ComputereSoftware

Sådan logger du på Windows ved opstart: metoder og instruktioner

Som du gerne vil, men brugere af Windows-operativsystemet står konstant overfor et sådant problem som hængende på en pc eller bærbar computer. Det er helt sikkert utallige grunde til dette, men som de siger, er djævelen i små ting. Det handler om disse små ting, der vil blive diskuteret, fordi meget få mennesker ved, hvad der er autoloading på Windows, hvad det er nødvendigt for, og hvordan det påvirker ydelsen af computerens hardware. Vi vil diskutere, hvordan du logger ind på Windows ved opstart, og hvad der skal gøres for at øge computerens ydeevne.

Hvad er Auto Backup?

Først og fremmest er det værd at diskutere selve begrebet "autoload". Det blev selvfølgelig skabt af udviklere, det var ikke tilfældigt, men for at øge brugernes komfort. Hovedopgaven er at køre visse programmer og værktøjer på din pc automatisk, når du starter Windows. Dette gør det lettere at arbejde og give adgang til den nødvendige software. Dette har dog også negative egenskaber, for eksempel hvis startlisten er for stor, så starter computeren først meget lang, og for det andet begynder det at hænge uden det, og for det tredje er det bare irriterende.

Heldigvis er opstart af Windows 7-programmer underlagt redigering, og du kan nemt fjerne uønskede programmer fra det. Det er også værd at diskutere, hvordan de kommer derhen. Faktum er, at denne liste oftest bliver tilstoppet på grund af uopmærksomhed. Når du installerer software, accepterer du selv at skrive det til opstart, når du ikke fjerner afkrydsningen af det tilsvarende emne. Så vær forsigtig.

Sådan logger du på Startup på Windows 7

I første omgang vil vi røre ved det mere populære operativsystem, nemlig Windows 7. I fremtiden vil jeg sige, at manipulationerne udført i det næsten er identiske med dem, der udføres på nyere versioner, og selv tidligere, som f.eks. XP, er stadig de samme ting. Derfor kan du nemt gentage handlinger på alle operativsystemer.

Så autoloading af Windows 7-programmer er ikke skjult hvor som helst, og det er nemt at finde det. I dette eksempel vil den korteste metode blive givet, men på andre ressourcer kan du se en anden mulighed, men de fører alle til det samme resultat.

  • Først skal du ringe til "Run" -værktøjet. Du kan gøre dette via menuen "Start". Men hvorfor spilde tid? Tryk blot på kombinationen af nøglerne Win + R, og den åbnes.
  • I vinduet er der et felt for input, det er der, at vi indtaster kommandoen "Msconfig". Derefter klikker du dristigt på "OK".
  • Nu skal du se et vindue kaldet "System Configuration". Du har sikkert allerede bemærket fanen "Opstart". Klik på den.
  • Før du nu, en liste over programmer, der automatisk indlæses, når du starter Windows 7. For at fortryde denne handling skal du bare fjerne markeringen af feltet ud for det program, du ikke har brug for.
  • Klik derefter på "OK" og genstart pc'en.

Så vi har lige fundet ud af, hvordan vi ser starten i Windows 7. Nu er det værd at tale om, hvordan du gør dette på Windows XP.

Yderligere måder at logge ind på Automatisk sikkerhedskopiering

Ovennævnte var den enkleste og hurtigste måde at komme ind på. Lad os nu se på de ekstra muligheder, hvordan du logger ind på Windows ved opstart. Så, for at foretage tilpasninger, klik på "Start" menuen, og følg derefter "Alle programmer" sektionen. Rulning ned, finder du en mappe kaldet "Startup". Åbning det, vil du bemærke, at der er genveje til programmer. For at stoppe starten af et program, når du tænder computeren, skal du bare slette denne genvej fra mappen. Og hvis du vil, tværtimod, at tilføje et program, skal du kopiere etiketten tilbage.

Her har vi overvejet en mere måde, hvordan man går ind i Windows ved opstart, men det er ikke alt. Det er også vigtigt at huske, at efter at alle nødvendige manipulationer er blevet udført, skal du genstarte computeren, før indstillingerne træder i kraft.

Fortsæt til den næste mulighed. Det vil være interessant for dem, der ikke har lyst til at finde de nødvendige mapper. Først og fremmest klikker du på "Start" menuen, men i stedet for at indtaste "Alle programmer" klikker du på søgelinjen, som er placeret nederst i vinduet. Indtast følgende: "shell: startup".

Så snart du trykker på Enter, vises mappen "Idrifttagning" på skærmen, som kan manipuleres: reducere, flytte, folde og lukke. For at fjerne programmet fra starten, ligesom sidste gang, skal du slette genvej derfra og tilføje - kopiere den der. Forresten, hvis der var et spørgsmål om, hvordan du går ind i startup XP, skyndter vi os til at behage dig, at alle ovenstående metoder er egnede til ethvert Windows-operativsystem.

Fælles autoload

Lad os nu tale om, hvordan du logger ind på Windows for at starte alle brugere af computeren. For at gøre dette skal du gå til den relevante mappe. For at undgå at skrive hele stien manuelt, hvilket vil tage nogen tid, skal du blot kopiere denne linje - "C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Startmenu \ Programmer \ Start" og tryk på Enter. Du kan indtaste det enten i exploreren, i adresselinjen eller i startmenuen i søgningen.

Dette åbner den allerede kendte mappe. Alle korrigerende handlinger udføres på samme måde som i de to tidligere metoder, kun denne indstilling vil påvirke alle brugere.

konklusion

Nå, det er alt sammen, nu kender du alle måder, hvordan du kan se opstarten på alle Windows-operativsystemer. Denne viden vil tillade dig at slette og tilføje de nødvendige programmer. Og husk, at det ikke anbefales at stærkt tilstoppe opstarten, da din pc vil bremse, og dens download vil vare meget lang tid. Brug denne viden korrekt, og kopier ikke mange genveje til mappen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.