TravelingRetninger

Grækenland hotel Kassandra Mare Hotel: Fotos og anmeldelser

Grækenland har altid været og er et yndet rejsemål for turister fra hele verden. Efter alt, i dette forjættede land af heltene fra den græske mytologi boede. Her hver sten, hver stykke jord er vidner til oldtidens historie. Kort sagt, den største fordel ved Grækenland som turistmål er evnen til at kombinere de faser: strand og udflugt, ekstrem og øko-ture, foruden den obligatoriske komponent og en kulinarisk fokus.

Halkidiki - den legendariske trefork

Grækenland, som du ved, er opdelt på fastlandet og øen. Derudover er der mange resorts, der er placeret på halvøen. Og dem på tværs af kystnære linje af Grækenland - en stor sort. Blandt dem, måske den mest populære er den Halkidiki. Der er et stort antal af hoteller i alle kategorier, der spænder fra den fantastiske "femmere", slutter med En stjerne-hoteller eller slet ingen (den såkaldte gæst-hus). Men russerne dybest set valgt tre. De er komfortable, anstændige og tilbyde turister en høj kvalitet ferie, såsom et hotel Kassandra Mare Hotel 3 (Halkidiki / Cassandra).

Denne smukke halvø beliggende på den nordlige kyster i Det Ægæiske Hav. Det har form som en trefork eller tre fingre. Hver af tænderne er også en halvø. De er meget smukt navn: Kassandra, Agio Oros og Sithonia. Alle af dem er rige på vegetation, der tiltrækker elskere af flora og fauna. Udover Halkidiki det betragtes som en glimrende feriemål for rejsende, ferierende familier.

Sådan får?

Den nærmeste lufthavn til den græske Halkidiki - Thessaloniki. Fra Moskva til at flyve planlagte og charterfly. flyvetid - omkring tre og en halv time. Af de andre store russiske byer fra tid til anden, især i sæsonen, flyve charterfly. Tja, det er fra Thessaloniki til højre for den udvej du kan gå enten med bus eller i bil. Distance - 56 kilometer, så vejen bliver nødt til at være 40-60 minutter. Hvis dit endpoint er de luxe hotel, er overførslen fra lufthavnen til hotellet som regel inkluderet i turens pris, men hvis dit valg - "tre rubler," for eksempel, hotellet Kassandra Mare Hotel 3 * (Halkidiki / Cassandra / Nea Potidea) så når du gøre turen bedre straks betale overførslen. Så, efter landing i lufthavnen i Thessaloniki du behøver ikke at selvstændigt løse problemet med at flytte til den udvej.

Af den måde, er der en anden god mulighed - præ-leje bil. Ved tilstedeværelse af et kørekort af den internationale standard, du er kun 30 euro per dag kan leje en temmelig anstændig bil, og så vil det være muligt at lave lange ture hver dag over hele halvøen.

klimaforhold

Den gennemsnitlige årlige lufttemperatur i disse steder er næsten det samme som på vores Sortehavet resorts. Det betyder, at badesæsonen varer fra maj til begyndelsen af oktober. Feriesæsonen - fra maj til inklusiv September. I gennemsnit, selv i de varmeste måneder (juli-august), luften er opvarmet til 30 grader, men der er også højere satser - 35 og derover. Men i modsætning til mange badebyer i disse regioner fugtigheden ikke er høj, således at selv en sådan høj temperatur overføres nemt. Hertil kommer, at næsten alle de hoteller, selv gæstehuse, lejligheder og de "trojka", for eksempel, Kassandra Mare Hotel 3 *, udstyret med aircondition. Derfor turister er altid i rummet føler sig trygge, godt på stranden under en paraply ingen varme er forfærdeligt.

Strande i Halkidiki

Selvfølgelig, de fleste af turisterne (95%) kommer til Grækenland til en badeferie. En sightseeing tur er også et sekundært mål, så det er vigtigt for næsten alle statslige strande. Af den måde, næsten alle de arealer der støder op til havet, uanset om i umiddelbar nærhed af hotellet eller ej, hører til kommunen. alle kan være stille, hvad angår renhed, som grækerne er meget omhyggelig med at den jord, herunder strandene. Alle af dem er perfekt præparerede, intetsteds ikke findes papirkurven overalt er der beach udstyr - .. Omklædningsrum, brusere, liggestole, parasoller mv Men for nogle af de faciliteter, du har brug for at betale. Men indgangen til gratis strand. Strande i Halkidiki dækket med hvidt sand blandet med småsten. For elskere af vandaktiviteter er der en bred vifte af attraktioner.

Cassandra

Så denne gang du er i et land for en sommerferie trak til Grækenland. 3 * Kassandra Mare Hotel - ideel til økonomisk ferie. Vilkår og betingelser er acceptable for det, og er i overensstemmelse med prisen. Derudover kan du frit nyde alle de bekvemmeligheder i nabolaget af fem-stjernede hoteller (nogle - mod betaling). Dette hotel er beliggende på en af de tre tænder på Halkidiki - nemlig, i Kassandra. Ifølge legenden, her fra himmel og jord blev født den første af de giganter - Alcyone. Cassandra er en af de foretrukne destination ikke kun for turister fra forskellige lande, men også grækerne selv, der kommer her i weekenden. På det område af halvøen ligger 44 bosættelser, blandt dem - Nea Potidea, hvori der er placeret over hotellet Kassandra Mare Hotel.

Nogle gange ser det ud til, at de mest attraktive i halvøen - sit navn. Cassandra - til vores ører lyder det romantisk og fremmaner en smuk lummer kvinde. Ikke desto mindre, halvøen har fået sit navn fra kongen af Cassandra - i praksis Aleksandra Velikogo (Meget). Strandene på halvøen - den bedste blandt det græske fastland. Mange af dem mere end én gang tildelt azurblå EU-flag. Af den måde, for dem, der kom til Grækenland ikke kun for en badeferie, såvel som for sightseeing, her - et sandt paradis.

Nea Potidea

Det er ved siden af landsbyen, der ligger i Kassandra, Kassandra Mare Hotel er et 3 *. Største plus af denne udvej er smukke sandstrande. Dette feriested ligger i nærheden af ruinerne af korintiske søjler, der bærer det samme navn. Kort sagt, kan den udvej blive en dejlig ferie destination for både voksne og børn. Dens navn stammer fra Guds navn Poseidon have. Fjendtlige skibe, der ønskede at angribe byen, fordi tidevandet blev besejret. Beboere i byen mente, at de er beskyttet af Poseidon.

Kassandra Mare Hotel: fotos, beskrivelse og placering

Som beskrevet ovenfor, er dette hotel beliggende på Kassandra-halvøen, nær Nea Potidea og Nea Moudania. Fra Thessaloniki Lufthavn Herfra kan du nå de fleste - i en time. Det vigtigste er at kalde driveren til den korrekte hotel - Kassandra Mare Hotel 3 *. Svar om ham overvejende positiv, men mere krævende turister finde fejl med alle detaljer. Det er utroligt, hvad de gør i de "tre rubler," fordi det er kontraindiceret?

Kassandra Mare Hotel - en typisk græsk tre-stjernet hotel med en storslået blomsterfyldte parker, en fantastisk udsigt over havet og haven. Alle værelser er hyggelige og veludstyrede. Det vil sige, at der er alt det nødvendige for en fuldstændig afslapning af gæster. I et lille område af hotellet har en swimmingpool, restauranter og barer, legepladser, etc. Men det mest værdifulde ting her - .. Gæstfrihed og venlighed af personalet, der søger på alle måder at lyse op dit ophold i Grækenland.

Værelser

Samlet hotellet Kassandra Mare Hotel 72 komfortable værelser i flere kategorier, nemlig: Standard Single, Standard-dobbelt- værelser, suiter, Doubles Eco. Fra 15. juni til 15. september er hotellet centraliseret condition. Værelserne er opvarmet om vinteren. Må ikke blive overrasket, Halkidiki - det perfekte sted året rundt rekreation. Alle værelser, uanset hvilken kategori, satellit-tv, telefon med IDD, gorgeous badeværelse med alle badeprodukter, en balkon med udsigt over havet eller granskov. Ikke-typen Doubles Eco er i den gamle bygning af hotellet, der er tættere på stranden linje. Et karakteristisk træk er tilstedeværelsen af syutov rekreative områder, såvel som ved indgangen - frugt og en flaske vin. Desuden er disse privilegerede gæster værelser forudsat frotté badekåber og tøfler.

Room Service

Alle gæsteværelser på Kassandra Mare Hotel bliver rengjort dagligt. Linen er også udført hver dag. Om ønsket præsentation er en fold seng. Hertil kommer, for gæster driver roomservice. Du kan også drage fordel af concierge-tjenester eller nyde en middag eller dessert i rummet. Mini-bar med drikkevarer til rådighed for et gebyr. Hårtørrer kan lånes i receptionen.

mad

Du vil finde forskellige typer af fødevarer ( "all inclusive", "helpension", "halv-bord" og "bed and breakfast") på Kassandra Mare Hotel. Anmeldelser af tidligere gæster er anbefaling om, at i hvert fald ikke at acceptere "all inclusive" som markeringen drikkevarer er ikke så stor, og kvalitetskrav mere. Med hensyn til maden, det er, som overalt i Grækenland, ganske anstændig, vi kan sige, selv lækker. Ud over den store restaurant, der serverer en buffet af retter, både lokale og internationale retter, har hotellet også en café og barer.

Service på hotel

Ligesom alle anstændige hoteller i Europa, i Kassandra, er der en temmelig stor swimmingpool med havudsigt og et opholdsområde omkring det. Der er også et mini-marked, shop for souvenirs, spa-center med indendørs swimmingpool, sauna og massage og så videre. D. For sportsentusiaster er der et fitnesscenter, bordtennis, dart og så videre. D. Af den måde, her fra tid til anden flied delegerede en eller anden måde konference, symposium, værksted eller festival. Hotellet har veludstyrede konferencerum, mødelokale, det vil sige, der er muligheder for præsentationer.

Havet og stranden

Væk fra havet kun 100 meter. På sandstranden er der alle forudsætninger for komfortabel hvile og en strandbar. Da stranden ikke er ejet af hotellet, der er endda paraplyer og liggestole er til rådighed for et gebyr. Der er også et stort udvalg af vandsport.

Kassandra Mare Hotel Grækenland anmeldelser og vurderinger

Hotel anmeldelser om dette meget mærkeligt. Nogen roser hotellet, og nogen skriver udelukkende negative anmeldelser. For eksempel, nogle turister klager over, at de fattige tjenestepiger rengøre værelser og linned i stedet for forandring, vende vrangen. Andre turister klager over hørbarhed på værelserne. Der er dem, der ikke kan lide hotellet køkken: om små portioner, eller ikke er tilfreds med valget. Og nogle helt tilfreds med hotellet, men frustreret på grund af manglen på enhver infrastruktur. Om aftenen til at slappe af, turister gå til de nærliggende byer og landsbyer. Men hotellet udeblivelse program er ikke, så hver dag stasnovitsya alle kedeligt.

Ikke desto mindre kan positive anmeldelser fra forskellige kilder kan findes i overflod. Hvis turisten er ikke særlig kræsen, vil det være godt her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.