Hjem og familieKæledyr

Anbefalinger opdrættere eller vænne kat skrive hvor som helst

Alle, der bragte en killing til dit hjem oplever ømhed og glæde. Men kun indtil dette lille dyr har gjort mere snavs på dit tæppe.

Det er denne nuance holder mange fra at kunne have et kæledyr. Der er mange teorier og praksis for, hvordan man kan vænne katten skrive hvor som helst, men er på ingen måde alle. Hvad er årsagen?

Eksperter siger, at en kat - en meget rene dyr, der kan sendes til dit hjem. Det skal forstås, at de, ligesom alle, brug for at uddanne.

Så er de første moderskibe katte accepteret til uddannelse en killing. Det afhænger af dem, hvordan killingerne vil opføre sig i fremtiden hus. Hvis moderen katten rent, så dens afkom, sandsynligvis ikke vil skuffe, og spørgsmålet om , hvordan man kan vænne katten skrive hvor som helst, pine vil du ikke. Alle nuancerne i livet vil blive investeret i killingens mor et par måneder medvært.

Kommer ind i et nyt hus, kan et lille dyr ikke finde vej med det samme, og bitterhed afsked med min mor-kat er stadig stærk. Derfor, i dette øjeblik ikke laver fejl, ikke at lide i fremtiden, på spørgsmålet om, hvordan man kan vænne din kat skrive hvor som helst.

Den første regel: cat toilet skal være konstant adgang (ikke at blive lukket i toilettet eller på altanen). Dyret bør let klatre i gryden og selekteres derfra. Lille killing, som et barn, der endnu ikke fuldt ud i stand til at beregne deres tid og energi på noget for at komme til toilettet i tide.

Den anden regel er: hvis det skete ved en tilfældighed, at killingen ikke rod derude, ikke råbe ad ham, endsige beat, fordi dyret ville du ikke forstår. Derudover kan du køre den mekanisme af hævn, for at kæmpe som er ganske vanskeligt. Bare bevare roen og tolerant, men killingen er stadig lille og kan begå fejl. Hans børn er vi ikke skylden for sådanne handlinger, er det ikke nødvendigt at gøre det og med dyrene.

Der kan opstå visse vanskeligheder under parring periode. I øjeblikket dyret kører er ikke hjernen og uddannelse, det siger, hvis karakter kræver forplantning. Som følge heraf mange katte markere territorium og tiltrække hunner af en bestemt duft. Hvis kæledyret, kan løsningen være kastration, hvis ikke planlagt avl killinger, ellers situationen hvert år vil blive gentaget i temmelig lang tid. I øvrigt, sådanne problemer sjældent forstyrre dem, hvis kæledyr har gratis adgang til gaden.

Du behøver ikke at tænke over, hvordan man kan vænne katten skrive hvor som helst, hvis du følger de grundlæggende regler for opdrættere, bevare roen og tolerant, selv når jeg ønsker at gå til at græde. Husk - vi er ansvarlige for dem.

Det bør også fremgå, at butikkerne i denne fase er næsten alt for katte. Tilbyder specialiserede produkter og legetøj. Der er en masse litteratur, hvorfra du vil indsamle flere oplysninger om ovenstående anbefalinger er ikke nok. I sidste ende, kan du kontakte eksperterne. I øvrigt, i salget var der særlige faciliteter, der er i stand til at vænne katten til toilettet, hvilket uden tvivl er lettere for dig at passe dyr og spare penge.

Held og lykke til dig i uddannelsen af en kat, er det svært, men samtidig behagelig arbejde, hvilket giver som resultat en masse sjov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.