Nyheder og SamfundBerømtheder

Natalia I. Selezneva: biografi, filmografi, foto

En af de mest talentfulde repræsentanter for filmografi fra det sidste århundrede kan med rette hed Selezneva Natalia Igorevna. Hendes biografi viser den hurtige vækst i popularitet og dygtighed i hele sit liv.

Udseendet af uforligneligt talent

Hendes arbejde er frem for alt ros. Det er svært at finde veltalende nok udtryk for korrekt at beskrive den skønhed, som Natalia Selezneva giver til verden. Der er ikke lige noget for hende, og hendes talent er karakteriseret ved unikhed. I generationer har tusindvis af mennesker været forelsket i sin charme.

Natalia Igorevna Selezneva blev født i hjertet af landet. Hendes biografi begynder i Moskva den 19. juni 1945. Pigen voksede op i en kreativ familie, fordi hendes mor var engageret i kunstneriske aktiviteter. Min fars profession var fotografering. På dette område opnåede han popularitet.

Natalia Igorevna Seleznevabyl fra de yngste år uadskilleligt forbundet med kunst. At være stadig meget ung begyndte hun at engagere sig i poesi, synger. Da slægtninge samlet sig, var en behagelig og sød tilføjelse til aftenen hendes næste skitse.

Tidlig start af en skuespil karriere

Skuespilleren Natalia Selezneva gik ved siden af sovjetiske hærteater , mens han stadig var en pige. Så var der en bekendtskab, hvor Mikhail Mayorov blev en ny ven. Han tog hånden i sin, og de gik sammen til audition for produktion af "30 sølv mænd".

Natalya Selezneva blev straks forelsket i hele panelet af dommere. Så hendes første rolle blev opnået. Hun blev en udsmykning af en teaterforestilling i tre år. Der er en følelse af, at skæbnen selv førte hende til en skuespilkarriere. Efter en tid bliver Selezneva Natalia Igorevna en deltager i en anden glad begivenhed.

Udstrålingen fra denne unge stjerne tiltrak simpelthen de nødvendige omstændigheder.

De første skridt i biografen

Det var midt på 50'erne. Ved et spil bliver pigen introduceret til forfatteren Agniya Barto. På hendes insisterende spillede Natalia Selezneva en af de heltinder, der kom ned fra bogens sider "Alyosha Ptitsyn udvikler karakter." Direktørens mening var positiv, han blev også gennemsyret af sympati for pigen.

Og nu er sættet åbent for den lille skuespilleres yndefulde skridt. Selvom hun ikke havde nogen erfaring, blev denne fejl godt kompenseret af den enorme karisma, der allerede havde udbrudt på det tidspunkt. Opgaven blev gjort glimrende, og nu begyndte dens popularitet at vokse som en snebold.

Den næste rolle var i billedet "The Girl and the Crocodile", filmet i 1956. Om fem år er hendes talent prydet med filmen "Alenka". Efter eksamen fra skolen, vidste Natalia fast, hvem der ville være i fremtiden. 1961-th år - begyndelsen af uddannelse i teaterskolen. Shchukin, hvor hun brillant kom ind i første gang. For hende blev dørene i klasseværelset, hvor Boris Zakhava lærte, åbnet.

De bedste værker

Under den studerendes tid var Selezneva Natalia Igorevna særligt charmerende. Foto - fremragende bevis på det. Hendes smukke ansigt blinker i en række malerier, som på den tid blev produceret af sovjetiske filmskabere. George Gayday - en af de mest bemærkelsesværdige mennesker af dem, under hvis hoved hun havde en chance for at arbejde. Deres samarbejde begynder i arbejdet om "Operation" Y "og andre eventyr i Shurik." Hendes karakter, pigen Lida, synker ind i publikums sjæl og gør den utrolig populær. Til denne rolle begynder andre interessante forslag at falde.

1965-1970 år blev husket af den Селезневой var det muligt at deltage i skyderier af syv flere billeder. Hun dukkede op i "Kalif-aist", båndet "Jeg elskede dig" og i andre fantastiske film.

Når der er nye ideer om hende fra Gaidai, bliver Selezneva Natalia Igorevna endnu mere populær og mere elsket. Foto med hende kan lide at få næsten alle, der havde et fjernsyn hjemme. Eller i det mindste dem der havde adgang til biografen.

Karriere Peak

1973-1975 var meget frugtbare, for det var da, at billederne "Kan ikke oprettes" og selvfølgelig "Ivan Vasilyevich ændrer sit erhverv". Disse værker multiplicerede hurtigt antallet af beundrende seere i hele Sovjetunionen, de er klassificeret blandt klassikerne af deres genre. På dette tidspunkt gav Natalia hele sin tid til lyriske film og komedier.

Brillant spiller hun i billederne "Pas på mænd", og "På gaden blev en skuffe taget." Mange frugtbare værker bringer hendes talent i en humoristisk genre. Kvinders projekter er dekoreret med projekterne "Disse utrolige sange eller Shuriks nye drømme" og "Kabachok 13". I 1981 modtog hun som belønning for alt hendes arbejde og talent - titlen på Ærmet skuespillerinde for RSFSR. Den næste store rang vil være hende i 1996, da hun bliver Folkets Kunstner i Rusland.

Aktiviteten af skuespilleren i realiteterne i halvfemserne

Da Sovjetunionen kollapsede, ændrede situationen sig hurtigt. Hendes filmografi er genopfyldt med så dramatiske billeder som "Dødens cirkel" og "Benet". Lignende motiver blev vedtaget af alle film fra Rusland. Og i dette tilfælde var Selezneva en model og indikator for mange af sine kolleger.

I begyndelsen af anden halvdel af 90'erne begyndte jagt at vende tilbage til de billeder, der var karakteristiske for skuespilleren. Den anden fase af forening med komedie i hendes liv begynder med multi-serie arbejde "House", den fulde humor af filmen "Impotent", samt den underholdende "Agent i en mini-nederdel." Et fremragende humør er skabt af hendes spille i "Diva of Mary" og en række malerier af denne art. Hun blev inviteret til projektet "Gamle sange om det vigtigste" som gæst.

i dag

I det nye århundrede fortsatte hun med at holde de skrøbelige skuldre kvaliteten af den russiske biograf Natalia Igorevna Selezneva. Dens højde er kun 164 centimeter, men hvor meget energi, venlighed og charme! Hun fortsætter med at blive trukket tilbage aktivt. Selvom toppen af herlighed selvfølgelig bestod, men seeren husker det og nyder enhver lejlighed til at berøre denne vidunderlige kvindes kreativitet. Gode billeder er "Vorotila" og "Tyve og kriminelle", som fik berømmelse i kinomanovs cirkler.

Den meste af sin kreative energikvinde giver teater satiret. Den lokale scene er punktet i hendes konstante arbejde.

Personlige anliggender

Med sin mand havde skuespilleren en bekendtskab i 1968. Denne heldige mand er Vladimir Andreev. Sammen arbejdede de på billedet "Kalif-Aist", som bragte dem tættere og gjorde dem til et uadskilleligt par i mange år. Det er fantastisk, når folk ikke flirter med herlighed, men sætter pris på hinanden og ser i kunst den ædle årsag til deres liv, og ikke en måde at underholde selvværd på.

At de har været sammen i 45 år, taler om disse folks høje moralske kvaliteter. Kun en virkelig ren sjæl kan vise et vidunderligt eksempel.

I deres ægteskab dukkede arv Yegor, som gav et par to børnebørn: Nicholas og Alexei, der er meget stolte af en sådan bedsteforælder. Som vi ser, er Natalia Selezneva ikke kun en karismatisk og talentfuld kvinde, en fremragende skuespillerinde og kreativ personlighed. Det er også en ægte, ren, oprigtig person, som er meget mindre end de gode skuespillere på scenen.

Og når sådanne vidunderlige kvaliteter kombineres i en person, er der intet andet at gøre end at ønske naturen at give jorden flere af sådanne talenter.

Og i dag fungerer det som en model, et eksempel for mange piger. Hver forælder vil blive enige om, at det er meget bedre at opdrage deres døtre ifølge billedet af Lida's pige, der er skabt af hende, end ved moderne standarder for tiltrækningskraft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.