SundhedSygdomme og betingelser

Diffus myokardieændringer

I dagens informationsalderen, er der ingen grund til at forklare, hvad myokardiet. Men stadig - det er tværstribet hjertemuskulatur, der udfører funktionen af sammentrækning af hjertet og blodet pumpe rundt i kroppen. Læsioner, der påvirker alle sine muskelceller er diffuse myocardiale ændringer. De kan være forskellig art, oprindelse, kvalitativ forandring i hjertet muskelceller og symptomer.

Eftersom begrebet "diffuse" henviser til udvikling af ulemperne påvirker celler i hele tværstribede muskler, vil EKG viser forekomsten af sygdommen overalt, i modsætning til de fokale læsioner.

Årsager til diffuse myokardieændringer

Diffus myocardiale ændringer kan forekomme i sådanne sygdomme og tilstande, såsom:

- myocardial dystrofi;

- myocarditis;

- myocardiosclerosis;

- en overtrædelse af vand-salt metabolisme;

- tager visse lægemidler;

- kraftig motion.

myocardial dystrofi

Diffuse ændringer i myocardial dystrofi er ikke forbundet med inflammatoriske læsioner. De vises på fiasko i kemiske og biofysiske processer er ansvarlige for sammentrækning af hjertemusklen. En sådan ødelæggelse af muskelceller anses for at være reversible.

Moderate diffuse myokardie ændringer kan ikke producere mærkbare symptomer, så du kan identificere dem kun på EKG. Mere alvorlige lidelser, der er repræsenteret ved følgende klager: ubehag i området af hjertet, åndenød, træthed og så videre.

Myocardial dystrofi er samtidig sygdom (såsom vitaminmangel, hypoxæmi, myasthenia gravis, myopati, etc.). Det er derfor nødvendigt for effektiviteten af kampen mod denne type af overtrædelser til at identificere det største problem.

myocarditis

kan forekomme diffuse myocardiale ændringer som følge af infektionssygdomme. For eksempel såsom gigtfeber, difteri, influenza, tuberkulose, tyfus og andre sygdomme, der forårsager betændelse i hjertemusklen og de mulige morfologiske ændringer i dens celler. Denne hjertesvigt kaldet myocarditis. Nogle eksperter holde en lidt anden klassificering og omfatter begrebet "myocarditis" myokardie dystrofi.

Tildele infektiøse, allergisk, toksisk og allergisk og infektiøs-toksisk myocarditis, forårsager betændelse i myokardiet. For nogle symptomer. I andre tilfælde er de mest almindelige symptomer - er en svaghed, uregelmæssig hjerterytme eller gevinst, smerter i hjertet område og andre symptomer.

myocarditis behandling er baseret på udryddelse af faktorer, der forårsagede betændelse. I fremtiden terapi sigter mod at fjerne virkningerne af og normalisering af myokardiet som muligt. Naturligvis brugen af kost begrænsning og motion.

myocardiosclerosis

Diffuse ændringer i myokardiet kan resultere myocardiosclerosis. Ved denne sygdom ensartet bindevæv erstatter hjerte muskelceller, hvilket resulterer i en ændring ventiler.

Almindelige symptomer på hjertesygdomme - en takykardi, åndenød, træthed, nat hoste, hævede fødder, og ascites (ophobning af væske i lungerne og bughulen).

myocardiosclerosis behandling er at kontrollere den underliggende sygdom, der forårsagede denne hjertesygdomme. Og også i bevarelsen af de resterende fibre af hjertemusklen og forbedre deres tilstand. Behovet for at eliminere hjertesvigt, begrænsning af fysisk aktivitet og anvendelsen af visse kostvaner. I nogle tilfælde, bevarelse af menneskeliv er kun mulig, når pacemakeren implantation.

I dag er det meget populært at blive den nationale medicin. Men det er værd at bemærke, at i behandlingen af de ovennævnte diffuse myokardie ændringer, kan det kun spille rollen som yderligere foranstaltninger. Beslutningen om at bruge utraditionelle metoder til behandling vedtaget strenge læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.