HjemlighedKonstruktion

Slut gulvvarme til varmesystemet - ordning. Gulvvarme

House har et koldt gulv fører til nogle ubehag, især i vinterperioden, da selv kedlen, indgår på fuld kapacitet, er ikke i stand til at opvarme overfladen til det optimale niveau. Dette fænomen skyldes det faktum, at det traditionelle varmeanlæg kan varme op kun luftmasse snarere end tæt og massiv gulv.

Hvad skal man gøre?

En måde at løse de ovennævnte problemer er gulvvarme tilslutning til varmeanlægget.

Implementering af sådanne handlinger føre til følgende positive aspekter:

 1. Høj økonomisk effektivitet.
 2. Sikkerhed.
 3. Næsten umærkelig støj.
 4. Unobtrusiveness.

En mand, hvis hus er sat strålende gulvvarme, til enhver tid kan indstille den ønskede temperatur. Derudover en sådan konstruktion er i stand til ensartet opvarmning af alle rum.

Kun nøjagtige beregninger og målinger er i stand til at bestemme den korrekte tilslutning til gulvvarme-systemet, hvilket igen vil reducere regninger.

Fordele ved vand gulvvarme

Næsten alle mener, at gulvvarmen har kun fordele. For det første, varmen kommer nedefra, hvorfor alle vil varme ret - ben og hoved vil blive behageligt på samme tid. Det samme tid er den væsentligste forskel mellem de gulvvarme og radiatorvarme i tilfælde af sidstnævnte er der hævning af varm luft fra loftet, og derefter kølet ned til en sænkning af benene, hvilket ikke kun mindre behageligt, men også uøkonomisk.

Denne samme funktion tillader varmen strålevarme gulv til at forbedre indeklimaet. Operationen er baseret på termisk stråling, konvektion og derfor ikke væsentligt reduceret cirkulation af skadelige bakterier, pollen og støv, som positivt påvirker niveauet af luftkvaliteten. Mennesker med allergi eller astma, er behov for en sådan opvarmning.

En anden klar fordel af vand gulvvarme - ved udgangen af installationen og afsluttende arbejde, vil han ikke være synlige.

Du kan helt fjerne radiatorer og arrangere møblerne efter dine ønsker, uden frygt for, at rummet ikke er helt varmet op.

Installation in-house vand gulvvarme tillader forskellige temperaturniveauer i værelser, afhængigt af individuelle behov. Alt du behøver er at købe og tilslutte en programmerbar termostat.

En anden klart plus vand gulvvarme - er energieffektiviteten. Grunden til dette er ganske enkel - kølemidlet i radiatorsystemet typisk opvarmet til 80-90 grader, når for optimal opvarmning ved underfloor most 35-50 grader. På grund af det store pladsbehov, lavere temperatur giver opvarme rummet samt en rødglødende batteri, men til en pris meget mindre energi, hvilket fører til omkostningsreduktion.

Du kan ikke forlade uden opmærksomhed og yderst enkel betjening. Installation og korrekt idriftsættelse og garantere uafbrudt drift af vandet gulvvarme uden menneskelig indgriben.

Optimal forbindelsesmetode

For at sikre det perfekte job, bør ejeren være varmt gulv ledningsdiagram til varmesystemet, gjort kompetent ingeniør. Det bør tage hensyn til de behov og karakteristika af ejeren af huset. For eksempel i en vand gulvkonstruktion er påvirket af området og formen af det opvarmede rum, dets layout og isolerede zoner adskilte møbler og husholdningsapparater, og antallet af ydervægge i rummet, som er den vigtigste kilde til kold.

Den mest almindelige tilslutning til gulvvarme-systemet - det er en spiral rør lægning. Men hvis du planlægger at opvarme store områder, er det muligt at bruge denne metode til æglæggende som en løkke eller en slange.

Uanset om ordningen vil falde på noget valg, kan strålende gulvvarme ikke gøres uden: kammen til opvarmning, indsamler, cirkulære pumper, rør, kugleventiler, fittings, distributør og en anden opvarmningskilde.

Enstrengsanlæg varmesystem

Tilslutning til gulvet opvarmning pipe-system ( "Leningradke") antager, at: varmeveksleren (udendørs kedel), retur- og tilførselsrørene er udstyret med spærreventiler, ekspansionstanken placeret opstrøms for kedlen, kredsløbssygdomme pumpe og sikkerhedsmodulet.

I dette tilfælde er tilførselsledningen placeret umiddelbart bag cirkulationspumpen, og den reverse - før. At justere temperaturen i rummet anvendes kontraventiler installeret på sidebjælken. Dette kan være en ventil eller en kugleventil.

Varmeveksleren har en udløbstemperatur på 80 grader, og tidspunktet for modtagelsen i returløbet reduceres til 50 grader. Dette er den optimale temperatur for gulvvarme. Ved hjælp af de afspærringsventiler, monteret i tilgangs- og returløb kan slukke for systemet uden at afbryde driften af radiatorer. Desuden kan returrøret installeres by-pass, som vil muliggøre temperaturkontrol.

teknologiske funktioner

Tilslutning gulvvarmesystem kræve betydelige opgraderinger, eftersom en ændring af de kvantitative og kvalitative egenskaber varmekredsen.

Den forberedende fase omfatter følgende spørgsmål:

 1. Sådan tilsluttes solfangeren modulet til de eksisterende rør?
 2. Hvordan man kan reducere temperaturen af vandet, der cirkulerer i varmesystemet, til en optimal værdi (ca. 55 grader)?
 3. Hvordan man kan opnå optimale tryk (8-9 atm.)?

Det er også nødvendigt at beregne parametrene for den monterede systemet, kraften af varmeelementerne og den optimale værdi af hovedrøret.

egnede varme-

Hvis huset allerede har et varmebærende medium, vil metoden til tilslutning til gulvvarme-systemet afhænger af dens type.

Hvis vi taler om en én-rørsystem, ville det kræve en ekstra køleplade.

To rør allerede forudsætter rør med varm væske og rør, der er nødvendige for returnering af vand til udløbet kølemidlet til næste varme.

Den korrekte definition af rækkefølgen af tilslutning af vandforsyning og reservoiret, hvilket resulterer i den nemmeste og sikreste måde at forbinde gulvvarme.

Vigtigt! Det er uønskeligt at anvende princippet om tyngdekraften fremrykkende væske, da den fører til det faktum, at vand ikke kan klare strømningsmodstanden, på grund af de forskellige diametre, med henblik på hvilket kan fuldstændigt blokeret af systemets drift.

På dele af kredsløbet tilslutning af gulvvarme

Forbinde gulvvarme til eksisterende varmeanlæg antager følgende standardelementer:

 1. Rør (fortrinsvis polymer).
 2. Node underfloor offset (dets vigtigste opgave - at opretholde optimale værdier af vandtemperaturen - omkring 50 grader).
 3. Samlere, væskefordeling langs konturerne.
 4. Termostater - enheder, der gør det muligt at styre systemet.

blandeenhed

Blandingszonerne underfloor forbindelser er nødvendige for at løse følgende problemer: kølemidlet forlader kedlen har en temperatur på omkring 90 grader, og gulvvarmen kræver ikke mere end 55 grader. Den kan tilsluttes til både den nye og den eksisterende struktur.

Den vigtigste funktion er at reducere kølemiddeltemperaturen ved blanding af returvandet fra tilførselsrøret.

Funktionsprincippet og proceduren for installation af blandeenheden

Blandingstrinnet indbefatter en pumpe og trevejsventil. Butikkerne kan også præsenteres kit omfattende en kollektor og en ekspansionsbeholder.

Installation blandeenheden indebærer at vælge en af følgende måder:

 1. Montering til opkøber, og uanset hvilken side.
 2. Placering af blandeenheden i fyrrummet og manifold et andet sted, for eksempel i stuen.

Den anden metode giver dig mulighed for at slippe af med lyden driften af pumpen.

typer af termostater

Installation af gulvvarme termostat gør det muligt at bruge alle varmeapparat, uden frygt for, at det kan overophedet eller beskadiget. Derfor er denne enhed kan findes ikke kun i dette system, men også i jern eller kedel.

Når det kommer til el-varme boks, vil termostaten ikke blot skabe den optimale temperatur, men også spare en masse strøm.

Varmevekslingsfluiden tyder på en lidt anden procedure for temperaturstyring - trevejs ventil eller en cirkulationspumpe.

Nogle af de vigtige nuancer

På trods af at strålende gulvvarme ikke har åbenlyse mangler, nogle vigtige nuancer, der ikke kan ignoreres, trods alt, har:

 1. Det første skridt er at sørge for, at arrangementet af beton pudslag ikke vil skabe problemer. Alternativt kan du være opmærksom på de aluminiumsplader, men deres omkostninger er meget højere, og sammenlignet med et betongulv, de mister varme hurtigere.
 2. Område, hvor det er planlagt udstyr varmt vand gulv, må ikke være mindre end 20-25 m2. Hvis du ønsker at opvarme bad eller toilet, er det bedst at blive på elvarme felt.
 3. Du er nødt til på forhånd at bestemme gulvet. En ideel variant anses flise, da porcelæn har de højeste varmeledningsevne egenskaber.
 4. Det vigtigste karakteristiske træk af det varme vand under gulvet af betonen støbt gulv er at bremse opvarmning. Lignende form for opvarmning anbefales at bruge for at holde temperaturen, men ikke aktivere eller deaktivere det permanent. For eksempel, hvis du ønsker at varme Værelset var tom i lang tid, er det nødvendigt på forhånd at omfatte gulvvarme, som nogen tid at varme op.

Generelt strålende gulvvarme - den bedste opvarmning mulighed for et land hus eller sommerhus, som kan skelnes blandt de fordele: nem installation, lang levetid og et lavt energiforbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.