Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drøm bog. Blomster i en drøm

Hver aften, en person er i realm af Morpheus og altid drømme, med 90% af dem ikke forbliver i hukommelsen. Drømme afspejler vores bevidste og ubevidste begær. Så Moder Natur har taget sig af vedligeholdelsen af vores nervesystem er i orden. Forskere forsøger at forklare mysterier drømme, men stadig meget langt uforståeligt. Folk tror, at drømme kan forudsige fremtiden, fordi siden oldtiden man mente, at med hjælp af at sove med en mand knyttet højere magt, forsøger at formidle informationen til at advare eller angive den rigtige retning. I første omgang, drømmetydning involveret præster. Deres forklaringer og, senere, andre fortolkere af drømme blev registreret. Så der var en samling af fortolkninger - Horoskoper, hvor interesse ikke forsvinder i dag. På internettet kan du finde en lang række drøm bøger og forfattere, der sammenligner deres fortolkning, at selv træffe beslutning om drømmen.

Langt de fleste mennesker ser farverige drømme, så det er altid godt husket drømmen, hvor scener med blomster. Hvad det siger om drømmetydning? Blomster, som vi ser i drømmen symbolisere vores følelser, planer og håb.

Drømme, hvor drømt om blomster, afhængigt af det synlige i en drøm situation, er forskellige forudsigelser. Nyder en drøm bog. Blomster - friske blomster, hvis drømmen er at velstanden i hjemmet og glæden ved kærlighed. Vokser i haven smukke blomster - en meget lovende drøm, glæde og forudsige hurtige implementeringsplaner. Plantning blomster i sin have - gøre en ædel gerning. Skær friske roser - kommende frieri. Komponeret dig i en drøm buket af forskellige farver - masser af fans. Hvis plotote krans af margueritter - et succesfuldt forhold med din elskede. Hvis du er sniffing blomster - glade begivenheder. Se konservatoriet af blomster - køb af kunstværker eller en behagelig begivenhed.

Og det er ikke altid behageligt, kan du læse den åbne drømmetydning, drømmetydning. De blomster, der vokser på tør jord - til de sørgelige begivenheder. Hvis du fjerner de visne blomster, betyder det i slutningen af en lang roman eller helbredsproblemer. Hvis du drømt om valmuer - fristende godbidder, der vil bringe skade. Hvis du drømmer om en buket påskeliljer - godt kendskab til egoistiske og sebyalyubtsami, som om en drøm buket samlet af hvid krysantemum - du ofrer kærligheden på grund af stolthed. Hvis du går langs alléen, der sidder med gule og hvide krysantemum - en længsel efter en gammel kærlighed. Lily omgivet af frodige løv - tidligt ægteskab og efterfølgende adskillelse derefter eller behagelig begivenhed.

Mange legender er forbundet med de første forårsblomster - vintergækker, der bruges til at blive kaldt søvn-græs. Den fortæller os en masse interessante drøm bog. Blomster bragt med aftenen dug, sat i et glas vand og ventede på fuldmåne. Den første forekomst af månen sætte blomsten under hovedpuden - hvis drømmen om et barn, dreng, pige, eller et kæledyr - at være lykke, hvis noget andet - være problemer.

Det er ikke langt fra noget, der kan fortælle drømmen bogen. Blomster vokser i soveværelserne, der bor meget tæt på manden, så mange drømme er langt mere tilbøjelige end resten af planten. Her er, hvad de sagde om drømmetydning. Blomster til værelser indbegrebet den psykologiske klima i familien. Når du er i flor, vil huset være glade. Pas godt på dem og vande dem er forsoning. Hvis du drømt om stueplanter i potter eller vaser - det betyder fremkomsten endelig håb og formål i livet. Eller, som det fremgår af en anden drøm bog, indendørs potteplanter drøm til en uventet og generøs gave. En smuk blomst værelse, prepodnesonny i en drøm som en gave, betyder, at der vil være et stort antal fans. Eller, i anden drøm bog, modtaget som en gave en blomst i en gryde indendørs - nyheder af den afdøde i verden anden person. Hvis du drømmer om en attraktiv form for potteplanter - kommende fornøjelse eller betydelig erhvervelse ejendom.

Det er fortsat at ønske, at ofte drømt om, at så tolker drømmen bogen: blomster - velstand, lykke og kærlighed i huset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.