TravelingRetninger

Guest house "Sofia", Adler: gæsteanmeldelser

Guest house "Sofia" (Adler) er et glimrende alternativ til alle større hotelkomplekser, hvor der bor meget dyrt. Hyggelige værelser til lave priser, service af høj kvalitet, smuk udsigt, tæt på havet - alt dette er en klar fordel for gæstehuset.

Hvad er et gæstehus?

Fænomenet for gæstehuset har eksisteret i meget lang tid. Det tager sine rødder fra oldtiden. Alle gæstehuse i Adler - "Sofia", "Lazur", "Ved havet", arbejder på samme princip - bygningen selv er et privat domæne, hvis ejer lejer det helt eller separat i værelserne. Ofte bor ejerne af sådanne huse på samme sted og servicerer deres gæster direkte.

For alle ydelser, der leveres i pensionatet, skal ejeren aflægge rapport til de relevante myndigheder. I dette tilfælde for turister er der positive aspekter: Hvis du ydes underordnede tjenester, har du ret til at anmode om tilsynsmyndighederne og kræve at huset kontrolleres.

Skat, 2

Stedet hvor gæstehuset "Sofia" (Adler, Medovaya, 2) ligger, er meget bekvemt for turister, da Sortehavskysten ligger 500 meter væk. Et fire-etagers hus kaldes meget ofte et hotel, selv om det ikke er det. På tværs af vejen er "Adlerkurort" foreningen, som omfatter akvariet, vandland, natklub, dolphinarium og andre underholdende virksomheder.

I alt er der 44 pladser, hvert værelse har et tv, aircondition, køleskab, redskaber, samt alle de nødvendige møbler. Gæstehuset accepterer desværre ikke besøgende med dyr, så hvis du vil hvile med kæledyr, er det bedst at lede efter et andet sted. Omkostningerne ved dagligdags ophold i et sådant pensionat varierer fra 800 til 1400 rubler afhængigt af tidspunktet for det år, hvor du hviler.

anmeldelser

Hvis du vil hvile i syd, skal du være opmærksom på gæstehuset "Sofia" (Adler). Anmeldelser af denne institution, der ligger på Honey Street, er for det meste positive. Mange i huset tiltrækker sin bekvemme beliggenhed i forhold til havet og al nødvendig infrastruktur, lave priser - en anden grund til at hvile her.

Blandt de negative punkter bemærker vacationers for få tal, hvorfor det er nødvendigt at bestille værelser næsten en måned i forvejen. Derudover accepterer gæsten kun gæster fra 1. maj til 31. oktober, selvom mange andre lignende institutioner opererer året rundt. Forvaltningen forklarer dette ved et lille antal gæster i vintersæsonen, og det planlægger endnu ikke at flytte til en helårs driftstilstand.

Vegetar, 13

Så det skete, at i samme by er der flere pensionater med samme navn. Hvis du går til Adler, vil gæstehuset "Sofia" (Vegetarian, 13) gerne acceptere dig som gæst. Fra det til havkysten vil det tage ca. ti minutter at gå, så det er mindre populært end resten af turistkomplekserne.

Ledelsen af gæstehuset tilbyder et standard sæt af ydelser, værelserne er udstyret med tv, køleskab, aircondition og satellit-tv, nogle har eget minikøkken, gratis parkering og Wi-Fi er inkluderet. I nærheden af huset er der en banegård, så det er kun nødvendigt at være befolket, hvis du er sikker på at du vil være i stand til at modstå den konstante støj fra togene.

anmeldelser

Gæstgiveri "Sofia" (Adler), der ligger på vegetarien, som mange feriegæster, der ankommer fra de fjerne hjørner af Rusland. Turister vender sig til at rejse med tog under deres rejser, og opholder sig i et sådant pensionat minder dem om turen. Desuden er omkostningerne ved at leje et værelse i denne institution lavere sammenlignet med andre.

Blandt de negative aspekter af vacationers bemærke afstanden fra havet - at gå til kysten på omkring ti minutter, ikke alle vil. Hele underholdningsinfrastrukturen ligger i afstanden fra "Sofia", som også har en negativ indvirkning på antallet af besøgende. Hvad angår tjenesten, behøver du ikke at klage til gæsterne - administrationen af huset er klar til at besvare eventuelle spørgsmål og yde enhver mulig hjælp.

"Sofia 2"

Guest house "Sofia-2" (Adler), hvor vurderinger har spredt sig over hele Rusland, er placeret på følgende adresse: st. Pavlik Morozov, 64. Det ligger fem minutters gang fra Sortehavskysten, hvilket er meget bekvemt for dem, der kan lide vandre- og havluft. Huset ligger fire kilometer fra Adler jernbanestation og Sochi lufthavn.

En af de største ulemper ved dette gæstehus, ifølge ferierende, er, at ikke alle værelser har et badeværelse. I svømmesæsonen kan du lukke øjnene til dette, men når det kommer til en ende, er det ret svært at bo i en sådan institution. Turistservice er forsynet med hjælpestøtte, en legeplads til børn, vaskeri, en terrasse og alt nødvendigt tilbehør til grill.

Villa Sofia

Der er endnu mere fjerntliggende fra havinstitutionerne, for eksempel pensionatet "Villa Sofia". Adler generelt er meget rig på steder med lignende navne, turister ikke straks vænne sig til det. Dette hus er beliggende på den demokratiske, 62a, og fra det til stranden skal du gå omkring 15 minutter. Men der er plusser - ved siden af mini-hotellet er de vigtigste infrastrukturfaciliteter - det centrale marked, indkøbs- og underholdningskomplekser og biograf.

Fra togstationen til villaen "Sofia" kan nås på 10 minutter med bus, hvilket er meget bekvemt. Valget af dobbeltværelser, der har individuelle balkoner. Også du kan blive i tredobbelt værelser. Køkkenet her er delt, det er placeret på pensionatets anden sal. Omkostningerne ved indkvartering varierer fra 1200 til 1600 rubler om dagen afhængigt af kategorien af det valgte værelse.

"Sofia" på fred

Stedet hvor der er et andet gæstehus "Sofia" (Adler) - Mirny lane, 4. Det er meget bekvemt for turister, fordi herfra kan du gå til Det Olympiske Plads om fem minutter. Med hensyn til huset selv er det dekoreret med den nyeste teknologi og design, ejerne ejer årligt kosmetiske reparationer.

Hvert værelse har eget badeværelse, og værelserne er udstyret med toiletartikler og toiletartikler til gæsterne. Gæster i huset kan også benytte den gratis parkering og Wi-Fi, mod betaling kan du også vaske vasketøjet. Hvis det er nødvendigt at arrangere overførslen, skal du kontakte administratoren på vagt mindst en dag før rejsen.

Og også Chkalov ...

Der er et andet gæstehus "Sofia". Adler, Chkalov, 10/9 - placeringen af dens placering. Nøgleforskellen i denne institution er et stort antal blomster og grønt, så elskere af lyse farver vil kunne lide det. Det er her gæsterne har til deres rådighed - Superior værelser til lave priser, grill og grill, køkken og parkeringsplads, der arbejder hele året rundt. Omkostningerne ved indkvartering spænder fra fem hundrede til tre tusind rubler, afhængigt af hvilken tid på året du hviler.

Pensionatet ligger 15 minutters gang fra centrum af Adler, det kaldes ofte et mini-hotel på en eller anden måde skelne fra et stort antal af samme navn institutioner. Det ligger ved siden af pensionatet "Znanie", hvor lægeklinikken "Uro-Pro" virker, det er her, at de, der planlægger at tage behandling, kan stoppe. I ti minutters gang fra "Sofia" er oceanarium, og ved siden af mini-hotellet er der flere butikker, en butik "Magnet" og en ATM "Sberbank".

Hvorfor her?

Årlig rejser turister fra Rusland og de tidligere CIS-lande mod syd for at forbedre deres sundhed, nyde den varme sol og købe i Sortehavet. Uanset hvilken du vælger pensionatet "Sofia" (Adler), får du mulighed for at bruge alle de udbudte ydelser fuldt ud. I eksisterende hoteller, pensionater og hoteller er der gratis Wi-Fi, så de feriegæster, der er vigtige at holde kontakten, vil straks kunne dele billeder og indtryk af deres ferie med deres venner.

Det er vigtigt, at Adler område har et stort antal medicinske institutioner, der hjælper alle sine patienter med at komme af med eksisterende sygdomme. Nøglen er lægernes stilling - det er vigtigt for dem ikke kun at redde personen fra alle eksisterende lidelser, men også for at hjælpe med at genoprette alle de skadede funktioner hos den lidende organisme. Denne tilgang er en fordel ved lokale kursteder, der er berømte for deres kvalitetsbehandling. Når du rejser til behandling, er det nødvendigt at vælge den mest hensigtsmæssige institution på forhånd og bestille et værelse i det.

konklusion

Dem, der hviler i denne udvej, er ikke den første sæson, det anbefales at komme til gæstehuset "Sofia" (Adler), som ligger på gaden Medova. Den væsentligste årsag - service af høj kvalitet, som nu er meget værdsat i turistbranchen. Priser for hvile her i forhold til andre rejsebureauer gennemsnit, men vacationers foretrækker at betale lidt mere og leve så tæt på havet kyst og strand. Et andet plus på dette særlige pensionat er dette: Bare krydse vejen - og du vil straks finde dig i centrum med en masse underholdning.

konklusion

Det anbefales at forudbestemme leveomkostningerne i pensionatet, hotellet eller det mini-hotel, som du er interesseret i, da priserne kan ændre sig fra tid til anden. Bestil værelserne bedst om en måned eller to inden den foreslåede tur, for om sommeren sælges de med en rekordfart. Det samme gælder for tog- og flybilletter, hvis du ønsker det, kan du bestille dem 30-45 dage før afrejsedato. Det skal også huskes, at prisen afhængigt af årstiden både kan stige og falde. Hav en god hvile!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.