtige og enkle kager, som, når de er kogte i en sød version, passer perfekt ind i opskriften til en varm sandwich. Tag hurtig tør gær i en mængde lidt mere end en teskefuld. Fortynd dem i 50 gram varmt vand. Tilsæt en teskefuld sukker og sæt et varmt sted i femten minutter. Dette er nok til at aktivere dem. I femoghalvfems gram mælk tilsættes en spiseskefuld smeltet smør, varme, bland godt. Del to hundrede gram mel i to dele. I en, lav en depression og hæld der en blanding af smør og mælk samt aktiveret gær. Rør, tilsæt en knivspids salt. Skab en kugle af blød klæbrig dej. Vent en time, indtil dejen er lidt. Skær derefter små cirkler ud af det, drys bagepladen med semolina (dette vil hjælpe skorpe i fremtidige sandwicher, fristende knap, når de bidder). Læg muffinsne ud. På toppen, drys med en manga. Lad stå i 30 minutter. Derefter steges i vegetabilsk olie. Cool muffinsne og skær dem i halvdelen. Du kan forberede dem på forhånd. Opvarmet i en mikrobølgeovn, de er ikke værre end friskbagt. Også denne opskrift på en varm sandwich kræver, at du tager blød ost, et stegt æg eller en omelet (det skal også afkøles) og et skarpt bacon. God fornøjelse!

Ostede smørbrød. Opskrifter med fotos

For disse burgere skal du også forberede specielle boller på forhånd. Disse er ostekiks fra en usyret dej på margarine. I Amerika er sådanne kager meget populære. Det kan ikke kun bruges til burgere, men også spise blot ved at sprede syltetøj, smør, fløde. Til otte stykker, tag to briller mel, revet på en fin griser hård ost (50 gram), to pinch soda, salt og halvfjerds gram margarine. Du vil også have brug for en bestemt ingrediens, såsom mælk, syrnet med citronsaft, tre fjerdedele af glasset (denne blanding skal først stå i ca. fem minutter). Bland alle løse produkter med hinanden og med en kold hakket margarine. Fyld med sur mælk og ælt dejen. Rul ud i et lag, skær ud cirkler med en diameter på ikke mere end syv centimeter. Bages i ca. ti minutter. Parallelt skal du forberede en æggekage på vandet, blød ost, ristet bacon. Sæt det hele i en kold bolle og nyd din morgenmad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.