SkønhedHudpleje

Sådan bruges et solarium

Solskoldning - en naturlig udsmykning af nogen af messen køn. I moderate mængder af UV-stråler er gavnlige for helbredet, forbedre immunitet, øge koncentrationen af D-vitamin Soak i solen og få en chokolade-farvet hud er ikke altid, og ikke for alle. Sommermånederne er for kort, efterlader ikke tid til at lægge mærke til husholdningen. Derfor er der en hurtig måde at få en tan - solarium. Samtidig, du også spare en masse tid. Og på ethvert tidspunkt af året, vil du være i stand til at se, hvis kun fra den sydlige strand tilbage.

Mange ønsker at se smuk og attraktiv, men ikke alle har en idé om , hvordan man bruger et solarium. Der er kun 4 hudtype, er karakteristisk for den europæiske befolkning:

1. meget lys (bleg, med fregner, solskoldning er kontraindiceret)

2. lys (tan dårligt, hurtigt få brændt)

3. gennemsnit (god tan, får en brænde først efter langvarig udsættelse for solen)

4. mørke (hurtigt mørkere tan varer lang tid).

I overensstemmelse med hudtype og varighed bestemmes af muligheden garvning. Hvis du tvivler på, at du selvstændigt kan håndtere det - se dermatologer.

Hvis du beslutter at opsuge den kunstigt ultraviolet lys, vil ingen skade ved, hvordan at tan i en garvning seng: liggende eller stående? Generelt er valget helt op til dig. Vandret kamera er bedre for dem, der er træt og vil slappe af, mens du solbader. Men sessionen tid i dem er omkring 15-20 minutter. Det menes, at tan i sådanne kamre falder jævnt. De lodrette kamre kortere session: 5-10 minutter. Har den fordel, at ingen kontakt med overfladerne af kammerlegemet.

Der er også turbo solarium. De er helt almindelige overalt. Deres forskel - en højere watt. I en sådan garvning session bør ikke overstige 8-10 minutter.

Der er visse regler for garvning i solarium. De er specielt designet til at sikre, at du har evnen til hurtigt at glans over din krop og ikke at forårsage skade på kroppen. Sådan bruges et solarium, vil du lære af de følgende punkter.

  • Det første stykke af rådgivning: ikke vaske lige før de går i solarium. Så du gemme din egen beskyttende lag og forhindre forbrændinger.
  • Fjern alle smykker fra kroppen, skal du ikke bruge dufte, deodoranter, nærende cremer før solarium. Sørg for at skylle alle de dekorative kosmetik. Det er tilrådeligt at købe en særlig kosmetik til garvning i solarium. Det betyder ikke udtørre huden, huden er glat teint.
  • I løbet af sessionen, anbefales det kraftigt at beskytte brystet, ansigtet, hår. Hvis du bruger kontaktlinser, er det bedst at fjerne dem, så for ikke at ødelægge. Inden vi går i solarium ikke drikker alkohol, antidepressiva, beroligende midler.
  • Tatoveringer med tan kan falme, så dækker det malede rum.
  • Gravide kvinder har brug for at være omhyggelig med at anvende selvbruner. I små doser af ultraviolette stråler vil gavne fosteret. Det er bedst at rådføre sig med din læge om muligheden for indendørs garvning og sessionslængde.
  • Du kan ikke tage solbad for folk med hudsygdomme såsom vitiligo eller dermatitis.
  • Prøv ikke at gå i det åbne solen efter besøger solariet. Mellem sessioner bør tage et par dage.

Bestråling med ultraviolette stråler i solarium endnu mere nyttigt end konventionelle, sol. Der er ingen stråler af type C, som er meget skadelige for mennesker.

Ud over oplysninger om, hvordan man bruger et solarium, overveje behovet for kunstig garvning. Glem ikke, at overdreven indtagelse af kunstigt UV-lys, selv kan fremkalde kræft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.