FinanserSkatter

27 lande med de højeste skatter

Hvert år offentliggjorde World Economic Forum sin rapport om den globale konkurrenceevne i den globale økonomi. WEF ser på en række data om antallet af matematiklærere i skolerne til niveauet for inflationen i de enkelte lande. Denne data bliver brugt til at skabe et fuldstændigt billede af de enkelte lande. En indikator, der bruger WEF er skatteprocenten, hvilket indikerer den lave konkurrenceevne. For at måle skat ved hjælp af den generelle skattesats for Verdensbanken.

I princippet er alle disse skatter pålægges virksomhederne, men de er forskellige fra dem, der træffes af de mennesker, der arbejder på dem. Vi vil se på landet med en samlet skatteprocent på mere end 50%.

Japan - 51,3%

Japan har en af de største økonomier, på trods af at skatteprocenten er mere end 50%. Dette land - den femte i Asien største skat.

Mexico - 51,8%

Det er en del af et lille antal lande i Latinamerika, hvor skattesatsen overstiger 50%. Skatteprocenten for virksomheder er på niveau med 30%.

Elfenbenskysten - 51,9%

Elfenbenskysten kræver 25% af grundafgiften på virksomhedernes indtjening og omkring 30% af de områder af telekommunikation, IT og kommunikation.

Østrig - 52%

En af de seks lande med en skatteprocent på mere end 50%. Østrigske skattesystem har nogle mærkværdigheder. For eksempel et par beskattes separat selv efter ægteskabet.

Ukraine - 52,9%

Iværksættere i Ukraine har at kæmpe ikke alene med alvorlige geopolitiske problemer, men også med næsten de højeste skatter i Europa. Kun fire europæiske lande har en højere skattesats.

Sri Lanka - 55,6%

Basen sats i Sri Lanka for virksomheder er 28%, men den stiger til 40% for en enhed, som beslutter at engagere sig i alkohol eller tobak. Den samlede skatteprocent er meget højere på grund af de mange add-ons.

Belgien - 57,8%

Det land i Den Europæiske Union har den fjerde højeste skattesatser i euroområdet og den højeste blandt de lande, der ikke er del af den store fem.

Costa Rica - 58%

I Mellemamerika, nogle få lande, den skattesats, der væsentligt overstiger den sats på 50%. Men Costa Rica var en af dem. Dette skyldes dels den høje skat aktivitet i de seneste år, hvilket fik politikerne til at vedtage lovgivning for at hæve de generelle skatter.

Spanien - 58,2%

Kun to europæiske lande den store fem kunne overhale Spanien i form af skattesatser for virksomheder.

Indien - 61,7%

Finansministeriet i Indiens politik i øjeblikket har til formål at reducere selskabsskatten med mere end fem procentpoint i løbet af fire år.

Tunesien - 62,4%

Selvom der er mange andre lande i syd, som har højere priser, den samlede skatteprocent i Tunesien holder det næststørste i Nordafrika.

Benin - 63,3%

Verdensbanken siger, at indkomstskatten for virksomheder i landet er kun 15,9%. Men mange andre skatter markant hæve niveauet for bidrag, der skal gøres fast.

Gambia - 63,3%

Uden de store naturressourcer, landet er blandt de fattigste i verden. Afgifter på omsætningen snarere end profitrater øge forretningen.

Tchad - 63,5%

Tchad er stærkt afhængig landbrug og betragtes som en af de fattigste lande. Skat er lig med 1,5% af omsætningen eller fortjeneste med 40%, hvis denne er højere.

Kina - 64,6%

Som i mange andre lande på vores liste, Kina pålægger afgifter ikke til resultatet af de virksomheder og deres omsætning.

Italien - 65,4%

Det er kendt for sin høje skattesatser, men stadig ikke de første i Europa på denne indikator.

Venezuela - 65,5%

Regeringen i dette land ledet af Ugo Chavesom indført i praksis en ny skat model og dramatisk øget størrelsen af satsen for udenlandske virksomheder.

Nicaragua - 65,8%

I 2012 IMF foreslog, at landet har forenklet sin selskabsskat.

Frankrig - 66,6%

Det ledes af en tilsvarende liste over de europæiske lande, selvom den nuværende regering har lovet at tilpasse systemet og reducere selskabsskatten.

Guinea - 68,3%

De fleste virksomheder Guinea skatter af en skat betalt til en fast rente til det foregående års omsætning.

Brasilien - 69%

Økonomien i dette land anses for at være den største i Latinamerika. Brasilien sidste år afskaffet den afgift på 20% på business loenningslisterne som led i reformen af skattesystemet.

Mauretanien - 71,3%

I 2013 dette land, som er afhængige af landbruget, der blev vedtaget den kildeskat på 15% til stoppe med at lave betalinger til valutaudlændinge.

Algeriet - 72,7%

Dette land har den højeste samlede skat certifikat i Afrika.

Colombia - 75,4%

Landet har vedtaget en ny afgift på rigdom. Selvom det rangerer fjerde i verden, hvad angår størrelsen af afgiften, i Latinamerika, Colombia er kun på det tredje trin.

Tadsjikistan - 80,9%

Denne centralasiatiske land har 2% af den lovbestemte skattesats for hele omsætningen, som optager en betydelig del af den gennemsnitlige fortjeneste for selskabet.

Bolivia - 83,7%

3% skat på transaktioner Bolivia ødelægger 60% af selskabets resultat før hvordan at tage højde for andre afgifter. Men det stadig mister en anden latinamerikanske land.

Argentina - 137,3%

Overraskende, den samlede skatteprocent i Argentina overstige 100% selskabsudbytte. Kun moms æder 90% af overskuddet, og det er før skat tages hensyn til betaling og finansielle transaktioner!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.