SundhedMedicin

Sådan helbredelse gastritis

Almindelige sygdomme - gastritis, behandling, der indebærer en nøje overholdelse af specifikke, baseret på den specifikke situation, kosten er de maveslimhindelæsioner. Det er kendetegnet ved inflammatoriske ændringer og er ledsaget af en skarp disregeneratsii udvikling og strukturel tilpasning. Sådanne ændringer fører til progressiv atrofi af maven. I kroniske sygdomme i denne organdysfunktioner observeret ikke kun maven, og andre systemer i kroppen.

Behandling af mave gastritis

Hvis svaret på spørgsmålet - hvordan man kan helbrede gastritis, skal det siges om kost terapi, som er indiceret til behandling af akut gastritis. Efter alt, når den opstår den vigtige rolle, som forskellige ernæringsmæssige fejl, der manifesterer sig ved at modtage irriterende (meget krydret, varm, ru eller dårlig kvalitet) fødevarer, der kan være ledsaget af indtrængen i spiserøret exotoxin, mikroorganismer og alle former for giftige stoffer der er indført med alkohol spiller, spiser svampe eller spirede kartofler.

Desuden er det værd at huske, at akut gastritis kan udløse alle mulige smitsomme sygdomme - dysenteri, eller influenza, og derfor, i betragtning af, hvordan man kan helbrede gastritis, bør beskytte og forgiftning af koncentreret alkalier og syrer, for at undgå alle former for allergiske sygdomme. Dette kan manifestere sig i kroppen af alle mulige INTOLERANS produkter eller lægemidler ( "butadien" eller "salicylat").

Derfor, behandling af gastritis maven involverer anvendelsen af en sparsom kost, er anvendelsen af en fraktionseffekt (fem-seks-tid måltid), hvor fødevarer skal være varm. Dette vil bidrage til en optimal tilstand i fordøjelsessystemet, herunder maven og.

Efter de nødvendige medicinske procedurer er altid foretages umiddelbart ved at udføre en ventrikelskylning og brugen af afføringsmidler, vil det være nødvendigt at anvende den sult, som læger anbefaler at strække sig op til to dage. For at slukke deres tørst, kan varmt vand være beruset eller usødet te. Nyttige og bouillon hofter, perikum og kamille.

Hvis du oplever opkastning eller diarré, som førte til betydelige tab i kroppen væske, er det nødvendigt at tage inde te og urtete med henblik på at normalisere vandbalancen i kroppen. Og at løse problemet - hvordan man kan helbrede gastritis, syg nødt til at vide, at, startende fra den tredje dag i etablerede sygdom, modtager slimhinder supper kan løses, som er fremstillet ved anvendelse af fløde, mælk, smør. Bestemmelse modtagelse kød soufflé flydende korn, mos og gelé.

Hvilken slags kost bør følges for gastritis

Efter nogen tid, kan kosten gradvist udvidet. Sick supplement til din kost retter - dumplings, koteletter, frikadeller, fisk. Du kan bruge magert kød. Anbefalet og buddinger, gelé, pureret havregryn, kartoffelmos, gulerødder og rødbeder.

En uge i kosten kan omfatte purerede grøntsager i form af supper, kogt fisk, hakket frugt, kød og rug, eller den tørrede hvedebrød. Og den, der afgør spørgsmålet - hvordan man kan helbrede gastritis, efter kun to uger vil gradvist flytte til en regelmæssig og sædvanligt kost.

Anvendelsen af lægemiddelbehandling involverer - gastrisk lavage bruge visse afføringsmidler og adsorbenter, som ikke er udelukket og antiinflammatoriske midler. Derudover påvirkes af gastritis administreret vitaminpræparater krop, og det biogene og fermentering. Anvend dem kun på recept, når installerede årsager forværring opstod i maveslimhinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.