Kunst og underholdningFilm

Gosha Kutsenko: filmografi og liv

I dag Gosha Kutsenko - kendte skuespiller og instruktør, bakket op af mere end 120 film. Han handlede aktivt i diverse tv-shows og spiller på teatret. Imidlertid har denne popularitet fik det nemt. For at nå sådanne højder, han var nødt til at gå igennem den tornede vej den unge skuespiller. Tappert og modigt udholdt alle livets prøvelser og herlighed Kutsenko. Filmografi af skuespilleren er misundelse af sine kolleger og beundring af fans.

karriere

Fødestedet for den aktør i Ukraine i familien læge og en medarbejder i ministeriet for Radio. Hans rigtige navn er Yuri, han blev opkaldt efter Gagarin. Men den lille Jura familien eller anden grund kaldes Gosha. Og navnet fast til ham og blev kreativ pseudonym.

Ghosh var en favorit søn, der har betalt en masse tid. Studerede næsten alene fem. Men på samme tid til at dyrke sport - jeg går til at kæmpe. Det er stadig betragtes som en sport og pasform Gosha Kutsenko. Filmografi skuespiller påpeger, at han får rollen som sande mænd.

Kutsenko skoleår begyndte i sit hjemland Zaporozhye, men han senere flyttede med sin familie til det vestlige Ukraine. Efter skole, han træder ind i Lviv Polytechnic Institute. Men at afslutte sin kunstner mislykkes, fordi det når værnepligten alder og går i hæren.

Vejen til en drøm

I Moskva, Gosh skyldes udnævnelsen af viceminister for Radio far af Sovjetunionen. Siden 1988 Kutsenko blev en studerende ved Moskvas Institut for Radio Engineering. Samtidig, den kommende skuespiller forstår, at hans kald - teatret, og beslutter sig for at gå ind i Moskva Art Teater.

Forældre ikke godkende et sådant valg, faderen brugte sine forbindelser og spurgte dekanatet accepterede ikke Gosha. Men han tager en session på instituttet fint og har gjort gældende dokumenter til teatret. Kommissionen ledes af Oleg Tabakov, der kunne lide den ukrainske accent Kutsenko og en lille talefejl - "p.", Hvis han endnu ikke har udtalt brevet Derfor blev den unge mand indrømmede elev.

At lære fra 3 bane, en ung mand finder en soulmate, parret har en datter (foto-lov kone - Marii Poroshinoy - med sin datter, se nedenfor.). Men ægteskabet var kortvarig, kun fem år. Sørgede kampen Gosha Kutsenko. Filmografi, biografi og personlige liv af skuespilleren på det tidspunkt allerede bekymrede snesevis af damer. De var klar til at trøste sin helt.

Tidlig karriere

Den første rolle, som Kutsenko spillet, havde en cameo i filmen "Man of Alpha holdet." Efter eksamen fra Moskva Art Theatre skuespiller står over for den udfordring at finde arbejde. Unge kunstnere, hvor de ønskede at tage lidt. Derfor indtil 1995 ved Kutsenko var kun tilfældige roller, som ikke bringer ham kreativ tilfredsstillelse.

I 2002 Ghosh handlet i hovedrollen i filmen "Anti-Killer", og det er når det fangster op med den virkelige popularitet. Fra dette øjeblik liv er ved at ændre sig dramatisk i Kutsenko. Filmografi bliver bredere, tilføje nye roller hvert år.

Disse forskellige film

Gosha Kutsenko siden 1995 og har i dag et aktivt liv på scenen. Han spillede med i mange film, den mest berømte blandt dem er følgende:

  • "Mor, du ikke bekymre dig" - et eventyr komedie sæt begynder med et bryllup slagsmål. Kampen var resultatet af chikane kriminalitet chef for bruden. En brudgom Sailor ikke tolerere en sådan uforskammethed, og en kamp brød ud. Sailor derefter undslipper, og hans søgen begynder at engagere sig i og politiet, og den kriminelle verden. I denne film fik Kutsenko rollen som Arthur, som forbinder alle dens forbindelser til at opspore flygtning.
  • "Otte og en halv dollars" - Gosha Kutsenko spiller rollen som en indisk. malerier Handlinger taler om Hera creme, der fjerner reklamer, men naturligvis dette er utilfreds. Hans drøm - en fantastisk film. Derfor er det binder sig til bandit ved navn Theodore og lover at fjerne lige gorgeous video på bare 300 tusind for det. Og alt er lige begyndt. Regelmæssigt opdateret med nye bånd filmografi Gosha Kutsenko. Listen er stor nok.
  • "Antikiller 2" - Kutsenko ser ud til seeren som en virtuos af morderen med kaldesignalet "Fox". Han får en ny udfordrende opgave. Hans mål - at kæmpe mod en stor gruppe af terrorister. De ønsker at arrangere angreb i byen med en befolkning på mange millioner. Lis har ingen ret til at begå fejl, for mange liv i sine hænder.

Rolle i "Watch"

Især fans som i science fiction-film Kutsenko. Filmografi skuespiller er rig på sådanne roller, men det mest bemærkelsesværdige var:

  • "Nattevagten" - i dette bånd Goshi Ignat spiller rollen som en tryllekunstner. Filmen fortæller om krigerne af lys og mørke, som en eller anden grund ser Anton Gorodetsky. Af denne grund er det skæbnen for menneskeheden i hans hænder. Anton vælger den lyse side og begynder at kæmpe med de mørke kræfter. Af disse roller er ikke specielt fortæller Gosha Kutsenko. Filmografi (komedie, krig, melodrama) skuespiller er rig på genrer. Men han elsker familie film, der er gode.

  • "Day Watch" - en balance mellem de kræfter af lys og mørkets kræfter igen krænket. Dræbt en af the Dark. Anton Gorodetsky er igen i centrum for begivenhederne, og har meget lidt tid til at bevise, at han er mordet ikke var involveret.

Nylige film Gosha

Alligevel er der mange roller foran talentfulde Kutsenko. Filmografi utvivlsomt vil genopbygge sådanne bemærkelsesværdige bands:

  • "Love-gulerod". Kutsenko spiller en stor rolle. Han og hans kone Marina vågner op en morgen og opdager, at de har ændret organer. Har de klare deres nye rolle, og hvordan man kan vende tilbage til deres pladser?

  • "Tyrkisk Gambit" - en kærlighedshistorie om spion spil under den russisk-tyrkiske krig. Kutsenko spillede rollen som den tyrkiske oberst ved navn Ismail Bey.
  • "Londongrad" - en serie om eventyr af russiske indbyggere i London. Vi taler om livet i det organ, der er i London med til at løse problemet med de meget store summer af penge. Kutsenko spiller forfatter Sanya Hanin, som udgav bogen i stort tal "Ural opdeling", og er meget på mode i London kredse.

Film med deltagelse af Gosha Kutsenko har altid en interessant historie, en spændende udvikling. I dag er skuespilleren er på toppen af berømmelse, og film og forestillinger med hans deltagelse er meget populære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.