TravelingRetninger

Plateau Bermamyt: hvordan man skal køre en bil?

Det bedste sted at se de majestætiske snedækkede tinder og overraskende smuk Elbrus - en område kaldet Bermamyt. Her vil du lære om det, skabt af selve karakteren af sted - på plateauet Bermamyt: hvordan man får om det omkringliggende område, beliggenhed.

Big og Small Bermamyt højde

Disse to store kampesten (arrays) - Store og små Bermamyt - som om liggende ved foden af den gigantiske Mount Elbrus, selv om det i virkeligheden er afstanden fra dem til højderne - næsten 30 kilometer. Dette skyldes det faktum, at meget små transparente varm luft skjuler (visuelt) afstand.

Big Bermamyt faktisk betragtes som den vigtigste toppen af plateauet. Men det er også en visuel bedrag. Det højeste punkt er 2592 meter Bermamyta er faktisk 50 meter under Small (2643 meter over havets overflade. Hav). Det viser sig, at den lille Bermamyt faktisk er det højeste punkt på højderyggen. Små fik sit navn på grund af et mindre område, det område, det indtager. Han er også den sydlige grænse i regionen af kaukasisk mineralvand.

Plateau Bermamyt: fotos, beskrivelse, placering, klima

Bermamyt - dette er en stor, unik og fantastisk skabelse af arten af det nordlige Kaukasus. Forbavsende klare og kolde Dawns lyse og mættede farver af solnedgange - alt dette tiltrækker et ufattelig stort antal mennesker i disse vidunderlige romantiske steder.

Kjolen selv er placeret på et sted, åben for alle vinde. Det er - en slags spejl og skaberen vejr alle dele af den sydlige region. Ikke for ingenting her i sovjettiden drevet en meteorologisk station.

Bermamyt plateau er beliggende i den sydvestlige retning fra Kislovodsk, omkring 40 km væk.

Den mest populære i form af besøg - Big Bermamyt. Småt er lidt længere sydpå.

Koordinater plateau Bermamyt: 43 ° 42 '19 0,3788' N; 42 ° 26 '34 0,2456 E.

Vejret i disse områder er ganske uforudsigelig. Sne, der falder i juni, er ikke ualmindeligt, at disse steder. Nattemperaturer selv om sommeren kan sænkes til 5. I dagtimerne kan være vindstille vejr og varme, straks skifter fra den første pust af vinden til at køle af. Sommer nætter er som regel temmelig klart.

landskaber

Dette sted er ideelt til landskabsfotografering. Majestætiske klipper, skråninger lavlandet, dækket med grønt græs, alpine blomster, dejlige morgen og aften tåge, storslåede bjerge, maleriske skyer forskellige former for dag og nat lave skyer fanget fancy af mange rejsende - elskere af en romantisk ferie. Plateau Bermamyt meget glad og landskabsmaler. Men der er vanskeligheder forbundet med det faktum, at det er svært at få (mere om det nedenfor).

Hvad er bemærkelsesværdigt af disse fantastiske naturlige steder?

1. Næsten hele den vestlige kant er velegnet til Elbrus gennemgang.

2. På grund af den store højde og afstand fra byen himlen er meget klart, der fremmer optagelserne af Mælkevejen, meteorer og mere. D.

3. Fra midten af plateauet tilbyder en god udsigt over den kaukasiske Mineral Waters, som er letgenkendelig konturerne af bjerget Beshtau.

4. På dette plateau er af Shatzhatmaz (højde 2140 meter over havets overflade). Det er en meteorologisk station, bjerg astronomiske station og videnskabeligt grundlag Academy of Sciences i Rusland.

5. I det nordøstlige af plateauet er Bermamytskogo Pasture Ridge, som er opdelt i to dele, floden Podkumok (Dzhinalsky højderyg højde og Darya - 1300 og 1500 meter over havets overflade). Fra højder af Darya i nordøstlig retning ned Borgustanskoe plateau.

Hvordan man kan nå plateauet Bermamyt

De vigtigste veje er kun for Big Bermamyt. Den primære interesse er den sydlige del af plateauet. Med hende og tilbyder den mest fantastiske udsigt over Elbrus. Der er på den vestlige toppen af de mange interessante klipper, smukke "amfiteater". Besøgende plateau bygget af sten bakker, passer perfekt ind i landskabet. I det nordvestlige (passerer langs klipperne) kan du se sten med nysgerrige navne - "Two Brothers" (eller "Monk"). Det er fristende at plateau Bermamyt. Hvordan kommer man dertil i bil?

Skrånende toppen af en stor Bermamyta (næsten flad) er tilgængelig til at besøge, selv i bil.

Det bør dog være opmærksom på, at for at komme til disse steder ikke er meget let og behagelig. Længden af hele vejen er cirka 40 km. Vejen kan siges, er svært, men det er acceptabel for en SUV. Hun går på klipper Berezovsky slugten og derefter gennem subalpine enge.

Vi er nødt til at gå på en snavs ujævn vej, der krydser ikke helt priglyadnoe plateau. I begyndelsen, hvis du kører fra Kislovodsk, vejen strækker over kløften Berezovka. Normalt er denne monotone sti ledere lysner historier og beretninger om interessante historier og de interessante navne på bjerge og klipper, stødt undervejs. Nyt ganske nysgerrige: Stone ensomhed, Alabaster Mountain, Lookout Rock, Wolf Port.

vandretur

Der er en anden vej til Big Bermamytu. Det er mere interessant, fordi det passerer gennem den berømte Dal Narzan. , En del af det har dog for at gå til fods, klatre op en temmelig stejl bakke (til toppen af slugten af floden. Hasaut). Denne hældning er ikke egnet til motorkøretøjer.

Klipper Lille Bermamyta svært at klatre, så det bliver besøgt så ofte.

Dawn på plateauet: spøgelser

Det mest interessante syn på plateauet Bermamyt - fantastisk solopgang. På de allerførste stråler fra solen Elbrus er dækket med en let tåge af luft. Med fremkomsten af solen det er mere kondenseret på Elbrus, lukker sine sne-hvide toppe. En sådan præsentation varer en time, hvorefter toppen af Kaukasus bjergkæde genkendelig truende på blå himmel baggrund. På dette tidspunkt, Elbrus hældte alle kendte regnbuens farver.

Hertil kommer, fra tid til anden på Bermamyte kan du se den såkaldte spøgelse Brokkensky. Skyerne synes iriserende selv cirkel og inde i det forstørrede synlige tal turister (turister). Og deres enhver bevægelse overføres nøjagtigt. Fulgte disse ofte forsvinder hurtigt.

Disse "spøgelser" er forstørrede skygger af figurer af mennesker på en baggrund af skyer, der ligger på den modsatte side af den stigende af solen i horisonten. Alt dette skyldes brydning og nedbrydning i spektret af lysstråler iskrystaller i cirrusskyer.

På grund af karakteren af vejrforholdene, et plateau Bermamyt praktisk at besøge fra midten af maj til slutningen af november. På andre tidspunkter, kan interferere med dyb snedække, lange hængende i lavningerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.